آقا گلوله تفنگ از کجا گیر بیارم؟ اسم انگلیسیش توی بازی چی میشه؟
Printable View
آقا گلوله تفنگ از کجا گیر بیارم؟ اسم انگلیسیش توی بازی چی میشه؟
تو مراحل جلوتر اشخاصی هستند که گلوله ها رو میفروشند بعضی جاها از بازی هم میتونی گلوله پیدا کنی-rifle ammo مخصوص سلاحهایی مثل کلاش-pistol ammo مخصوص کلت و ریولور-shotgun ammo مخصوص وینچسترنقل قول:
نقل قول:
اون نسخه خرابه منم دانلود کردم بعد انداختمش دور یکی دیگه دانلود کردم ولی اگه بخوای بازش کنی باید با نرم افزار Phoenix این کارو کنی
من بازی رو اول که نصب کرده بودم با "y" می تونستم سریع نقل مکان کنم
اما وقتی آپدیت رو نصب کردم هم y پرید هم دیگه دویدنش کار نمی کنه.
کی چنین موردی براش پیش اومده؟
من این بازی رو خریدم تو 2 دی وی دی نصبش هم کردم مشکل این پیام خطا cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe رو داشتم که با ریختن کل محتویات کرک در کنار پوشه DI همون جا که بازی رو نصب کردیم مشکلم حل شد
پــــــــــُس چي شد ؟؟؟؟نقل قول:
steam_api.dll
سه روز گذشت تاپيك هم داره ميره اخر صفحه ها ....
دوستان واقعا بازي محشريه. از نظر گرافيكي فوق العاده است و افكت هاي نور و گردو خاكش عاليه. به نظر من يكي از بهترين گرافيك ها رو تو بازيهاي امسال داره . اين بازي رو از دست نديد.:8:
دوستان کسی لینک dlc جدیدی که اومده را نداره؟
سلام
دوستان من یه نسخه black box رو دانلود کردم بازی مشکل خاصی نداره و فقط و فقط مشکلش در دویدن هست این که وقتی دکمه دویدن رو فشار میدم یه لحظه نشانگرش ظاعر میشه و سریع میره که اینم بعضی مواقع هست و بعضی وقتا هم نیست ولی گاهی ( خیلی کم ) هم میدوه . یه نظرتون این مشکل حل شدنی است ؟ یه سوال دیگه این که این dlc رو چه جوری باید نصب کرد . با تشکر.