بچه ها این بحث آندروید روی این تبلت چیه ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟
Printable View
بچه ها این بحث آندروید روی این تبلت چیه ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟
تبلت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورم همین لپ تاپ هست .نقل قول:
آخه تو مشخصات نوشته win 7 , android for fast boott
آندروید هم روش نصبه ... :دی خواستن یک چیز سبک روش باشه سریع بشه کار کرد .
سلام.موضوعی که دوستانم اعلام کردند هم هست ولی موضوع مهم تر یه جور تبلیغه فکر کنم.البته یه تجربه هم بد نیست آدم رو این نتبوک داشته باشه..نقل قول:
حالا که بحثش شد مهدی جان و دوستان گلم شما تا حالا از این اندرویدش چه استفاده هایی کردید؟؟؟:10::40:
به نظر من که نباید استفاده کرد ، چیزی که برا موبایل ساخته شده برا موبایله ، مثال مشابهش MacOs هست ، نصب کردن Mac Os رو سیستم های معمولی باعث اختلال تو عمل کرد میشه و به نظر من ممکنه به سیستم صدمه بزمنه ، آندروید هم به همین صورت ؛ نظر شما چه دوستان ؟ ( البته ببخشید که ربطی به بحث نداره ) .
نه بابا صدمه چی؟نقل قول:
از یک نظر حرفت درسته.مثلا مک رو نمیشه به صورت غیر -- شده رو سیستم های غیر اپلی نصب کرد و این -- شدش شاید خودش دردسری باشه.ولی در کل سیستم عامل نمیتونه زیاد به سخت افزار آسیب برسونه مگر اینکه برنامه نویسه ناشی باشه که این کار رو بخواد.
بعدشم به نظر من تجربش خوبه و این که بتونی باهاش کارکنی.البته شاید نیاز هم بشه یا زمانی ازش استفاده کرد.
نمونش استفاده از یه مرورگر وب بود که خودش چیز شکن هم بود.مثلا استفاده از این جور نرم افزارای مختص آندروید خیلی میتونه مفید باشه در کل بودش بهتر از نبودشه..
دوستان چه نظری دارند؟؟:10:
ادامه بحث رو اینجا بریم که مشکلی براش پیش نیاد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6459779#post6459779
خوبه داش میلاد من اونجا هم اومدم شرکت کردم.موفق باشینقل قول:
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟
ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟