جناب آقای گرجی
به نظر شما 1566 hp ارزش هزینه کرد بیشتر برای مصرف خانگی را دارد در مقایسه با 1102 ؟
چونکه در ریویو های خارجی مشکل مصرف بالای تونر و سرصدای زیاد برای 1102 را ذکر کرده بودند
Printable View
جناب آقای گرجی
به نظر شما 1566 hp ارزش هزینه کرد بیشتر برای مصرف خانگی را دارد در مقایسه با 1102 ؟
چونکه در ریویو های خارجی مشکل مصرف بالای تونر و سرصدای زیاد برای 1102 را ذکر کرده بودند
2 مدل پمپ تو بازار است.نقل قول:
برای این پرینتر ها چه مدل پمپی باید بگیرم؟
1-کارتریج های شارژی که پشتشون شلنگ داره و به تانک میره که چیپ هاش 6 تا روی کارتریج است.
2-مستقیما از سر تانک شلنگ به دستگاه وصل میشه.
و روی برد پرینتر یک برد کوچک 4 در 4 سانتی متر برد ریستر نصب میشود.
من حالت دوم را اصولی میدانم.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
نه عزیزم.نقل قول:
در صورتی که سرعت و کمی قدرت میخواهید من 1566 را توصیه میکنم.
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
سلام.نقل قول:
دوست من یه تاپیک جدید باز کنید تا کاملا بررسی کنم.
آقای گرجی می خوام یه پرینتر بگیرم برای کارای خونگی که فک کنم 500 برگ در ماه باهاش چاپ کنم. خصوصیاتش هم این باشه که چاپ دو رو داشته باشه و یه چیز بادووم و نسبتن ارزون باشه، با این شرایط کدوم پرینتر رو پیشنهاد می کنید شما؟ اگه چاپ یه رو بخوام بگیرم، چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
احیانا سیاه سفید میخواهید دیگه؟
پرینتر 1 کاره میخواهید دیگه؟
برای کارتان 500 تومان زیاد است.
مدل پیشنهادی من canon lbp 6300dn
قابلیت دورو و شبکه را هم داره.
در صورتی که میل به هزینه بیشتر دارید که نیازی نیست اعلام کنید
مهران جان خیلی حال کردم با زود جواب دادت، امیدی نداشتم اینقد زود جواب بدی:دی
ولی گفتم 500 برگ در ماه نه 500 تومن هزینه :دی
حالا اون اچ پی 1102 چطوریاست؟ قیمت کدوم بیشتره؟ دیدم که یه جا تو همین پستا گفتی که اون بهتر از این کنون هست.
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
مهران جان این پرینتری که گفتین قیمتش یه کم زیاده فک کنم برای کارای خونگی، چیز ارزونتری هست؟ پرینتری به قول شما سیاه و سفید، یه کاره که دو رو هم بزنه.
canon lbp 6200d
دوستان سلام من قصد خرید یه پرینتر لیزری (خانگی) رو دارم
اما بین canon lbp 6000b و P1102 LASERJET HP موندم کدوم رو خریداری کنم
کدوم بهتره و کدوم خدماتش (شارژ و قطعه و تعمیر) بهتره --- ممنونم
سلام دوستان :11::11::11::11::11::11::11:
راهنمایی می خواستم در مورد هزینه جوهر برای چاپ یک برگ A4
به شرطی که فقط پرینت سیاه و سفید بگیریم و فقط متن ( مثل جزوه درسی ) و توی هر صفحه حدودا 28 تا 30 خط
اگه اینجوری نمیشه حساب کرد پس لطفا بگید حدودا چند برگ A4 سیاه و سفید بدون تصویر می توان چاپ کرد
هم دوستانی که پرینتر لیزری دارند و هم دوستانی که جوهر افشان دارند لطفا نظرشان را بگویند
با تشکر :40::40::40::40::40::40::40::40:
عزیزم.عسلم.سرورم.نقل قول:
2جا مطرح نکنید.
ممنون
سلام آقای گرجی
قبلا به من K8600 رو پیشنهاد کردید ولی من هر چی مشخصات فنی پرینتر ها رو مقایسه می کنیم موارد بهتری رو با همین قیمت پیدا می کنم
مثلا اپسون R800 هشت کارتریج داره با قابلیت براق کردن البته A3 نمی زنه ولی کیفیتش از 8600 بالاتره
یا اپسون 1410 شش کارتریجه A3 هم می زنه ولی براق نمی کنه
اپسون 1900 که خیلی عالیه a3 میزنه 8 کارتریجه فقط قیمتش یکم بالاست
یا حتی p50
اما آیا هد پرینتر های اپسون عمرشون کمه؟گرون هستند؟یا تعویضشون ساده هست؟
من خودم R800 رو پسندیدم
و اگر سرعت پرینت مهم نباشه ولی کیفیت و صرفه بودن اقتصادی برامون مهم باشه نظر شما چیه؟
نمیدونم از لحاظ مواد مصرفی و تعمیرات مشکلی نداره؟