سلام
واسه خاطر يه برنامه مگه ويندوز عوض ميكنن؟!
ويندوز منXP هستش 32 بيتي اين path كار نميكنه.
Printable View
سلام
واسه خاطر يه برنامه مگه ويندوز عوض ميكنن؟!
ويندوز منXP هستش 32 بيتي اين path كار نميكنه.
سلام اره اگه برنامه مهم باشه چرا که نهنقل قول:
مثلا همین برنامه یا برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate وقتی کرکش از کار بیفته دیگه چاره ای جز عوض کردن ویندوز نداری یا قبلا برنامه نرو که اگه اشتباه نصب میشد دیگه دردسر داشت و ...
path : patch :دی
این patch هم تست شده و مشکلی نداره
نههههههههههههههههه!!!!!
بابا سه چهار ساله اين ويندوزو باهاش كار ميكنم نمي تونم يه شبه جمش كنم.
بالا غيرتن اگه راه ديگه اي هستش بگيد.
قبلا" از زحمات بي شاعبه ي شما متشكرم.
4سال؟:دی اصلا من کلا هیچ اتفاقی هم نیفتاده هر 3-4 ماه یه بار ویندوزو عوض میکنم چطور 4 ساله با یه ویندوز سر میکنی ؟ :دینقل قول:
ببین این blaze یه سری فایل حتی بعد unistall کردنش به جا میذاره که نمیذاره کرک شه مثلا قبلا یه نرم افزار واسه درایور مودم adsl م داشتم که اینو نصب میکردم بعد پاکش میکردم دیگه نمیتونستم عوضش کنم مجبور میشدم ویندوز عوض کنم بعد یه بار دنبال حلش رفتم ببینم چرا نمیذاره نصب کنم که دیدم یه فایل عجیب تو system32 به جا میذاره که مانع نصب دوبارش میشه اصلا هم تشخیص نمیدادی که اون فایل باعث این کاره
حالا این blaze هم گویا همینطوره
سلام
دوستان این BlazeVideo HDTV Player 6.6 نسخه Professional هنوز مشکل عجیبش پابرجاست ؟!
یعنی چه با سریال نامبر چه با پچ و کلا با هر کرکی اگر برنامه کرک بشه صفحه سیاه میشه و و از اون ورم میخواستی تنظیمات رو درست کنی بازم به حالت قبل برمیگرده
البته میدونم نسخه 6.0 بدون مشکل کار میکنه ولی خوب نسخه Professional کاملتر هست که متاسفانه مشکل داره:41:
فقط چیزی که برای من عجیب هست این که نرم افزار های خیلی بزرگ مثل ویندوز، یا آفیس کرک میشن بدون مشکل یا نرم افزارهای میلیونی مثل مایا، تری دی مکس یا حتی نرم افزار Arena که قیمتش به پول ما میشه نزدیکه 5 میلیون آخرین نسخه اش خیلی راحت کرک میشه
و کلی از این برنامه ها ولی این برنامه چرا کرک نمیشه خدا میدونه:44:
البته احتمالا کرکرها اگر وقت بذارن خیلی راحت میتونن این برنامه رو هم کرک کن حتی کرکرهای ایرانی هم به نظر میتونن راحت این برنامه رو کرک کن
مشکل بعدی دیگه هم اینجاست که نسخه جدید نمیده بیرون
سلامنقل قول:
مشکل حل شد خیلی وقته
کرک سالم هم گذاشتیم
سلامنقل قول:
دوست عزیز با کدوم کرک مشکل حل شد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پچی که تو پست 79 خودتون گذاشتید یعنی پچ زیر منظورتون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این پچ رو تو دوتا سیستم تست کردم
اولی روی سیسم خودم : ویندوز 7 نسخه 64 بیتی که قبلا هم این نرم افزار نصب نشده بود
دومی هم روی یه سیستم دیگه با ویندوز XP که فقط نسخه 6.0 روی اون نصب بود و خوب اون نسخه بدون مشکل با کرک کار میکرد
ولی روی هر دوتا سیستم با این که پچ پیغام موفقیت در کرک کردن رو داد ولی بازم موقع باز کردن برنامه پنجره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهر میشه ؟!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما چه جوری کرک کردید ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه قبلا نسخه ای دیگه ازش نصب کردید که باید بگم مشکل مثه همین دوست بالایی هست که گفتم بهش باید ویندوز عوض کنی منم همینطور بود ویندوز عوض کردم حل شد
دوست عزیز من عرض کردم خدمته تون ! روی سیستم اولی که نصب کردم یعنی ویندوز سون 64 بیتی هیچ کدوم از نسخه های این برنامه رو نصب نکردم ولی بازم برنامه کرک نشد!!!نقل قول:
نقل قول:
شاید 64 بیتی مشکل داره به هر حال من روی ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم کرک هم کردم 2 ماه هم گذشته مشکلی هم نداشته