سلام :دوستان بالاخره سایت معتبر dpreview دوربین sony HX100 رو بررسی کرد .قابل توجه دوستانی که روی برند خاصی تاکید دارند امتیاز این دوربین با G12 برابر شده هر دو این دوربینها امتیاز 73 رو گرفتن .
کد:http://www.dpreview.com/reviews/sonydschx100v/
Printable View
سلام :دوستان بالاخره سایت معتبر dpreview دوربین sony HX100 رو بررسی کرد .قابل توجه دوستانی که روی برند خاصی تاکید دارند امتیاز این دوربین با G12 برابر شده هر دو این دوربینها امتیاز 73 رو گرفتن .
کد:http://www.dpreview.com/reviews/sonydschx100v/
جی پی اس این دوربین رو تو خونه امتحان کردم سیگنال نمیداد ایا فقط باید در فضای ازاد امتحان کرد؟
قطب نما این دوربین رو هم نمیدونم کجاست ایا کسی با قطب نماش کار کرده؟
سلام: دوست عزیز تمام سیستمهایی که GPS دارند در فضای باز GPS اونها فعال میشود . وقتی GPS دوربین رو فعال کردید قطب نمای اون روی lcd قابل دیدن میشه.نقل قول:
سلام
من تا چند روز آينده ميخوام اين دوربين رو بگيرم
يه سوال در مورد صداش موقع ضبظ ويديو داشتم
صدا رو با چه كيفيتي ضبط ميكنه
شما خودتون راضي هستيد ازش
صداش براي من خيلي مهمه
ممنون ميشم جواب بديد
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
يه سوال ديگه هم داشتم
من يه جايي خوندم توي جعبه ي دوربين شارژر نيست
پس چجوري شارژ ميكنين
سلام:کیفیت صدا خوب هست . باطری داخل دوربین شارز میشه.نقل قول:
دوستان سلام.
من هم به تازگي اين دوربين را با قيمت 600 و با گارانتي اصلي درتاريخ 13/10/90 تهيه كرده ام.
چندسئوال برايم مطرح است كه اميدوارم از نظردوستان با تجربه بهره مندشوم:
1- شدت رنگ در صفحه نمايش دوربين با آنچه كه درمانيتور كامپيوترمي بينيد بسيار متفاوت است. شدت رنگها در صفحه دوربين بسيار زياد است.
2- با مد سيستم هوشمند خودكار گاه تصاويرگرفته شده در مقايسه با دورين قبلي ام( 960ISكانن ) داراي لكهايي است. مثلا در فضاي بسته مثل اتاق گرفتن عكس از چهره گاه همراه با لكه هايي بر چهره است. درحالي كه با دوربين كانن يك چنين موردي را نداشتم.
3- در فيلم برداري نير با مشكلي مواجه شده ام. فيلم هاي تهيه شده براي اجراء از طريق KM player فاقدتصوير بوده و فقط صدا پخش مي شود . به تازگي نيز فايل فيلم هاي گرفته شده را در هيچ يك ازدرايوها رانمي توانم بيابم هر چند كه ازطريق دوربين قابل پخش است . مد انتخابي فيلم برداري همان مدي راانتخاب كرده ام كه حجمش 9mb است.
البته همچنان ازمموري كارت دوربين قبلي كه lexar 2G است استفاده مي كنم. ممكنه مشكل فيلمبرداري از سرعت پايين اين مموري باشه؟
4- براي اين دوربين يك مموري كارت 8G توشيبا كلاس 4 تهيه كرده ام. نظرتان چيست؟ البته هنوز ازب سته بنديش بازنكرده ام تانظردوستان راجويا شوم. واقعا تفاوت كلاس 4 با كلاس 10 خيلي خيلي محسوس است؟ خيلي از فروشنده هاميگن كه تفاوت قابل محسوسي ندارد.نظر شماچيست؟
5- راستي براي عكاسي از نوزاد و كسب ايده نيازبه يك فايل آموزشي كامل دارم .
سپاس.
سلامنقل قول:
1 این یکی از بزرگ ترین مشکلات دوربین ای سونییه رنگ های سونی اغراق شدست
2 به اونا میگند نویز با توجه به 16mp بودن اصلا مورد جدیدی نیست (نویز یکی از مهم ترین مشکلات دوربین های دیجیتال است)
3 سیستمتون ضعیفه یا KMplayer تون قدیمی اخرین ورژن KMPlayer.3.1.0.0.Final هست
4 باید مموری های خود سونی رو بخرید مثلا این ها Memory Stick Duo/Pro Duo/ Pro HG Duo البته اون کار میکنه اما اینا بهتر هستند
كلاس هم مهمه ،سرعت خوندن و نوشتن به کلاس مربوطه و برای دوربین شما باید کلاس بالا بخرید مثلا 10
5 توی وب سرچ کنی کلی پیدا میکنی
سلام:دوست عزیز اگر لکه ها ی سفید دایره ای شکل هستند ممکن هست از تمیز نبودن لنز یا رطوبت باشه.
شوهر خاله ی من هم این دوربین را از عربستان گرفت . من که کلی تو این کارم نتونستم به درستی سر از تنظیمش در بیارم .
یعنی همون مشکل رنگ ها و . . . - حالا قراره دوربین رو تا چند روزه آینده پیش یه عکاس حرفه ای که رفیقمه ببریم تا درموردش توضیح بده .
نتایج رو به زودی براتون می زارم .
ولی انصافاً دوربین معرکه ایه . من که خیلی حال کردم با هاش . مخصوصاً سنسور CMOS Exmor که باعث کاهش نویز در فیلم برداری تو شب و لرزیشگیر بودنش میشه .
دوستان درود بر شما.
سپاس از پاسخ هاي ارائه شده.
راهنمايي ديگري بفرماييد. در صدد تهيه يك كيف مناسب نيز هستم .به گونه اي كه ازجنس نسبتا خوبي برخوردار بوده وضد ضربه نيز باشد. به دنبال ماركهاي معروف هم نيستم. كيفي باشدكه از ته بتوان دوربين را در آن جاي داد ونه ازطرف لنز و به راحتي قابل گذاشتن و بيرون آوردن باشد.حداكثرمبلغي كه درنظرگرفته ام 20000 تومان است. كيفي جمع وجور كه فقط دوربين در آن جاي شود ونه لوازم جانبي . ابعاد داخلي كيف هم به اين شرح باشد :
ارتفاع : 100 میلیمتر
طول : 130 میلیمتر
عرض: 110 ميليمتر
آيادوستان ميتوانند جهت تهيه از فروشگاه خاصي به طريق خريداينترنتي راهنمايي بفرمايند؟ مخصوصا دوستاني كه اين دوربين راداشته وبي شك كيف موردنياز را نيز فراهم نموده اند.