نقل قول:
بس با این حساب اگر از خروجی هدفون بلیر استفاده کنیم و به آمب ورودی بدیم تنها فایدش اینه که حجم صدا رو افزایش میده ؟
نه همیشه اینطور نیست چون تمام گفته های قبل با توجه به این بود که پلیر کاملآ توانایی راه اندازی هدفون فرضی را داره ئر حالیکه اغلب این اتفاق نخواهد افتاد.
نقل قول:
بس با این حساب باید بگیم که dfkt یک احمقه که میاد با هدفونهای داخل گوشیش و بلیر سانسا یدونه آمبلی 300 دلاری وصل میکنه.
یادم نمی اد هیچ وقت جسارتی به تجربه کسی کرده باشم ولی حساب سر انگشتی اما با جزییات خیلی زیاد هست که من نمی دونم چطوری به صورت ساده مطرح کنم که شما برداشت صحیح کنید.
نقل قول:
این لینک رو نگاه کن که مال 1 شرکت سازندست و البته قسمت تعریف از محصولش رو نمیگم بلکه اونجایی که میگه
"headphone amplifier with D/A converter which receives it’s audio signal digitally from iPod/iPhone 30-pin dock connector"
فکر میکنم یک جای کار این سایته اشکال داره چون:
1. خروجی دیجیتالی نه iPhone داره نه iPod این هم نمونه Connector که در تمامی محصولات اپل استفاده شده:
کد:
http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N/iPhone_connector_pinout.shtml
2. خوب حالا با این فرض هم که به روشی این خروجی دیجیتالی ایجاد شده که من اطلااعی ندارم چگونه ، چطور ممکنه داده های 32 بیتی برای آمپ ارسال بشه؟ در حالیکه به سختی این سورس ها گیر میاد البته همون 24 بیتی هم وضعیت مناسبی نداره
3. برای ارسال داده های PCM با این درجه تفکیک نیاز به بیش از 12 مگابیت نرخ ارسال هست آیا این پلیرها قادر به تامین اون هستند؟
4. حتی توی متن توضیحی هم خود این شرکت مشخص نکرده که روش ارتباطی این DAC Amp با پلیر چگونه هست.
نقل قول:
کد:
http://www.fostexinternational.com/docs/products/HP-P1.shtml
واژه ی دیجیتال رو بزرگ کردم تا دقیقا بگم که من تصور میکنم علاوه بر آمب داخلی D/A داخلی هم از کار میفته
خوب بحث اول ما این نوع آمپ ها نبود دیگه ، ما درباره آمپ نه DAC Amp صحبت می کردیم ولی این جمله فقط زمانی درست خواهد بود که همان داده های دیجیتالی قبل از اینکه به DAC پلیر ارسال شوند به سمت DAC درون آمپ هدایت شوند که معمولآ DAC در این نوع آمپ ها به مراتب بهتر از داخلی هست.
نقل قول:
انجا رو که دیگه بدجور مخالفم
منظورم از کاری اشتباه از برداشت اشتباه این بود که برای یک پلیر مثل iPod بیان و چند تومن هزینه کنند تا نتیجه خیالی ، عالی بگیرند که شدنی نیست(البته همچنان قابل ذکر هست که منظور و صحبت با Setup ی با آمپ معمولی نه DAC Amp مورد نظر شما بوده).
نقل قول:
من نظرات شرکت ها رو نخوندم بلکه نظرات منتقدین رو عرض کردم و از تلاش های شرکت ها برای ارائه محصولات به عنوان نشانه ایی از اینکه شاید واقعا روی کیفیت خیلی تاثیر میزارن اسم بردم
کسی که دنبال محصولاتی در این سطح هست مطمئنا مثل کاربر عادی با 4 تا اسم که خود سازنده میگه گول نمی خوره
خوب دیگه همه یه جوری گول می خورن مثلآ یادتون میاد که اولین هدفونی که خودتون با کلی تحقیق خریدید چه کیفیتی داشت و الان درباره تصمیم اون موقع خودتون چه نظری دارید؟
نقل قول:
من دارم از نظرات کسایی مثل dfkt صحبت میکنم که در عین اینکه hm801 رو در حد سانسا کلیب قبول ندارن ولی بعضی آمبلی ها رو میبرستن یا مثلا mike که از کسی وحشت نداره و یهو در مورد همین آمبلی fostex میگه که صداش خیلی تصنعی و دیجیتاله و خوشش نیومده و از hm801 بیشتر خوشش میاد بس قضیه گول زدن 4 تا زن خونه دار نیست که بعدشم راضیشون کنن مثلا 1400 دلار فقط برای 1 کابل بول بدن. من اول اسامی رو از دهن منتقدین می شنوم بعد میرم توی سایتشون . یعنی توی این سطح همه همینطورن , چونکه مثل beats که نیست که هر طرف رو نگاه کنی تبلیغاتش رو ببینی.
در جایگاهی نیستم که نظری درباره نظر شخصی دیگران بدم اما موضوع مورد بحث ما که آمپ هست در صورتیکه خیلی تفاوت چشمگیری در کیفیت داشت حتمآ در کنار هر هدفون یک آمپ خوب هم پیدا می شد ما نباید این رو فراموش کنیم که آمپ همانقدر که وسیله ای مفید به نظر میرسه ممکنه درجایی کاملآ نتیجه منفی بده
نقل قول:
من 1 چیز دیگه رو هم در نظر میگیرم و اونم اینه که کسی که کابل 1400 دلاری رو توی مارکت میبینه مطمئنا hm801 رو هم دیده قبلا و حالا سوال اینجاست که چرا خیلی از این افراد نمیرن دنبال خرید hm801 و امثالهم و میرن سراخ خرید آمبلی و کابل ؟ در صورتی که همه می دونن که تبلیغات hifi man خیلی بیشتر از این محصولاتیه که من نام بردم و خیلیا می شناسنش.
شاید به این نتیجه رسیده که احتمالآ طلا بهتر می تونه جریان الکتریسیته رو هدایت کنه و برسونه به درایور اغلب داینامیک یک هدفون نهایتآ حرفه ای برسونه ولی کابل و انتخاب متریال کابل و روابط فیزیکی و الکتریکی اون رو دیگه شما باید خوب آشنا باشید. و شاید اینکه مثل من نوعی مشخصات ظاهری و کیفی اون چندان براشون مهم و با ارزش نبوده
یک جوری بحث رو ادامه بدیم که از این شاخه به اون شاخه نشه تا نتیجه بهتری گرفته بشه
پاینده باشید.