این تاریخی که نقل قول کردن تاریخ عرضه بازی در آمریکا هست و تاریخ عرضه اون در اروپا همون 27 اکتبر هست همچنین 10 نوامبر به استرالیا میادنقل قول:
نوشته شده توسط alireza7
این آمار رو از سایت ign برداشتم
Printable View
این تاریخی که نقل قول کردن تاریخ عرضه بازی در آمریکا هست و تاریخ عرضه اون در اروپا همون 27 اکتبر هست همچنین 10 نوامبر به استرالیا میادنقل قول:
نوشته شده توسط alireza7
این آمار رو از سایت ign برداشتم
تاریخ انتشار بازی 26 اکتبر
آقا این در نسخه کونامی چنان خلاقیتی به کار برده (البته بیشتر در جزئیات) که قول میدم همه همینجور مات و مبهوت
بشینن پای صفحه مانیتور . مثلا یکیش اینه: مثلا دارید ضد حمله میزنید بعد روتون خطا میکنن شما میتوند بلافاصله
تا قبل از اینکه بازیکنای حریف برگردند تو زمین خودشون بازی رو شروع کنید(حالا غافلگیری میخواین اسمشو بزارید یا...)
تازه این یکیش بود
از نظر گرافیک و فیزیک بازی و گیم پلی که دیگه جای صحبت نداره.
Pes5 رو که من خودم هر روز بازی می کنم اگه نکنم روزم روز نمیشه.
وااااااااااااااااااااي ، عجب بازیی می شه
امتیاز من: 11 از 10
دو عكس تبليغاتي از اين بازي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينتر جان شما بايد عكس روي هارد خودتون رو در سايتي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپلود كني و بعد اينجا بزاري .
بله انتظار به پایان رسید نسخه Pes 6 اینبار برای Pc از طرف شرکت Konami به بازار عرضه شد
كِي؟ کجا؟
مگه تو اروپا27 اکتبر عرضه نمی شه؟
از کجا مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
تورو خدا مارو حون به لب نکن جدا اومده؟
تو ایران چی؟
من همین الان میخوام
ارش جان قضيه چيه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيا و روشنمون كن . اخه يه منبعي ، چيزي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]