سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
Printable View
سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
سلام
اصلا ارزش خرید نداره شما با این پول میتونی نو و سال 2011 بخرینقل قول:
با 1100 میتونی ال ای دی 5550 بخری دوست من...............
اگه زیر 700 بده خوبه..........
سلام دوستان
تی وی تا 2 ال ای دی یا پلاسما سایز 46 چی خوب است
سلام دوستان لطفا فوری فوتی جواب بدین تلویزیون پلاسما 42 تا سقف 900 تومن full hd باریک بدون امکان سه بعدی
به نظر من اونرو نخر چون با این بودجه انتخابهای خوبی میتونی داشته باشی و خیالت هم از نو بودن جنست راحته . این tv صبح تا شب بی وقفه روشن بوده و واقعا" معلوم نیست چه استفاده هایی ازش شده ...نقل قول:
مدل LC-40L5600X شارپ 1050 تومن هست و گیرنده دیجیتال داخلی هم داره و پنلش ژاپنی هست و ... و تو با این بودجه میتونی lcd های خوب و نو و با برندهای خوب رو تهیه کنی .
موفق باشی
با توجه به بودجه ات led 46 مدل ex520 سونی که 2 تومنه رو بهت پیشنهاد میکنم .نقل قول:
نقل قول:
راجع به پانا st30 vt30 نظرت چیه
اگه قصدت خرید پلاسما باشه ( نور محیطت زیاد نباشه و ... ) vt30 و st30 دو تا از بهترین پلاسماها هستند و اگه مشکل بودجه نداری و پلاسما میخوای با پاناسونیک و این دو مدلش و به خصوص vt30 موافقم .نقل قول: