آیا کسی روشی برای فعال کردن آیکون Internet@TV در پلیر bd-c6900 پیدا کرده و یا روشی برای رفتن به منوی مخفی آن وجود دارد؟
Printable View
آیا کسی روشی برای فعال کردن آیکون Internet@TV در پلیر bd-c6900 پیدا کرده و یا روشی برای رفتن به منوی مخفی آن وجود دارد؟
دوستان من تونستم اخر سر این منو سابتایتل را در این دستگاه فعال کنم فیلم رو فلش با فرمت mkv و زیرنویس srt اما حروف فارسی از هم جدا و از چپ به راست نشون میده ایا یاید به فرمت دیگه ایی تبدیل کنم؟ encoding هم گذاشتم عربی
با سلامنقل قول:
همانطور كه گفتم پلير سامسونگ سابتايتل فارسي را ساپورت نميكنه و فكر ميكنم به اين زوديها نيز اين كار را نخواهد كرد. لذا توصيه ميكنم به همان روشي كه در پست قبلي گفتم از Imbedded subtitle استفاده كنيد و براي هميشه راحت شويد
سلام دوستان من یک بلوری پلیر سامسونگ مدل bd-c6900دارم لطفا یک مدل امپ خوب همراه با بلندگوی مناسب برای این پلیر به من معرفی کنید قیمت تا 600-700هزار تومان مشکل ندارد ضمنا جایی است که بتوان سینمای خانگی سامسونگ را بدون پلیر آن خرید
من خودم Denon 1312 دارم كه به همين پلير 6900 متصل كردم و بسيار هم راضي هستم. با 5 تا اسپيكر و ساب هم حدود 900 تومن بود (البته موقعي كه من خريدم، نمي دونم الان چنده).
سلام ایا اینترنت تی وی Samsung 3D Blu-ray Player BD-C6900 مانند تلویزیونهای هوشمند عمل میکنه و همه اپلیکیشنهای آن روی این هم وجود دارد و ایا وب بروزر هم دارد و ایا برنامه های کاربردی تلویزیونهای هوشمند روی این هم نصب میشه تشکر
سلام من یک 5900 دارم ولی با برنامه All share نمی تونم با کامپیوتر با اون ارتباط برقرار کنم کسی هست بتونه کمک کنه؟
برای حل این مشکل از برنامه زیر استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری زیرنویسها را درست نشان میدهد.
با سلام خدمت دوستان.
من چند ماهی هست که یک BD-D5900 گرفتم.
همه چیزش خوبه غیر از صداش.
منظورم از صدا ، صدایی هست که از زمان روشن شدن دستگاه تا زمانیکه خاموش میشه به گوش میرسه.
صدایی شبیه به صدای فن هست.
میخوام بدونم که این صدا عادیه؟
ممنون میشم که جواب بدین.
یعنی خدا خیرش بده ! :7:نقل قول: