واقعا تاثیری هم داره ؟نقل قول:
Printable View
واقعا تاثیری هم داره ؟نقل قول:
من خودم تو Extreme بازی می کنم مشکلی ندارم به خاطر همین از این برنامه استفاده نمی کنم!نقل قول:
ولی برای تست همرو Low کردم رفتم بازی دیدم همه چیز داغونه، بعد گذاشتم تو Extreme دوباره کیفیت رفت بالا !
برنامه 100% کار می کنه...
ممنون ...
میشه لطف کنید یه فایل هم در up.--------.com آپلود کنید ... من با اون لینک ها مشکل داشتم . وسط دانلود قطع میشه !
پیشاپیش متشکرم .
اقا تورو خدا لینک های اپدیت پست اول رو از جایی دیگه بذارید من نمیتونم دانلود کنم میشه از رپیدشر بذارید جایی که ف یلترنباشه
باتشکر از تمامی دوستان:10:
دوستان من این "Crysis 2 Advanced Graphics Options " رو اجراکردم،ولی بازی رو که اجرا میکنم،تکسچر هاش لود نمیشه،چه باید کنم؟!!
مشکل از کجاست؟
ممنون!!
دوست عزیز 3 تا از لینکایی که گذاشتی ف. ی.ل.ت.ر هستن . سایت بیت شیر هم برای من خرابه.نقل قول:
امکانش هست که این پچ مولتیپلیر و آخرین آپدیت بازی رو ته رپیدشیر یا سایت های نظیر اون آپلود کنی؟
ممنونت میشم. به مولتی پلیرش نیاز شدیدی دارم.
یا علی...
نقل قول:کد:http://vistaupload.com/gocmxs82p9xr
مشکل دارد....نقل قول:
لینک مشکل نداشت.نقل قول:
من دیشب هر کار کردم نتونستم از اون سایتا دانلود کنم ولی این لینک مشکلی نداره.
شما اینارو کامل خوندید :نقل قول:
اگه خواستید ترجمش کنم بزارم...کد:Instructions
1. Once you have unziped place anywhere you want.
2. Delete any autoexec.cfg files found in the Crysis 2 root folder. (if you're asking what that is, don't worry about it)
3. Delete any target commands you may have put on the shortcut as they will override the autoexec.cfg that is created
4. Run the Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe
5. Hit apply once all settings are set
6. If no settings are applied, try running the program in administrator mode.
A few notes:
1.You do not have to start this program every time you want to play Crysis 2.
2.This will work with any shortcut you make with Crysis 2. All this program does is create the autoexec.cfg
that Crysis 2 will use on startup.
3. If you enable multi-GPU support, make sure that Post Processing is at Medium (should do this automatically
4. If you want to use extreme textures, turn off MSAA
5. All of the "extreme" settings are potentially higher than the vahnilla game. No promises.
6. There are still some problems with autodetection. We will be fixing this for version 2.0 that will be coming soon.
------
بچه هایی که نمی تونن دانلود کنن پست زیر رو تست کنن ببینن جواب میده ؟
حجمش بالاس تا من بخوام دوباره آپلود کنم پیر میشم :31:کد:http://s3cr3t.dl.rapidbaz.ir/3-bk/cry2up11.zip