با 7 ملیون چه کاری میشه کرد؟؟
مغازه اجاره میخوام کنم
Printable View
مغازه اجاره میخوام کنم
فقط هزینه مغازه منظورته ؟ جنس داخل مغازه چی ؟نقل قول:
مغازه اجاره میخوام کنم
البته باید فکری هم بحال چند ماه کسادی بازار بخاطر کسی که تازه مغازه دار شده و مشتری هم کمتر میاد ، بکنی .
فلافل فروشی چه قدر درآمد داره؟
دوستان سلام!
من قصد دارم تو تابسون پیش رو یه فروشگاه خدمات کامپوتری (فروش نرم افزار - بازی و انجام خدمات نرم افزاری) یا یه کافی نت یا شایدم هر دو باز کنم .
چنتا سوال دارم:
1. من دانشجو هستم. آیا به من جواز کسب داده میشه یا مثلا میتونم به نام مادرم جواز کسب بگیرم؟
برای گرفتن جواز کسب کجا باید برم و چه مراحلی رو باید بگذرونم و متوسط چقدر وقت طول میکشه تا جواز صادر بشه؟
2. به غیر از مساله ی مغازه که از خودم دارم چه مقدار پول اولیه لازم داره برای راه اندازی این 2کار؟ (هر کدومو جدا بگید لطفا)
3. برای خرید نرم افزار و بازی چطور باید با پخش کننده های معتبر و معروف مذاکره! کنم؟
4. به نظرتون کدوم یک ازین دوکار بهتره و درآمد بیشتری داره؟
به شما هم میدن . باید برین نامه اشتغال به تحصیل بگیری از دانشگاه . برای دریافت پروانه باید بری اتحادیه مربوط به شغلتون .نقل قول:
. من دانشجو هستم. آیا به من جواز کسب داده میشه یا مثلا میتونم به نام مادرم جواز کسب بگیرم؟
برای گرفتن جواز کسب کجا باید برم و چه مراحلی رو باید بگذرونم و متوسط چقدر وقت طول میکشه تا جواز صادر بشه؟
توصیه میکنم قبلش به اتحادیه بری و ببینی آیا اجازه ایجاد کافی نت یا غیره بهت میدن یا نه و اینکه برای انتخاب اسم مغازت از اتحادیه استعلام بگیری تا ببینی اسم مورد نظرت وجود داره یا نه .
در مورد خرید سیستم ، کلاینت ها حدود 400 ( هر عدد سیستم ) و سرور هم حدود 800 . البته بازم بستگی به خودت داره که بخوای چی تو سیستمت بچینی !نقل قول:
2. به غیر از مساله ی مغازه که از خودم دارم چه مقدار پول اولیه لازم داره برای راه اندازی این 2کار؟ (هر کدومو جدا بگید لطفا)
بستگی به جاش داره . اگه مغازه مال خودته زیاد مشکلی پیش نمیاد . البته کافی نت بیشتر نزدیک دانشگاه یا مراکز دولتی و ... که ثبت نام اینترنتی دارن خوبه .نقل قول:
4. به نظرتون کدوم یک ازین دوکار بهتره و درآمد بیشتری داره؟
من از جواز اطلاعی ندارم ولی خدمات کامپیوتر و کافی نت خصوصا خوبه و بستگی به موقعیت مکان شما داره.نقل قول:
3. برای خرید نرم افزار و بازی چطور باید با پخش کننده های معتبر و معروف مذاکره! کنم؟
در مورد خرید هم شما باید بازار رو بشناسید و بدونید چه شرکت های ناشری معتبر تر و ساپورت بهتری دارند، در این زمینه میتونم کمکت کنم. (خرید با قیمت عمده از شرکت معتبر)
نقل قول:
آهان! اووقت تو تابستون که فارغ از تحصیل هستم هم بهم گواهی اشتغال به تحصیل میده دانشگاه؟
این اجازه ی ایجاد چیه دیگه؟ یعنی باید شرایط خاصی داشت و به هرکس نمیدن؟ شرایطشو میدونی شما؟
یعنی الان عرف سیستمی که واسه کافی نت میبندن اینه؟ هر سیستم کلاینت 400 و سرور 800؟ واسه سرور میتونم از سیستم High-End خودم استفاده کنم دیگه؟
هزینه ی مانیتور/ کیبورد و موس - میز کامپیوتر و بقیه ی چیزا جی؟ روی هم رفته چقدر میشه حدودی؟
یعنی اگه نزدیگ دانشگاه و مراکزدولتی نباشه خیلی خوب نیست کافی نت؟
پ.ن: یک دنیا ممنون بابت پاسخ ها و وقتی که میذاری ..... .
دوست عزیز مشخصات سیستم رو خودتون انتخاب میکنید و برای کافی نت مشکلی نیست سیستم معمولی باشه.نقل قول:
یعنی الان عرف سیستمی که واسه کافی نت میبندن اینه؟ هر سیستم کلاینت 400 و سرور 800؟ واسه سرور میتونم از سیستم High-End خودم استفاده کنم دیگه؟
هزینه ی مانیتور/ کیبورد و موس - میز کامپیوتر و بقیه ی چیزا جی؟ روی هم رفته چقدر میشه حدودی؟
یعنی اگه نزدیگ دانشگاه و مراکزدولتی نباشه خیلی خوب نیست کافی نت؟
پ.ن: یک دنیا ممنون بابت پاسخ ها و وقتی که میذاری ..... .
شما باید حدودا برای هر سیستم کامل مثلا نو البته 400 فرض کنی.
بهتره نزدیک مراکز دولتی و آموزشی باشه، البته تجاری هم باشه خوبه.
بله اینو که میدونم برادر! منظورم قیمت یه سیستم عرف واسه کافی نت بود که میگید 400 .نقل قول:
(منظورتون از سیستم کامل خود سیستمه فقط دیگه؟ مانیتورو اینارو که نمیگید؟!)
آهان. تو یه پاساژ هست مغازمون. ممنون از پاسختون ...... .
پ.ن: من اصفهانم ..... .
یک گواهی چیزی که ثابت کنه شما دانشجو هستین ! ( میتونین مدرک دیپلم خودتون رو هم ببرید )
من خودم برای کلاینت ( از ماوس تا مانیتور ) چیزی حدود 400 در اومد /
فرض کنیم تو همون پاساژ کافی نت باشه ، اینجوری سخت تر بهت پروانه میدن . باید بری ببینی اطرافت کافی نت داره یا نه .نقل قول:
این اجازه ی ایجاد چیه دیگه؟
در هر صورت شغل خوبیه . اگه نزدیک دانشگاه و ... باشه بهتره .