همین که پای ایران و پایتخت رو کشیدن وسط جنگ خودش به هیجان بازی بی نهایت اضافه می کنه..
و به نظرم تنها بازی که تا لحظه ریلیزش مدام بحثش ادامه پیدا می کنه همین bf3 هست...
Printable View
همین که پای ایران و پایتخت رو کشیدن وسط جنگ خودش به هیجان بازی بی نهایت اضافه می کنه..
و به نظرم تنها بازی که تا لحظه ریلیزش مدام بحثش ادامه پیدا می کنه همین bf3 هست...
دوستان راستش من زمانی که تریلر های Bbc 2 رو قبل از لیک شدنش می دیدم کلی با گرافیک فوق العاده اش حال می کردم ولی وقتی بازی روانه ی بازار شد زمین تا زیر زمین با تریلرهای منتشر شده فاصله داشت ...
نمی دونم چی بگم ، فقط اعتمادم به تریلرها کم شده .
شاید روی بهترین تنظیمات گرافیکی بازی نمیکنی ...نقل قول:
اره ولی باکیفیت ممنوننقل قول:
نقل قول:نقل قول:- پس با این نکاتی که شما دوستان گفتین این عکس ها رو می تونیم اینجوری در نظر بگیریم که مربوط به نسخه ی کنسولی هست (اگر که 100% قرار هست تو PC بازی Dx9 نباشه) ....نقل قول:
- قسمت ها قبلی همونطور که محمد جان اشاره کرد یه جورایی:31: .. مولتیه خدایی داشتن تا کمپین با داستان باحال و و جذاب ...
مجید من در مورد ویژگیها و افکتهای مخصوص dx11 اگاهی ندارم ولی اگه گرافیک بازی واقعا این باشه(البته میدونم خودشون گفتن Ingame ولی خوب انسان دروغ میگه:31:)امکان این که رو کنسول اجرا شده باشه صفر مطلقه.......نقل قول:
سیستم انفجار و پخش شدن ذرات......کیفیت بسیار زیاد بافتها(مخصوصا اسلحه ها) و انیمیشن مردن و اینا خیلی سطح بالا هستن...... .
در کل من که فکر می کنم یا گرافیک در این سطح نیس و یا اگه در این سطح این حتما نسخه pc هستش اونم pc خفن....... .
.
.
با این وجود امیدواریم این علامات سوال هر چه زودتر به علامت تعجب (البته مثبتش) تبدیل بشن ....
کی بازیش میاد ؟ :11:
پاييز 2011.تاريخ انتشار دقيقي اعلام نشده...نقل قول:
دوستان این عکس بازی که پل هوایی داره خیلی شبیه چهار راه مخبر الدوله تقاطع خیابان جمهوری و سعدیه..
عکس مقایسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]