بنا به دلایلی تازه چند روزه این بازیو نصبیدم :31:
+
واقعا میتونم بگم خارق العادست !! و خیلی نسبت به نسخه ی قبلی از همه لحاظ پیشرفت داشته !! شاید باورتون نشه اما حتی از cod .bo و بتلفیلد بد کمپانی 2 هم داره بهم بیشتر لذت میده :18::40:این حرفو از سر جو گیر شدن و اینکه چون الان دارم اینو بازی میکنم نمیگم !! - - واقعا همینطوره برام :8:
+
یاد قیدیما افتادم که یه بازی تو ps1 بود:31: مثه این و هیچکی رقبت نمیکرد حتی یه مرحلشو هم بره بخاطر سختی بیش از حدش :31: اما من بخاطر عشق به سبک تا تهش رفته بودم !! :18::31: البته این خیلی خیلی نسبت به اون اسون تره :31:و حتی یکم جنبه ی اکشن و شوتر های معمولی هم بهش اضاف شده !! اما باز خوبه تو این دوره زمونه که بازی های شوتر اول شخص همه اسون و مزخرف شدن و همه ی گیمر ها رمبو میشن برا من تو بازی ها و همرو درو میکنن همینجوری :2: !! . ... واقعا دارم لذت میبرم الان تا روز پنجم رسیدم !!
.
درسته یه سری معایب داره بازی ... اما اگه اهلش باشی و علاقه به جنگ های چریکی :31:و کلا این حرفا باشید واقعا با بازی عشق میکنید !! ( به معنای واقعی )
.
من که اعتیاد پیدا کردم به بازی انصافآ فوق العادست ... :40:وقتی دارم بازی میکنم میرم تو محیط بازی !!چند سالی بود که اینجوری با یه بازی ارتباط برقرار نکرده بودم :31::8::40: