:11::11::11: azhang جان خیلی ممنون :11::11::11:نقل قول:
من dx9 رو نصب کردم مشکل حل شد. :40:
Printable View
:11::11::11: azhang جان خیلی ممنون :11::11::11:نقل قول:
من dx9 رو نصب کردم مشکل حل شد. :40:
منم امروز مشغول بازی شدم .
عجب بازی مشتی و سرگرم کننده ایه !
امروز به جای درس خوندن نشستم 140 مرحله اینو رفتم !
راستی واسه سیمبیان نیومده ؟ واسه آیفون و اندروید دیدم .
برا سیمبین 3 چرا اومده ( گوشی هایی مثل N8 , C7 )نقل قول:
خوشحالم که مشکلت حل شد:20:نقل قول:
فقط امیدوارم که قبل یا وسط امتحانات بازی رو شروع نکرده باشی که عوض اون خوکهای تو بازی بزنی امتحانات رو بترکونی:27: بعدشم بگی خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه!:31::31:
سلام
واسه من این ارور رو می ده:
The application failed to initialize properly (0xc0150002
کمک کنید.مرسی
نقل قول:
کلا این بازی درد بی درمون داره من هزار بار کارت گرافیک آپدیت کردم اینجا رو تغییر بده اونجا رو تغییر بده ولی درست نشد که نشد.:41:
برا من هم ارور texture is too large میده:41:
من كه اين بازي رو تمام نسخه هاي ايپادشو تموم كردم حالا دارم اينم تموم ميكنم هرچند تكراريه مرحله هاش اما توي اين صفحه ي بزرگ يه حال ديگه اي داره
مال من که راحت نصب شد. کارت گرافیکتون چیه؟
مگه میشه بچه ها از یه بازی اینقدر تعریف کنند و نری دنبالش که به هر قیمتی هست بدستش بیاری:31:
خوب من هم به هر بدبختی بود به زور کافی نت هم شده دانلودش کردم, حالا هم که نشستم پاش میبینم واقعا اعتیاد آوره:31: مخصوصا برای کسانی که عشق بازیها کلاسیک منتهی با گرافیک بالا هستند....اساسی حال میده چیه توی این بازیها بازار همش خین و خین ریزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خورده هم به یاد قدیما و دوران بچگی هم شده یه حالی با این سبک بکنیم:8:
خلاصه اگه به دنبال کودک گمشده دورنتون هستید این بازی رو از دست ندید که اساسی خمار میشید:31::31: