صرفا برای چاقی باید چی کار کرد؟
من دیدم کربوهیدرات ولی نمیدونم کدوم بتهر که میفروشن
مرسی
Printable View
صرفا برای چاقی باید چی کار کرد؟
من دیدم کربوهیدرات ولی نمیدونم کدوم بتهر که میفروشن
مرسی
ببين عزيز اين چاقي كه ميگي اصلا اسم قشنگي نيس ! كي دوس داره چربي اضافه كنه ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط PeS
شما بايد با تقسيم كردن وعده هاي غذايي به تعداد زياد ( 5 يا 6 وعده كم حجم ولي مقوي ) به بدنتون كمك كنين كه همش در حال سوخت و ساز باشه و از مواد مغذي براي ساختن عضله استفاده كنه .
درباره همچين سوالي قبلا توضيح داده شده . تو صفحات قبل بگردي پيدا ميكني .
اكثر سوالات اينجا متاسفانه يا خوشبختانه ! يكيه ...
lahij جان ممنون از راهنماييت
من برم بدنسازي كارم راه ميفته؟ كراتينم كمكم ميكنه؟
ممنون
دوست عزیز خوب شاید من چربی دوست داشته باشم و وقت اینکه ورزش کنم یا چند نوبت غذا بخورم را نداشته باشم برا همین میخوام مکمل بخورم و چیز دیگه اشتهای من نسبت به غذا کمه متاسفانه
ببين محمد جان . هر نوع ورزش و تحركي منجر به رشد بدن ميشه . حالا تمرين با وزنه بهترين اتخاب براي رشد عضلاني سريعتر ميتونه باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_Ahrari
مراتين ماده بسيار موثريه كه تو غذاها هم به مقدار خيلي خيلي كم يافت ميشه ولي تا 1 سال اول تمرينت به نظرم با تغذيه اصولي پيش بري بهتره تا بدنت به اصطلاح تشنه ي تشنه بشه و بتوني با يه كراتين شوك خوبي بهش وارد كني ...
تمرين اصولي + خواب و استراحت كافي + تغذيه كامل همينا برات فعلا كافيه .
ببين عزيز گمون نكنم كسي از عوارض وحشتناك چربي ها براي بدن بي اطلاع باشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط PeS
مكمل اسمش روشه ... م ك م ل ... يعني كامل كننده ي غذا . حالا شما چطور ميخواي وقتي غذاي درست نميخوري از مكمل استفاده كني؟ مثل اينه كه بخواي كلاس اول رو نخونده بري دانشگاه ! خيلي فرق داره نه ؟!
درباره اشتهات هم به خودت مرتبطه . بايد ببيني چه چيزهايي در روز ميخوري ؟
اينكه چقدر ميخوري مهم نيست عزيز ... مهم اينه چي رو چه وقت ميخوري !
فدات !
سلام به همه من تمام صفحات اين تاپيكو از اول خوندم و خيلي هم چيز ياد گرفتم حالا يه سوال داشتم من قدم 186 وزنم 72 درسته كمبود وزن دارم ولي از هيكلم راضيم و ميخوام اين كمبودو يواش يواش برطرف كنم تو يه باشگاه ثبت نام كردم كه هر روز ميرم حالا ميخواستم بدونم برا اينكه سينه هام بياد جلو شكمم خط بيوفته و ... كلا" خوش اندام بشم بايد چند وقت كار كنم؟ و اگه بعدن بدن سازيو ول كنم هيكلم از فرم ميوفته؟ يا بايد تا آخر عمرم برم بدن سازي؟
يه سوال خيلي مهم ديگه اينكه تو ماه رمضان كه روزه هستم چه ساعتي برم تمرين بهتره و چجوري تمرين كنم كه كم نيارم؟
در آخر ممنون ميشم اگه به سوالاتم جواب بدين
چي بخوريم بدنمون بياد رو فرم؟؟؟؟؟
سلام دوست خوبم ... ممنون كه مثل خيلي از بچه ها زرتي ! سوالتو نپرسيدي و تاپيك رو از اول دنبال كردي شايد جواب سوالتو هم بگيري .نقل قول:
نوشته شده توسط siya22
ببين عزيز ظاهرا فقط مقدار كمي كمبود وزن و حجم عضلاني داري . براي اين دو تا نكته اي كه گفتي ميخواي بهش برسي بايد بگم تكيه روي يه بخض خاص نميتونه جوابگوي نيازت به طور كامل باشه . تمرين روي كليه قسمت هاي بدن رشد كلي رو تضمين ميكنه . ولي اين كليات رو رعايت كن تا به حجم قابل قبولي برسي .
تمرينت رو روي تمام بخش هاي سينه متمركز كن . از سيستمهاي تمريني مختلف به تناوب استفاده كن كه رشد سينه ايست نكنه . تغذيه و استراحت كافي رو فراموش نكن ./ سعي كن تمرين روي سينه پر فشار و كم مقدار باشه نه به يه ماراتون تمريني تبديل بشه . از روش پاورليفتر ها ميتوني استفاده كني و جواب هم بگيري .
تمرينت رو ميتوني 2 جور پي بگيري ... يكي عين خود پاورليفتر ها يعني يه جلسه سبك با فشار متوسط و تكرار و يه جلسه حداكثر فشار .
جلسه ابتداي هفته رو به پرس سنگين اختصاص بده با 1 يا 2 تكرار حداكثر و جلسه بعد با تكرار هاي بالا زير 10 تكرار .
البته بايد يه پاورليفتر باشي كمه بتوني دوام بياري چون بقيه بخش هاي بدنت آٍسيب ميبينه .
پس روش دوم رو من بهت پيشنهاد ميكنم : تركيبي از سيستم پرسي پاورليفتينگ و بدنسازي :
اين برنامه رو براي 6 يا 8 هفته دنبال كنتا نتيجشو ببيني : ( يه بار در هفته )
پرس سينه هالتر .
12×2 سبك گرم كردني
8×1 60% از 1 تكرار
5×3 80- 85% از يه تكرارت
وزنه اي انتخاب كن كه 5 تكرار كامل و درست رو انجام بدي و هر هفته 5/2 كيلو به وزنه اضافه ميكني .
------
پرس بالا سينه هالتر 8×3
پارالل 8×3
قفسه سينه دمبل 12×3
اگه ريتم حركتي و فرم صحيح حركات رو. همراه با حجركات كششي مناسب بين ست ها تركيب كني قول ميدم حجم سينت تغيير خواهد كرد ّ!
فدات ! منو در جريان بزار كه چه كردي !
راستي براي ماه رضون يه مطلب مخصوص قراره آماده كنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اينم شد سوال داداش من ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ebliskabir
داري اسپم بازي در مياريا !! :laughing:
يه زحمتي بكش صفحات تاپيكو مرور كن به ججواب سوالت ميرسي /