اقایونی که دارن با کنسول بازی می کنن !:19:
یه چهار تا عکس بگیرید (با هر چی می تونید) ما هم ببینیم :42:
اخه چه جوری تا 1 تا 3 شنبه طاقت بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:37::34:
Printable View
اقایونی که دارن با کنسول بازی می کنن !:19:
یه چهار تا عکس بگیرید (با هر چی می تونید) ما هم ببینیم :42:
اخه چه جوری تا 1 تا 3 شنبه طاقت بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:37::34:
spoiler
spoiler
من فقط میخوام نظر خودم رو بگم منظوری هم ندارم
راستش یه سوالی هست که باید از خودمون بپرسیم که چرا CoD بازی میکنیم؟
که توش کلی آدم بکشیم ؟ یا که صحنه هایی رو ببینیم که تو هیچ بازی دیگه به ابن راحتی ایجاد نمیشه؟
به نظر من CoD 4 که اومد دوران جدیدی رو ایجاد کرد ، یعنی سطح انتظار ما رو از بازی ها خیلی بالا برد
باید قبول کنیم که CoD غیر واقعی هستش... هیچ سلاحی اینقدر دقیق و نقطه زن نیستش...هیچ سربازی اینقدر سگ جون نیستش...ولی.....ولی واقعا هیچ بازی نیست که اینقدر بی پروا باشه...اینقدر راحت صحنه هایی رو خلق کنه که تا همیشه یادت بمونه
من خودم میگفتم که WaW کپی CoD 4 بود ...ولی BO یه چیز دیگست...یه سطح دیگست...یکم داستانش آخر بازی نا امیدم کرد ولی تو بعضی چیزا خیلی شاخ بود....
یه بار قبلا هم گفتم که بازی تو گرافیک ، جزییات چهره ، کلا شخصیت پردازی عالی.....همین که از تکنولوژی مثل فیلم AVATAR استفاده کردن باعث شده...
یعنی شما ببنین اونجا تو ویتنام که شکنجتون دادن وقتی بیرون اومدین...Woods که هلیکوپتر hind رو میبینه برمیگرده با غز میگه: اون hind رو میبینی؟..( برمیگرده دوباره نگاش میکنه...رو میکنه به تو)....میریم همینو میگیریم!
فقط متاسفم واسه تمام.... چه میدنم!....تمام دختر ها (خوب البته قشری از دختر ها هم بازی میکنن)....تمام کسایی که بازی کامپیوتری نمیکنن....کسایی که فکر میکنن بازی ها هنور همون قارچخور اینا هستن...که چنین چیزی رو از دست میدن (میگم نظر شخصی فقط)
به نظر من نباید به سری Call of Duty بازی گفت..... CoD یه چیز دیگست!
بنده یکی از مخالفان شدید بازی هستم به طوری که به نظر من این بازی کمی بهتر از MOH هست. به شخصه اعتقاد دارم Texture ها بد تر از MW2 هستش و گوشه های تصاویر صاف نیست و روشن-خاموش میشه یا به اصطلاح Fade نیست و همچنین تصاویر منفجر شدن های MW2 کجا و این کجا :19:نقل قول:
من میخوام بگم آیا در یک بازی چیزی مهمتر از هوش مصنوعی و اتمسفر وجود داره !؟؟!!!! البته گیم پلای و هوش مصنوعی در هم گره خورده. وقتی شما میبینید که دوستان شما بدون کاور گیری جلوی حداقل 20 تا دشمن ایستادن چه حسی به شما دست میده ؟؟ آیا در MW2 در این حد فاجعه بود ؟! وقتی میبنید که دشمن خیلی زشت کشته میشه و اصلا طبیعی نیست چه حسی بهتون دست میده ؟! وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟ فکر کنم این بازی بیشتر سیمولشن هست تا تخبلی ! آیا در MW2 در این حد عجیب با انبوهی از دشمنان مواجه بودیم !!؟
درود بر Infinity Ward بزرگ که من هیچوقت یادم نمیره روز هایی رو که با بازی داشتم و Special ops ی که منو تا همین چند روز پیش میخکوب کرده بود و خواهد کرد و همچنان بازیش خواهم کرد !
به امید MW3 :11:
black ops یک افتضاح تمام عیار بود.گرافیک به شدت افت کرده حتی کمتر از نسخه ی دو م و سوم بازی.البته من از بخش زامبی خوشم اومد گرچه گیم پلی در کل راضی کننده نیست.
.نقل قول:
والله اگه نقد کوچولوی منو چند صفحه پیش خوونده بازی نظرمو گفتم که تقریبا همین گفته های شما رو تایید می کنه ولی به نظر من بهتره خیلی در مورد این بازی پست انتقادی ندین ......... .
چون تجربه نشون داده تو این فروم خیلی کشش انتقاد از عناوین خیلی بزرگ نیس(البته منظورم با کسایی که تا حالا از بازی تعریف کردن نیس مخصوصا mosolim و ...... که میشناسمون و میدونم بچه های اهل بحث و خوبی هستن).
مطمینا بعد از عرضه این بازی واسه pc(چون تعداد تجربه کننده بازی بیشتر خواهد شد) با عناوینی مثه بهترین بازی قرن.....کف کردیم...مردیم......ای وای این دیگه چیه بازی نیس هلو......و ....مواجه خواهیم شد...و اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:31:
در مورد بدیها هم اونا رو که شما گفتی قبول ولی باید قبول کرد که داستان و طراحی مراحل و تنوعشون در سطح بالایی قرار داره و زیباس......ولی خوب دیگه هیجان نداره کم عمقه....... .
شرکت inifinity ward هم بعد از دعواشون با اکتویژن حال و روز خوبی ندارن و چند تا از اعضای کلیدیشون کوچ کردن به ea و بعضی هاشون هم اخراج شدن........در نتیجه هدف از اینهمه تبلیغ این شماره به نوعی جایگزینی این شماره با mw ها بوده که به نظرم تا حد زیادی هم موفق بوده.......
(البته mw3 احتمال زیاد میاد ولی اینکه باز در همون حد باشه جای سوال داره)
در کل بازی کنید و لذت ببرید......... .:31:
/
:18:......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دشمن خیلی زشت کشته میشه
زشت دیگه چجور کشته شدنیه؟!!!
بدون اغراق یاد فیلم هندی میوفتیم! : دینقل قول:
وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟
ای باوو... همه دارن فاز منفی میدن که!نقل قول:
black ops یک افتضاح تمام عیار بود
در هر صورت الان به در گفتی که دیوار بشنوه..: دینقل قول:
اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:دی
+
مطمئنن تاپیک pc بازی از حداقل 1 شنبه به بعد کلآ دچار ازدحام انتقادهای خوب و بد دوستان میشه...البته اینم مهمه که تعداد pc گیمرها هم خیلی کم نیست که الان عطش این بازی رو دارن منجمله خودم : دی
اين جمله بالايي رو خيلي خوب گفتي!حسي كه MW1-MW2 به آدم ميده توي بازي هاي Treyarch نيست.شايدم من اينجوري احساس ميكنم(البته Black ops بازي فوقلعاده اي هست)MW3 هم مياد ولي ديگه Infinity Wardوجود نداره.:41:نقل قول:
بچه ها شما هم توی Co-op2 واستون تصویر کوچیک میشه؟ وقتی 2 دسته بازی می کنید؟؟؟؟
بستگي به TV داره.من با يكي از دوستام با Tv كه 40 اينچ بود بازي كرديم خوب بود.نقل قول:
در كل اگه TV 32 به بالا باشه خيلي خوبه.:20:
از کدوم بخش وارد co-op کمپین میشین؟نقل قول:
اصلا داره؟
بعد تازه من شنیده بودم یه بخش باید داشته باشه که multiplayer رو بشه offline تمرین کرد. کسی اینو پیدا کرده؟