این دستگاه زیرنویس های sub/idx فارسی رو هم درست نشون می ده؟
Printable View
این دستگاه زیرنویس های sub/idx فارسی رو هم درست نشون می ده؟
من با شرکت وارد کننده بلوسنس یعنی همون عرشیان تجارت سما تماس گرفتم و در این مورد سوال کردم. شرکت به من گفت این دستگاه اسپانیاییه و در سایت بلوسنس هم وجود داره. مهم تر از اون که رفتم توی سایت بلوسنس و دیدم به عنوان دستگاه طراحی شده برای ایران مطرح شده. اگه شما هم دوست دارید میتونید به این لینک مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14PLUS
زیرنویس srt کنار فایل پخش نکرد ولی زیر نویسی که بصورت انتخابی (نه حک شده) داخل فایل mkv بود رو پخش کردنقل قول:
از نمایندگی مرکزی داخل پاساژ علاالدین ط 2 شمارش فکر کنم 232/1 بود گرفتم با کارت گارانتی اصلی و هولوگرام
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
از دوستان کسی فرمور دیفالت گیرنده T16 رو داره که به من فایلش رو بده؟
آره ، توی دفترچه اش نوشته : " Customized for the Iranian Market "نقل قول:
پشتیبانی ازحافظه جانبی :
رم تا 32 گیگ
هارد اکسترنال تا 1.5 گیگ
FUNCTIONS
• High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264
and ----T MPEG2 definition
• High definition Matroska MKV/H264 files
playback
• Full HD (supports 1080p - 24fps)
• USB 2.0 Host port
• EPG, Parental channel control, teletext and
timer
• Allows channel sort
• Recording: directly or programmed
• Rename/Delete records
• Delete files
• Timeshift
• Multilanguage OSD menu
COMPATIBLE FORMATS
• Audio: MP3, AAC, WMA
• Photo: JPEG, BMP and PNG
• Video: MPEG 1-2, MPEG 4.2-XVID, MPEG AVC
4.10 H264, MPEG 4.14 NERO DIGITAL, AVCHD
• Containers: AVI, MP4, MPG, VOB, TS, TP, MKV,
MP3, AAC, M4A, WMA, MOV, M2TS
INPUTS/OUTPUTS
• HDMI 1.3 High Definition output (Full HD,
1080p supports)
• YPbPr component video output
• Composite video output
• Stereo audio output
• RF antenna In
• RF antenna Out
• USB Host 2.0 Port High Speed
BOX CONTENT
• T14+
• Remote control unit with batteries
• HDMI cable
• Portable antenna
• User’s manual
• Guarantee card
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاهدستگاه +T14 بلوسنس از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده استمشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 1.5 ترا بایت» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت هایMPG , VOB , M2TS , DivX , AVI , MKV 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , AVCHD , ...» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow» خروجی HDMI و Component و Composite» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P** پشتیبانی از سیستم اسکن تصویر Progressive در رزولیشن 1080*1920 (1080P)مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر 14 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است)» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاهلوازم جانبی همراه دستگاه» کابل HDMI Version 1.3 / 1080P» کابل AV» آنتن سیار مغناطیسی» ریموت کنترل
لطفا یکی از دوستان که دستگاه T14+ دارد از منوی دستگاه یک عکس بگیرد و اینجا قرار دهد .
می خواهم ببینم با دستگاه های دیگه چه فرقی داره
تا الان هرچی دستگاه ( ایکس ویژن - اپ-تک - های ویژن و .. )که من دیدم همه منوهاشون شبیه هم بوده !!!
این تصویری هست که همراه فایل آپدیت دستگاه در سایت عرشیان تجارت سما قرار داده شده:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/ay0466y0vqoqlfxyini3.jpg
بلوسنس تنها دستگاهیه که منوش با تمام دستگاه های دیگه بازار فرق داره. شاید علتش هم اینه که طراحی و ساختش در بلوسنس اسپانیا انجام میشه و چینی نیست.