خيلي كم. ولي زياد ادما رو ضايع ميكنم. من هر وقت ضايع ميشم حرصم ميگيره دوست دارم طرفمو خفش كنم. ولي عكس العمل خاصي نشون نميدم.نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
Printable View
خيلي كم. ولي زياد ادما رو ضايع ميكنم. من هر وقت ضايع ميشم حرصم ميگيره دوست دارم طرفمو خفش كنم. ولي عكس العمل خاصي نشون نميدم.نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
خوب اين اخرين پاسخم بود و از اين به بعد طرف سوالاتون بهروز هستش. گود باي
من همون سوالهامو مي خوام بازم بپزسم ولي از شما:
دوست دارين وقتي مردين بعده 120 سال رو سنگ قبرتون چي بنويسن؟
بنویسن ینجا کسی خوابیده که همه را دوست داشت ولی بعضی ها اون را دوست نداشتند
1-نظرت درباره عشق
2-به شانس اعتقاد داري؟
3-به فال اعتقاد داري؟
4-چجوري با پي سي ورلد اشنا شدي؟
5-دوست داري يه روز مدير پي سي ورلد بشي؟ و اگه اره فكر ميكني به اين خواستت برسي؟
ای بابا سعید جان دست گزاشتی رو نقطه ضعف من . من تاحالا تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم چند بار عاشق شدم .نقل قول:
1-نظرت درباره عشق
اولین بار به طور جدی عاشق یک دختر فرانسوی شدم که با هم رفته بودیم چند روزی مسافرت . در ان چند روز من یادگرفتم که میشه عاشق بود ولی قصد بد هم نداشت . الان هم که اون رفته دنبال زندگی خودش . متاسفانه بعضی از دختر ÷سر ها با کارهاشان ابروی عشق را برده اند
نه کاملا . این شانس هم از اون کلماتی است که اصلا نمیشه توضیحش داد . چون اصلا وجود نداره .نقل قول:
2-به شانس اعتقاد داري؟
نه اصلا .نقل قول:
3-به فال اعتقاد داري؟
کاملا اتفاقی . از طریق هفته نامه کلیک . یادمه یک نرم افزار معرفی کرده بود و سریال نامبرش را هم نوشته بود . و منبع ان را همنقل قول:
4-چجوري با پي سي ورلد اشنا شدي؟
پی سی ورلد معرفی کرده بود . من هم کنجکاو شدم به سایت سر بزنم . و افتادم توی چاه .
هر کسی دوست داره مدیر بشه . ولی من دوست دارم اگه یک روز وضع مالی ام خوب شد از این سایت حمایت مالی کنمنقل قول:
5-دوست داري يه روز مدير پي سي ورلد بشي؟ و اگه اره فكر ميكني به اين خواستت برسي؟
این سایت با اینکه 30000 نفر عضو داره ولی هنوز خیلی کمه . و باید تبلیغات گسترده ای صورت بگیره تا همه با این سایت اشنا بشن .
تا نظر شما چی باشه
1-نظرت درباره اين جمله چيه؟
زندگي چون قفسي است
قفسي تنگ پر از تنهايي
وچه خوب است لحظه غفلت آن زندان بان
بعد از آن هم پرواز...
2- تا به حال تو پي سي ورلد كسي رو از خودت رنجوندي؟ اگه اره بعد ازش معذرت خواستي؟
3-چه مساله اي يا چيزي تو زادگاهت هست كه باعث افتخارت ميشه؟
4-در مورد امضات يكم توضيح بده؟ از كجا اورديش و اينكه گذاشتيش تو امضات چه معني رو ميخواي برسوني؟
5-در مورد قهرماني بارسلون بهت تبريك ميگم در اين باره هم كمي صحبت كن
6-تنفر رو تو زندگيت چجوري معني ميكني؟
اول باید بگم سعید جان سوالهایی که می پرسی خیلی جالبه . شما عقلت از سنت بیشتره . من خوشحالم که با شما دوستم .
درباره سوال اولت باید بگم که روح ازادی طلبی در نهادهر کسی نباشه باید بره دکتر .
مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ....... من هم خیلی وقتها احساس دلتنگی عجیبی دلم را میگیره که فقط با دعا کردن و نماز خواندن برطرف میشه . مطمعنم که شماهم لذت عبادت را چشیدی دوست من و می دانی من چی میگم . گاهی اوقات از دست این دنیا دلم میگیره .
در مورد سوال دومت باید بگم که بله . ولی با عذر خواهی از دلش در اوردم .
من با اینکه سن زیادی ندارم ولی تا دلت بخواهد دور از خانواده زندگی کردم . حداقل 5 سال . در این مدت قدر غیرت و شجاعت مردم دیاری که در ان زندگی میکنم را فهمیدم . البته منظورم این نیست که بقیه اینطور نیستند . همه جا ادم خوب هست .
ولی پیامبر اکرم می فرماید دوست داشتن وطن نشانه ایمان است . سعید جان شما دوران جنگ را تجربه نکردی چون هنوز به دنیا نیامده بودی . در دوران جنگ دیار من خیلی چیزها را ثابت کردند . ولی الان در فقر و هزار مشکل دیگه زندگی می کنند . این را از من بپذیر که مردم مناطق مرز نشین حق زیادی به گردن اون کشور دارن . یادم میاد وقتی که بچه بودم در دوران عملیات مرصاد سال 1366 بود که من با خانوادم به خاطر جنگ مدتی در تهران زندگی کردیم . من یک بار رفتم نان بخرم . و نانوا وقتی متوجه لهجه من شد به من نان نداد و کلمه ای به زبان اورد که من را یاد دوران برده داری در امریکا انداخت . در حالی که اگر در اینجا کسی بدونه یک غریبه یا مسافر به کمک احتیاج داره حتما بهش کمک میکنه . امتحانش هم مجانی است . پدرم از گزشته ها تعریف میکنه و میگه در زمان گزشته مردم این دیار به خاطر اینکه کی نقش میزبان را برای مسافرین کربلا بازی کنه و انها را به خانه اش ببرد و از انها پذیرایی کنه با هم دعوا می کردند .
به امید روزی که ایران باز هم در دنیا حرف اول را بزند
در مورد امضا هم باید بگم که این عکس را در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم . اگه دقت کنی معصومیت خاصی تو چشمهاش است . من همیشه دنبال همچین دختری هستم . پیداش هم کردم ولی از قفس پرید . دومی هم که ارم تیم محبوب من بارسلونا است . که اکسال بدجوری حال ریال مادرید را گرفت . امشب هم که قهرمان اروپا میشه و .....
البته من همیشه این تیم را دوست دارم چه ببره چه ببازه . این تیم تبحر خاصی در کشف استعداد ها داره . مثل همین رونالدو
رونالدینهو و مسی و... در چند سال اخیر اکثر بازیکن های سال اروپا و جهان از این تیم بودند .
در مورد تنفر هم باید بگم که من بیش از همه از کسی بدم میاد که توانایی کمک به مردم را داشته باشه ولی این کار را نکنه .
من خودم قربانی این فکر غلط چند بار شده ام . و همیشه سعی می کنم به دیگران کمک کنم . و برای این کار هم منتظر نمی مانم که اون کمک بخواهد . چون اگر قبل از اینکه اون بگه کمک تو کمکش کنی ارزش بیشتری داره
و حالا یک خاطره از دوران خدمت
یک روز من داشتم میرفتم اسایشگاه گروهان که یک سرباز جلوی من را گرفت و گفت : سرگروهبان من از دست اینجا خسته شدم میخواهم فرار کنم . دیگه تحمل ندارم . شما میگی چه کار کنم . من هم بهش گفتم که مبادا فرار کنی .
تو گروهانی که هستی هر کاری که بهت محول کرده اند را به طور کامل یادبگیر طوری که کسی نتوانه ازت ایراد بگیره . اون وقت ببین اوضاع چه خوب میشه . بهش گفتم دو هفته به خودت سختی بده و بعد راحت باش .
چند وقت گذشت و دوباره اون سرباز جلوی من را گرفت و از من تشکر کرد و گفت که راهنمایی شما کارساز بوده . من اون روز از این که دیدم اون سرباز فکر فرار از سرش بیرون رفته و مشکلش حل شده احساس غرور کردم .
شما هم اگه از دستتون میاد به دیگران کمک کنید حتی اگه با حرف زدن باشه .
بهروز جان ممنون شما به من لطف داري.
1- بزرگترين عيبي كه تو سعيد رونالدو ديدي؟
2- بزرگترين حسني كه تو بهروز ديدي؟
3-يه بيت شعر كه تو زندگيت سرمشق قرار دادي؟
4-گناهي كه هرگز بخشودني نيست؟
5-چه چيزي اگه از دست بره ديگه برنميگرده؟
اقا بهروز سلام
اگه اجازه بديد منم يه سوال بپرسم؟
اگر يكبار ديگه متولد بشي باز هم همين شيوه زندگي رو دنبال ميكني كه الان هست؟
ضمنا سعيد_رونالدو عزيز خواستي بياي اصفهان من در خدمتم حتما پيغام بده.