نقل قول:
منم بالاخره این گوشی رو گرفتم.مشکی متال و تمام فارسی.واقعا عالی و شیکه!
مبارک باشه :11:
نقل قول:
خوب جواب تمام سوالات شما رو جناب محمدخان دادن
بیخیال بابا همون محمد خالی :31:
نقل قول:
یه سوال.من اشتباهی کردم و یکی از بازی ها رو روی این برنامه اسپوف کردم حالا چجوری می تونم دوباره ازش استفاده کنم؟در ضمن زبون این برنامه چی چیه؟روسیه؟
باید napi رو روی این نرم افزار اسپوف (جایگزین) کنی
یا این که نرم افزار رو پاک کنی، napi رو نصب کنی، بعد اون برنامه رو روی یه برنامه دیگه اسوف کنی :10:
نقل قول:
بعدش وقتی شما گوشی رو شارژ می کنید احساس نمی کنید یکم زیادی گرم میشه؟ البته به خاطر جنس بدنش فکر کنم طبیعی باشه نه؟
کاملا طبیعیه :10:
نقل قول:
بعدشم اینکه گوشی من انگار منشی تلفنی نداره یا من نمی دونم کجاشه مال شما چطور؟
منشی تلفن به صورت یه ویجته.. بگرد پیداش میکنی :46:
نقل قول:
در کل من که خیلی راضیم و هنوز مشکلی ندارم.تنها مشکلی که من باهاش دارم و واسه دیگران مشکل حساب نمیشه ابعادشه
شک نکن تاا چندوقت دیگه با گوشی های کوچیک تر اصلا نمیتونی کار کنی :31:
سایز گوشی واقعا عالیه.. واقعا خوش دسته و انگشت شصتمون به کل گوشی مشرفه :31:
(بر خلاف بعضی گوشی های پهن که انگشت شصت به همه جاش نمیرسه)
نقل قول:
به نظرم اگه دکمه ی نرم افزاری menu و back داشت بهتر بود چون خیلی وقتا فشار دادن اون دکمه ی وسط وقتی گوشی تو یه دستتونه کمی سخته!!
تو بادا2 اضافه شدن :46: :31:
بازم مبارک باشه.. به پای هم پیر شین :10:
نقل قول:
محمد جان هر وقت وقت کردی یه چند تا عکس با کیفیت از این گوشی و کیفی که روش بود بزار
ممنون
حتما :10: امروز فردا عکساش رو میذارم
چندتا عکس هم با دوربین گوشی میذارم.. دوربینش واقعا عالیه.. با ویواز مقایسه کردم ویواز رو خوار کرد :27:
نقل قول:
این ویو رو با این امکاناتش خیلی دوست دارم ولی از این میترسم که بعدا نرم افزار کاربردی زیادی(یا رایگانی) براش نیاد !
میدونید من الان N78دارم. نرم افزار خیلی استفاده میکنم و از طرفی سی پی یو قوی هم نیاز دارم.
از یک طرف میگم وایستم واسه N8 که شاید به این قیمت برسه و از طرفی میگم اون بعدا با سی پی یو ضعیفش منو اذیت میکنه. و همچنین این گوشی فوق الاده رو از دست میدم و حسرتش به دلم میمونه...!
آخه دارم از نوکیا مپ استفاده میکنم و واقعا جی پی اس هم برام مهمه و شاید برای بادا مسیر یاب رایگان خوبی نیاد!
یا مثلا دیکشنری سیمبیان دارم که تمام کلمات رو با تلفظ آمریکایی و بریتانیایی و همچنین با شکل در اختیار میذاره!
لطفا یکی خیالمو راحت کنه که بعدا از این نرم افزار های معرکه واسه ویو هم میاد....
ممنون
سلام :11:
خالو n8 بجز دوربین تو هیچ زمینه ای با ویو قابل مقایسه نیست :13:
نمیدونم نوکیا کی میخواد یه دستی به سر و روی اینترفیس بکشه.. آدم تو گالریش که میره هیچ جذابیتی
نداره :13: به قول خارجی ها اینترفیسش اصــــلا animated نیست :31: همین دلیل خودش کافیه که سراغ n8
نریم :10: من به هیچ وجه حاضر نیستم گوشیمو با n8 عوض کنم :46: (خداشاهده راس میگم :31: )
در مورد نرم افزار خیالت راحت.. هیچ کمبودی نداره.. تازه بادا2 اپن سورسه و به همین دلیل gps های ایرانی هم حتما میاد!
اگه یه زمانی هم به gps نیاز شدید داشتید، google maps هست که عالیه.. هم مسیریابی داره هم نقشه هاش بسیار
با کیفیت و خوب هستن.. منتها یکمی پولیه :31: (این مساله هم با تعرفه های روزانه و ... قابل حله)
دیکشنری همراه با تلفظ رو همین الان هم داره :10: