دوست گرامی هارد های وسترن دیجیتال کلا همین جوری هستن همشون خش خش میکنن بهتره بدی واسه تعویض اگر یک هارد دیگه خودت عوض کنی گارانتی لپ تاپت باطل میشه گارانتی هم فقط قبول میکنه هارد وسترن دیجیتال بندازه و هر هارد دیگری خارج از گارانتی هستنقل قول:
Printable View
دوست گرامی هارد های وسترن دیجیتال کلا همین جوری هستن همشون خش خش میکنن بهتره بدی واسه تعویض اگر یک هارد دیگه خودت عوض کنی گارانتی لپ تاپت باطل میشه گارانتی هم فقط قبول میکنه هارد وسترن دیجیتال بندازه و هر هارد دیگری خارج از گارانتی هستنقل قول:
من تا امروز که دارم استفاده میکنم صدای غیر معمولی نشنیدم حتی ساعت 1 به بعد که دیگه آدم صدا از دیوار در بیاد میشنوهنقل قول:
نقل قول:
این اعداد اومد
base score 5.7
processor 6.7
ram 5.9
geraphic 5.7
gaming geraphics 5.9
primary hard disk5.9
برای بقیه چنده ؟ بالاترم میره یا نه ؟
در بخش نرم افزار در تاپيک ويندوز 7 يه تاپيک هست که امتياز هاى ويندوز 7 گذاشتن.نقل قول:
کسی cod Black ops را روی 5741 امتحان کرده ؟
من گرافیکم ATI 5470 هست ( 512 مگ ) ولی نمیدونم چرا زیاد حال نمیده . انگار بازی یه جوری هست و اصلا به آدم نمیچسبه . البته بازی تقریبا روان اجرا میشه ولی نمیدونم مشکل از چیه ؟
درایورتون رو آپدیت کنید...تا رونتر اجرا بشه!نقل قول:
Black Ops روی 5741 i5 گرافیک Gt320 بدون مشکل اجرا شد مشکلی نداره خدا رو شکر
درود،
این مدل Acer Aspire 5741G-334G50Mn داخل ایران موجود هست؟
Intel Core i3 330M 2.13 GHz
ATI Mobility Radeon HD 5470 - 512
این مدل توی سایت سازگار ارقام موجوده، Acer Aspire 5741G-354G50Mnsk و به نظر CPU-اش بهتر از CPU کانفیگ بالاییه.
Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
Nvidia GeForce GT 320M 1GB
میمونه تفاوت کارت گرافیک؛ که مثل اینکه 350M بهتره.
اگه موجود هست تفاوت قیمتشون چقدره؟
ممنون/.
خوبه از من هم اوایل صدا نمی داد ولی بعد از 4 ماه استفاده مفید به سر و صدا در اومده اگه یک کم خوب ازش کار بکشی صداش در میاد :20: چون کلا این خاصیتش هستنقل قول:
درود،
چرا Acer Aspire 5741G-354G50Mnsk توی سایت Acer نیست؟
و یه سؤال دیگه اینکه چرا همه کانفیگهای این مدل، با ویندوز 7 عرضه میشن اما کانفیگهای داخل سایت سازگار ارقام همه لینوکس هستند؟
هان؟نقل قول:
هارد کیس چیه/؟
بیشتر توضیح میدی؟!!
فقط 15000 هزار تومن(پانزده هزار تومن)؟
هارد کیس چیه؟ من نفهمیدم
پرتابل میشه اونوقت یعنی چجوری؟
مرسییییی