چرا قیمت تهران وشیراز اینقدر اختلاف داره....من میخوامش پول ندارم:31:.....220 تومن دارم نه 300 تومن:10:
چرا قیمت تهران وشیراز اینقدر اختلاف داره....من میخوامش پول ندارم:31:.....220 تومن دارم نه 300 تومن:10:
آدم تو کلوپ P500 حوصلش سر میره!
کسی نیست جواب بده؟ :41:
1 قابلیت بخش دایویکس داره وخیلی خوب روان انجام میشه تاحالا دست من کم نیاوردهنقل قول:
البته اگر از فیلم با کیفیت اچ دی باشه من امتحان نکردم
2 بابا این گوشی یک جوریه که کسی نمی تونه کمتر از 5یا6 ساعت باهاش کار کنه دست من 1.5 تا2روز جواب میده ولی با نیم ساعت کار4یا 5 روز جواب میده
3 نمیدونم ولی مهم اینکه میاد
4 من تا حالا روش جاوا نریختم قابلیتش رو داره ولی نصبش به راحتی گوشی های دیگه نیست در ضمن هر نرم افزاری بخوای آندرویدش هم هست وهم کاملتره مثلا دیکشنری قابلیت تلفظ داره یا قرآن بامتن وصوت خیلی راحت روش نصب میشه تنها نرم افزاری که جاوا هست ومن آندروییدش رو پیدا نکردم مبایل بانکه
5 cpu معمولی داره و اکثرنرم افزار وبازی ها رومیشه باهاش اجرا کرد مگه دیگه خیلی توقع زیادی داشته باشی ولی همین هم بازی های روز رو جواب میده مثل پرندگان خشمگین اگه خیلی بازی خوب میخوای آیفون بخر که پدر بازی مبایله
6 نه درست نیست
7 با گاراننتی بگیر چون ال جی هم کیفیتش به اندازه بهترین ها نیست هم گارانتی خوبی داره 2سال
8 به نظر من آندرویید پدر سیستم گوشیه و هیچ کاری نیست که نشه باهاش انجام داد در ضمن من امتحان نکردم
سوال آخر:
اگر گوشی رو بعد از خریدن آپدیت کنم، منو فارسی و کلاً همه امکانات فارسیش از بین میره؟
خیلی ممنون
سلام به همگی
همین 1 ساعت پیش P500 خریدم. 255 تومن تو شیراز. بدون گارانتی. همه چیز فارسی در حد تیم ملی.
واقعاً گوشی خوبیه. خوش قیمت، با کلاس، و آپدیت :20:
مبارکه ولی چقدر قیمت این گوشی اومده پایین . اوایل نزدیک 400 تومان بود .نقل قول:
سلام
نمی دونم چجوری گوشیمو به کامپیوتر وصل کنم. درایور می خواست، تو اینترنت پیدا کردم نصب کردم، بازم نشد.
لطفاً درایور و برنامه خوبی برای این گوشی معرفی کنید.
ممنون
درایور و پسی سویت داخل مموریت هستنقل قول:
دقت کن برای تست گوشیت این رمز را بزن سی هشت چهل پنج مربع ستاره پانصد مربع درقسمت تست دیویس همجای گوشی رو میشه تست کرد هرچی می نوشتم برعکس میشد فاارسی نوشت
ال سی دی من سمت راست از بالاا تا پایین به صورت یک نوارحساسیت نداره مال تو چه طوره
خیلی ممنون. تست کردم. همه جاش سالمه. ال سی دی من مشکلی نداره. پیشنهاد می کنم ببریش گارانتینقل قول:
من مموری 2 گیگ خودش رو نگرفتم که توش درایور و برنامه باشه. یه 8 گیگ نو گرفتم
حالا همین جوری دارم باهاش ور میرم. هنوز به کامپیوتر وصل نشده:41:
ولی در کل گوشی خوبیه:20:
به نظره شما این گوشی بهتره یا Galaxy Ace ؟