واقعا ممنون آقا امیر. خیلی مفید بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید چیه کتاب های درسی ریاضیات پایه و حسابان و دیفرانسیل عوض شده و این خودش میتونه یه تنوع ایجاد کنه و اینطوری بدلیل درگیر شدن با تعاریف و موضوعات نسبتا جدید (یا حداقل بیشتر) دیگه حالمون از کتاب بهم نمیخوره.
من خیلی به هندسه علاقه دارم و فکر نمیکنم که علاقم به این زودیا از بین بره. وقتی پارسال درگیر تستای هندسه ی گاج سفید میشدم، اصلا نمیفهمیدم که زمان چطوری گذشت. خلاصه روی این درس خیلی حساب کردم که زمانی که خسته شدم، ازش استفاده کنم.
در ضمن من پارسال خیلی کم عمومی و شیمی میخوندم. مخصوصا زبان و ادبیات. این خودش خیلی برام تنوع ایجاد میکنه. مخصوصا که کتابهای زیادی هستن که مطالب رو خیلی زیبا و با هیجان توضیح دادن. مثل کتابای هامون سبطی. فکرم اینه که وقتی از مباحث تکراری حالم بهم خورد، برم و مباحثی رو بخونم که پارسال نخوندم. مثل کتاب قرابت معنایی هامون سبطی یا آرایه رمزینه یا شیمی 2 و 3 مبتکران که خیلی روی این کتاب ها حساب کردم برای روزای سخت!
یکی دو تا رفیق هم دارم که مثل من فکر میکنن و میخوان با پشتکار یه سال دیگه بخونن. قراره با هم بریم کتابخونه و کلا تا آخر با هم باشیم.
.
.
.
این چهار تا مطلبی که عنوان کردم، خیلی برام انگیزه ایجاد کرده که سال دیگه بمونم. ولی میترسم که این ها بعدا برام کمرنگ شه. نــــــــــــــظـــــــــ ـــــــــر شـــــــــــــمــا چـــــــــــــیــــــــــ ــــه ؟؟؟؟؟؟؟
یه مطلبی هست که نمیتونم نگم. چون بیماری که میره دکتر، باید همه چیر رو صادقانه بگه تا نسخه خوب براش بپیچن ! :
رتبه ی من امسال بین 2700 تا 4500 میشه ( در صورتی که همه و خودم تو طول سال، انتظار حداقل رتبه ی سه رقمی رو داشتیم.) با این رتبه فکر میکنم بتونم برق رجایی یا سمنان یا قزوین قبول شم. (به برق علاقه دارم.) ولی با افکاری که الان دارم و با توجه به توانایی هام، اگه بمونم سال دیگه میرم برق امیرکبیر. که در اونصورت خیلی اوضا فرق میکنه. از نظر کاریابی و بورسیه و ... .
امیدوارم بیشتر راهنماییم کنید. بسیار ممنون. :11: