من شیمی 3 یزدانی می خوام
:n30::n30::n30::n30::n30:
somebody help me plz
:n08:
Printable View
من شیمی 3 یزدانی می خوام
:n30::n30::n30::n30::n30:
somebody help me plz
:n08:
محصولات جدید این موسسه که ( فقط اونایی که آموزشی مفهومی دارن ) برای کنکور بسیار مناسب هستن. من فقط اینا رو تایید میکنم :
زیست دادگستری + ریاضی و فیزیک مسعودی
نظر دوست عزیز Alireza SM کاملا تایید میشه.ولی من سال سوم تجربی هستم و معلممون 2 ماهی هست که نمیاد هیچ معلم جایگزینی هم نیست هیچ کسی هم به فکر نیست تنها راه حل هم اینه که dvd ببینم .آقای بازرگان کارشون درسته ولی برای سال سوم هنوز dvd نداده بیرون ولی به گفته خود مبتکران فیلمش رو ساخته ولی بیرون نمیده.من مجبورم dvd های شیمی 3 یزدانی رو بگیرم وگرنه یه موی بازرگان به 100 تا از این آدمای پول دوست و بی خود و ... نمی ارزه اگر این یزدانی واقعا مشاور و استاد بود اولین چیزی که تو اولین صحبت با هاش به آدم می گفت شماره حسابش و درخواست میلیون ها پول نبود.ولی من به خاطر این شرایط که معلم نداریم چاره ای ندارم و واقعا برای من 30 تومن خیلی گرونه و نمی تونم بخرم گفتم اگه کسی dvd های شیمی 3 یزدانی رو داره بگه که من از خودش بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو رو خدا اگه کسی داره و حاضر بفروشه یا کپی کنه زود تر بگه چون امتحانات ما خیلی نزدیکه و ما صفحات اول کتاب هستیم(هنوز فصل 1 تموم نشده و معلمم برای خودش گذاشته رفته و همه میگن به ما مربوط نیست از مدیر تا آپ).
دوستان توورخدا گول حرفای این آقارونخورید بخدا خودم کل سی دی هاشو خریدم
الانم دانشجوی آزادم
من تا اردوی این آقاروهم رفتم
الانم 1وبلاگ زدم کل حرفامو تو اون وبلاگ نوشتم
بیاین بخونینتا چشماتون بازبشه واشتباهمنودوباره تکرار نکنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این چیزایی که مافیا فرمودن اطلاع ندارم ولی ایرادات فنی محصولاتشون رو عرض کردم. بزارین یه نمونه بگم خدمتتون :
مثلا در زیست شناسی توی DVD اومده و نیم ساعت حرف زده که چطور حفظ کنین که کدام هورمون از کجا ترشح میشه این برای امتحان تشریحی خوبه ولی برای کنکور به هیچ دردی نمیخوره توی کنکور هیچ وقت همچین تستی نمیدن که چه هورمونی از کجا ترشح میشه بهت نکات مفهومی اونا رو تست میدن که این آقا توی DVD هاش اصلا وارد اونها نمیشه ( دلیلش هم مشخصه چون این کار خیلی سخته )
کلا سعی کنین کتاب تست بخرین نه این جور چیزا
سلامنقل قول:
من سی دی های شیمی رو دارم سرقیمتشم باهم کنارمیایم
ولی متاسفانه نتونستم برات میل بذارم
اگه میتونی بیاتو پیج کلوبم واسم شمارتو بذار تاباهات تماس بگیرم
cloob.com/name/behnaz_lovely21
منتظرتم
اقاعلیرضا سی دس های مهندس بازرگانی رو از کجا باید تهیه کنیم؟
میشه بفرماییدکجای سی دی های مهندس مسعودی ناقصه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم میشه بفرمایید مایی که شهرستانیم معلم خوب نداریم چطوری باید روشهای تستی رو یاد بگیریم؟؟؟؟؟
مسعودی که اصلا فقط برای چنتا مبحث DVD داره و اون هم فقط چندتا نکته رو در موردش بحث کرده؛ اینطور نیست که بشه ازش برای درک یه موضوع استفاده کرد به درد کسایی میخوره که نکات رو میخوان بفهمن و قبلا خوب درس رو خوندن و توش اشکالی ندارن.نقل قول:
روش های تستی رو میتونین از کتاب های تستی و همینجور محصولات یاد بگیرین؛ من هم از اول دبیرستان به بعد غیرحضوری خوندم و هیچ دبیری نداشتم ولی پزشکی قبول شدم.
هركي فيزيك مسعودي رو داره من ميخوام...
نقل قول:
سلام من سی دی هاشو دارم خواستی شماره بذار تا بهت بزنگم وشرایط خریدو بهت بگم:n09: