استفاده نکنی بهتره من خودم همیشه خسته بودم یا نه سر شب خوابم میرفت
یه مدت کمی دچار مشکل شده بودم با تجویز پزشک یه سال زاناکس خوردم دیگه الان بعد 3 سال کلا بیدارم اصلا نمیدونم دیگه خواب چیه
نمیدونم با من چی کار کرد ولی هر کاری این قرص کرد مفید نبود.
Printable View
استفاده نکنی بهتره من خودم همیشه خسته بودم یا نه سر شب خوابم میرفت
یه مدت کمی دچار مشکل شده بودم با تجویز پزشک یه سال زاناکس خوردم دیگه الان بعد 3 سال کلا بیدارم اصلا نمیدونم دیگه خواب چیه
نمیدونم با من چی کار کرد ولی هر کاری این قرص کرد مفید نبود.
به جز آلپرازولام هيچي ديگه رو سرخود مصرف نكنين
سلام به همه دوستان
من چند ماهي هست كه روزي 15 ساعت مي خابم تازه وقتي از خواب پا مي شم همش كسلم
مشكلي باهاش نداشتم ولي الان امتحانام شروع شده مي خاستم بيدار بمونم .
بعد از كلي تحقيق قرص modafinil 200 mg خريدم كه واسه بيدار موندن استفاده مي شه با كمال تعجب روي من اثر نكرد
حتي الان بيشترم مي خابم روزي 2 تاشو هم مي خورم
ديگه نمي دونم چيكار كنم دوستان اگه امكانش هست كمكم كنن
به نظرتون ريتالين مصرف كنم فايده اي داره ؟
روي قرص هم نوشته modalert 200 هندي هم هست
با سلام
ابتدا شما بروید پیش یک دکتر و یک چکآپ کامل بدهید.
ببینید مشکل از کجاست.
شاید مشکل کم خونی باشه
شاید عادت
شاید افسردگی
شاید نداشتن انگیزه
شاید ارثی
شاید ....
سلام..
در مورد اینکه گفتید برای امتحاناتتون نگران هستین؛ به یاد داشته باشید برای موفقیت در درس شما باید خواب کافی داشته باشید تا راندمانتون بالا بره.... شما نباید از خودتون این انتظار رو داشته باشید که خیلی سریع تغییر کنید... صبر داشته باشید و در مرور زمان مشکلتونو تدریجا حل کنید...
اول از همه سعی کنید شب ها زود بخوابید تا بتونید صبح ها زودتر بیدار شین... صبح ها با یک لیوان آب پرتقال یا هر آبمیوه ی دیگه که سرشار از ویتامین c باشه روزتونو آغاز کنید، این مسئله باعث میشه که با وجود ویتامین c جریان خون شما بالا بره و احساس شادابی و انرژیک بهتون دست بده...
اگر صبح ها دوش آب سرد بگیرین هم بی تاثیر نیست.
فعالیت های ورزشی و فیزیکی خودتونو در طی روز افزایش بدین...
بعد از ظهرها 30 تا 40 دقیقه خواب نیمروزی داشته باشین
بعضی اوقات برین به فضای بیرون از خانه ، نسیم خنک یا نور اثرات خوبی بر روی پر خوابی داره.... در مورد نور بگم که از نظر متخصصان روشن تر بودن فضای زندگی و یا قدم زدن در آفتاب ، دستگاه مرکزی اعصاب رو تحریک میکنه و تولید ملاتونین (هورمون مربوط به خواب آلودگی) رو کاهش میده
در مورد قرص نظرم اینه که اصلا استفاده نکنید، بعضی از این قرص ها برای حافظه خوب نیست...
+
موفق باشید
از استرس دوري كن . بذار فكرت ازاد باشهنقل قول:
این ابری که گفته میشه توی گوش بگذارن تا سر و صدا ها رو کاهش بده چیه؟ ممکنه در موردش توضیح بدین؟ ضرری برای خود گوش نداره؟
کلا داروی شیمیایی مصرف نکنید.
ببینید بدن خودش سیستم دفاعی داره میدونه چیکار کنه....شما سرما بخورید,چه دارو مصرف بکنید چه نکنید یه دوره نقاهت دو هفته ای داره که باید طی بشه...
حالا شما میای دارو (های شیمیایی) مصرف میکنی...این سیستم دفاعی بدن تا میاد کارش رو شروع کنه میبینه یکی دیگه اومده داره مبارزه رو انجام میده, و بیکار میشینه یه مدت اینطوری میگذره و سیستم دفاعی بدن دیگه ورزیدگی و کارایی خودش رو از دست میده و به اصطلاح تنبل میشه.
حالا اگر شما دارو داری مصرف میکنی ,اگر مثلا چند ماهه داری فلان قرص رو میخوری حالا بیای یک دفعه نخوری, این هم عوارض داره. باید به مرور مصرف رو کم کنی. مثلا یواش یواش به جای یک قرص نصف قرص مصرف کنی بعد یه مدت بیای مثلا هر روز رو بکنی هر دو روز یک بار و آروم آروم قطعش کنی.
و در آخر نکته مهم اینه که "فاذا مرضت فهو یشفین" اوست که شفا میدهد, باید این رو قبول کرد و بهش ایمان داشت.
زیاد خوابیدن میتونه نتیجه کم خونی یا کمبود اهن باشه
دیروز یه عالمه کار داشتیم
داریم خونه جدیدو آماده میکنیم واسه اسباب کشی
دیروز از صبح تا ساعت 10 شب توی خونه جدیده داشتم کچ های جامونده از کچ کاری رو تمیز میکردم
نمیدونید چه بدبختی داره
ساعت 10 اومدم خونه شام هم نخوردم بعد رفتم پشت سیستم توی نت تا ساعت 1 و خورده گشت میزدم
بعدشم هر کاری کردم خوابم نبرد ، یعنی نیمه خواب بودم و خوابای عجیب غریب و اعصاب خورد کن میدیدم
شاید ساعت 4 تا پنج شب یه چرت کوچولو زده باشم
الانم چشام شده یه کاسه خون ولی خوابم نمیبره
بعضی وقتا شده 48 ساعتو بدون خواب و خستگی سپری کردم ولی از طرف دیگه وقتی کتابای درسیمو باز میکنم بیهوش میشم و چند ساعت بعد بیدار میشم
شما هم اینجوری هستید ؟