سعید دادا زیره سیکل حرف بزن!!:31:نقل قول:
منظورت چجور مبدلی هست؟
Printable View
سعید دادا زیره سیکل حرف بزن!!:31:نقل قول:
منظورت چجور مبدلی هست؟
داداش تو انقدر درس خوندی دیگه زیر دیپلم رو یادت نمیاد !! :31:نقل قول:
منظورم یه Convertor نرم افزاری هست ! یه چیزی تو مایه های CSO به ISO !!
تمام Server هایی که میخوان بازی هارو برای Download آماده کنن همه میخوان به صورت ISO باشه که فایل سالم و بدون هر گونه مورد اضافه
به دست Downloader برسه . ولی خب اینطور هم که من از مشخصات نرم افزاری PSJ خوندم حرفی از ISO توش نبود
حالا نمیدونم طرف ناقص نوشته بوده یا اینکه حرفم درسته .
در ضمن ما از کجا MicroControl AT90USB162 رو گیر بیاریم :31: !!؟؟ یعنی از کجا بفهمیم تو کدوم Board از USB ها این قطعه به کار رفته :31: !!؟؟
والا نودانم ولی فکر نکنم چیزه خاصی بخواد! (شایدم بخواد:31:)نقل قول:
اما در مورد اون برد من توی اصفهان که به هر کی که گفتم انگار که جن دیده باشه لال مرد!!:31:
من خودم متاسفانه اطلاعات چندانی در مورد این برد ندارم ولی سعید تو که دستت تو کاره اگه تونسی گیرش بیاری یه ندایی هم به ما بده:31:
چون با داشتن این برد دیگه ادامه کار آسونه و میتونیم بابای این سونی رو دربیاریم!:31:
:31:نقل قول:
اینجاست که دیگه فکر کنم باید دست به دامان داییم شم :31:
OK , فقط یه چیزی اینو ببین :31: فکر کنم کلک رشتی زدن به کل 6.500.000.000 نفر روی کره ی زمین :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها فرق این دو قطعه تو داشتن و نداشتن OSC هست که یه نوسانگر از خانواده ی SMD هاست.
میگم حالا با چی باید Homebrew نوشت ما شروع کنیم؟
H A C K کردن این PS3 (ع) که پدر آدم رو در میاره .
مگه نگفتن که محتویات فلش رو منتشر می کنن که روی هر فلشی اجرا بشه پس چی شد ؟ ؟ ؟
باید صبر کنید SDK اش منتشر بشه . که قطعا بعد از منتشر شدن JailBreak هست .نقل قول:
من یه جایی خوندم تاریخ دادن 20 سپتامبر منتشر میکنند .نقل قول:
اموزش كامله هك به صورت تصويريکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=13145
ممنون دوست عزیز ولی اصل موضوع فعلا تهیه AT90 هست و بقیه کار همونطور که من در پست قبلی گفتم بسیار راحت هست و چیزی که فعلا توی نت ریخته همین آموزش هاست!:31: (ولی خوب در هر صورت ایشون هم زحمت ترجمه را کشیدن که حیفم اومد ازشون تشکر نکنم!)نقل قول:
نقل قول:
AT90 پاساژ امجد تو جمهوري فراوونه ولي احتمالا ميگن نداريم
تا گرونش كنن.سره كيسرو براشون يكم شل كنيم حله