من تا جايي كه ميدونم توي ويندوز 7 (نميدونم ويستا هم اينطوريه يا نه ؟) بعضي از بازيا رو نميشه با print screen ازشون عكس گرفت. نمونش همين AC II كه نميتونم. ولي ميتونيد با برنامه fraps (مخصوص بنچمارك و اسكرين شات) عكس بگيريد.
Printable View
من تا جايي كه ميدونم توي ويندوز 7 (نميدونم ويستا هم اينطوريه يا نه ؟) بعضي از بازيا رو نميشه با print screen ازشون عكس گرفت. نمونش همين AC II كه نميتونم. ولي ميتونيد با برنامه fraps (مخصوص بنچمارك و اسكرين شات) عكس بگيريد.
دقیقا حرف من رو زدیدنقل قول:
برای اینکه تو ویندوز 7 بتونید با printscreener عکس بگیرید باید قبلش تو desktop رایت کلیک کنید و بعد
personalize و بعدش windows 7 basic و انتخاب کنید
اون موقع میتونید از محیط داخل بازی تو ویندوز 7 عکس بگیرید و تو painte پیست(paste)کنید
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون فیتالیتی هایی که حتی خوره های مورتال هم بلد نیستن!
یادش بخیر :
- بسوزه پدر موشک با سر جنگی هسته ای ! :21:
- من کلا تو کار سلاح های غیر متعارف هستم ، البته با وجود این همه MLRS استفاده از اونها خیلی هم واجب نیست ! :27:
MLRS واقعی :
- ایناهم که همون F-22 Raptor خودمونن ! :40:
- اسم اینم یادم رفته !
خب گرفتی اینجاش وحشی بازی کردی و همه رو کشتی ، آخر مرحله که خواستی اون یارو رو بکشی نمیتونی! اتفاقا تو این مرحله حتی نباید یک تیر بزنی ! یا حتی نباید یک دونه آدم بکشی!نقل قول:
بازم DIRT 2 ....
اما ایندفعه ..با اجازتون... 2 تا فیلم کوتاه رو از یه long drift براتون میزارم...
از دوریبن بیرون : 727 کیلو بایت
از دوربین داخل :635 کیلو بایتکد:http://www.4shared.com/video/1CjCd8M7/dirt2_game_2010-08-03_00-28-46.html
کد:http://www.4shared.com/video/_UlkRCIf/dirt2_game_2010-08-03_00-29-13.html
hamedkhatar* ممنون از راهنماییت
من هم با camtasia و هم با snagit کار کردم تو اینا فیلم گرفتنشون برام مهمتره،حالا که گفتی باید این fraps رو هم تجربه کنم تا تفاوتشو احساس کنم،hamed جون،میگه کا را که کرد؟آفرین
آنکه تمام کرد،اگه لینک دانلود اون fraps رو داری بذاری ممنون میشم
واقعا ای روسا چی میلومبونن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:13:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
هرچیز را هرکس نداند همه چیز را همگان دانند