اول اینکه مبارکتون باشهنقل قول:
دوم اینکه تیپ LS با ABS گرفتین ؟
در مورد شتابش بید بگم که خیلی چیزا میتونه باشه،شما از لحاظ صدای موتور تفاوتی با قبلی حس میکنین ؟
الان چندتا راه رفته ماشین ؟
Printable View
اول اینکه مبارکتون باشهنقل قول:
دوم اینکه تیپ LS با ABS گرفتین ؟
در مورد شتابش بید بگم که خیلی چیزا میتونه باشه،شما از لحاظ صدای موتور تفاوتی با قبلی حس میکنین ؟
الان چندتا راه رفته ماشین ؟
سلام
ABS گیریبکس دستی .صدای موتور زیاد تره. 120 تا
سلامنقل قول:
اما این ریو 89 اصلا راه نمیره ...چیکارش کنم؟ کمک کنید کلافه شدم از دستش.
اكثر اتومبيل هاي مجهز به ECU پيشرفته تا قبل از كيلومتر 1500 اكثر قابليت هاي فنيشون غير فعال هست و كند بودن خودرو هم كاملا طبيعي هست
من به شما توصيه مي كنم تا قبل از كيلومتر 1500 طبق دستور شركت سازنده با خودرو رفتار كنيد و انتظار زياد از خودرو نداشته باشيد
متاسفانه صداي زياد موتور ريو يكي از ايرادات اين خودرو هست كه بارها و بارها در مورد اون تذكر داده شده(هم خودم كه سابق ريو داشتم و هم ساير دوستان)نقل قول:
ABS گیریبکس دستی .صدای موتور زیاد تره. 120 تا
اين مورد خيلي قابل حل نيست و تنها راهي كه كمي اين صدا را كاهش ميده نصب نمد درب موتور و نمد مخصوص FIRE WALL هست
البته انتظار معجزه نداشته باشيد ولي در كاهش صدا تا حدودي تاثير داره
سلام
فرید جان مبارک باشه ، آقا از ترمزش راضی هستی؟ اگه میشه نسبت به ماشینای دیگه بگو.
سلام امین جان .ممنون
فقط میتونم بگم ترمزش عالیه حتی میتونم بگم 20 تا 30 درصد بهتر از تیپ 5 عمل میکنه .کاش بجای این ترمز خوب یک کمی شتاب داشت...
کلاچ هم که دیگه نگین که پا درد گرفتم
همون بهتر که شتاب نداشته باشه چون با ماشین صفر کی رانندگی پرشتاب میکنه:31:نقل قول:
هرچیزی که نو باشه سفته بعد از مدتی حله....
سلام دوستان عزیز
دوستان کمکم کنید صدایی مانند لاستیک رو آهن کشیدن از طرف چپ ماشین طرف راننده از جلو تا عقب صدا میده خیلی زیاده در جاده صاف هم صدا میده.ماشین 800 کیلومتر راه رفته صفر ABS داره شتابشم خیلی کمه.فرمان رو هم وقتی میچرخانم یه صدایی شبیه همان صدا از جلو ماشین میاد اعصاب خوردکنه .
موقعه ی خاموشی صدا میده یا روشنی یا هر دو ؟ تو دنده یا خلاص ؟نقل قول:
ضمنا هر چی فک کردم نفهمیدم صدای کشیدن لاستیک رو آهن چجوریه ؟ :دی
واقعا نظرتون عجیبه!!!نقل قول:
سلام امین جان .ممنون
فقط میتونم بگم ترمزش عالیه حتی میتونم بگم 20 تا 30 درصد بهتر از تیپ 5 عمل میکنه .کاش بجای این ترمز خوب یک کمی شتاب داشت...
کلاچ هم که دیگه نگین که پا درد گرفتم
ترمز که عمرا به تیپ 5 برسه! یعنی میشه گفت تیپ 5 از لحاز ترمز یه سروگردن نه تنها از ریو بلکه تو بین هم قیمتی هاش سرتره!
در مورد شتاب هم که اگه ماشین صفر کیلومتره زیاد بهش فشار نیار و سعی کن از بنزین سوپر استفاده کنی تا خوب اببندی بشه
حداکثر تا 10 - 15 هزار کیلومتر شتابش درست میشه!
در هنگام حرکت یا در حالت ساکن؟!نقل قول:
فرمان رو هم وقتی میچرخانم یه صدایی شبیه همان صدا از جلو ماشین میاد اعصاب خوردکنه .
دقیقا از کجای ماشین؟! متوجه نمیشم!نقل قول:
دوستان کمکم کنید صدایی مانند لاستیک رو آهن کشیدن از طرف چپ ماشین طرف راننده از جلو تا عقب صدا میده خیلی زیاده در جاده صاف هم صدا میده
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز چنتا ایراد میتونه داشته باشه
1:بلبرینگ ماشین ایراد داره که با توجه به نویی ماشین بعیده (البته هیچ چیز در ایران بعید نیست)
2:گردگیر سر پولوس برخورد داره با چیزی یا پاره شده بازم اینم کمی بعیده و صداشم مثله آهن رو آهن نیست.
3:لنت ترمز شما با دیسکتون برخورد داره که خودم حدسم رو اینه.
حالا این مورد آخر چنت دلیل میتونه داشته باشه
1 جنس لنت افتضاح.
2 ایراد در دیسک.
3 ایراد در بسته شدن لنت ترمز.
4 بخاطر نو بودن که اگه این مورد باشه با چنتا ترمز سنگین و یکمی کارکرد بره بالاتر و ساییده شدن قسمت های مزاحم درست میشه.