چند تا گوشي تا حالا خريده بودي كه ويبره نداشته و حالا ميترسي اين يكي هم نداشته باشه؟ :31:نقل قول:
دوستان این گوشی ویبره داره؟
Printable View
چند تا گوشي تا حالا خريده بودي كه ويبره نداشته و حالا ميترسي اين يكي هم نداشته باشه؟ :31:نقل قول:
دوستان این گوشی ویبره داره؟
من اصلا" اهل گوشی بازی نیستم آخرین گوشی(دومیش) که خریدم سامسونگ N620 بود که 6 سال پیش بود:31: خانومم K800 داره و گفت که ویبره نداره من رو حساب حرف اون پرسیدم خودم امتحان نکردم:41:نقل قول:
کا 800 ویبره داره
تنها گوشی که ویبره نداشت ان90 نوکیا بود.زمانی ان 90 با قیمت 600 هزارتومان در بازار بود اما ویبره نداشت
راسته میگن هنگ میکنه؟؟؟
ترفند قوچیک:
در هنگام پخش ویدئو با نگه داشتن دکمه عکاسی میتونید یه عکس از ویدئوی در حال پخش بگیرید
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
ترفند قوچیک:
در هنگام پخش ویدئو با نگه داشتن دکمه عکاسی میتونید یه عکس از ویدئوی در حال پخش بگیرید
گوشی که محافظ دوربین نداره اصلا نخرید . نمی دانم چرا این سونی اریکسون نمی خواد از پورت استاندارد برای هندزفری و هدفون استفاده کنه .
کا 800 در حال حاظر انتخاب بهتریه .
اين حرفتون رو يه لطيفه در نظر ميگيرم. گوشي K800 روي پلتفرم نرم افرازي A100 كار ميكنه.نقل قول:
شما احتمالا تا به حال يه گوشي پلتفرم پلتفرم A200 كار نكرديد كه بدونيد چقدر پيشرفت داشته.
و تازه كلي برتري هاي سخت افزاري داره. مثل GPS و WiFi و DLNA و كاهش دهنده نويز محيطي ، دوربين 5 مگاپيكسل بسيار عالي و مقاومت در مقابل رطوبت ، صداي عالي در هدفون
زاویه دید صفحه نمایش این گوشی چه طور هست؟ ایا مانند c5 نوکیا زاویه دید محدودی داره؟
دوستان من k970 elm دارم ، دیروز مودم وایرلس زایکسل خریدم و با لنتاب به راحتی به اینترنت وصل شدم
wifi موبایل رو هم روشن کردم و پیداش کرد و کدی که خودم گذاشتم رو هم زدم و کانکت شد
اما همین که از طریق برنامه ی اینترنتش اومدم برم یک سایتی چیزی ارور داد:
communication error . try again , turn off wi-fi or contact your provider for support
چی کار کنم ؟
سلام
من ديروز اين گوشي رو خردم
چند نكه درمورد ين گوشي ديدم كه براتون ميگم
كيفيت اسپيكرش پاينه
دوربين گوشي در محيط باز خوبه ولي و تو محيط كم نور اصلا جالب نيست
چراغ قوه عالي داره :31:
بسيار خوش دسه مخصوصا كساني كه مثل من دستهاي بزرگي دارن
كيفيت نمايشگرش زياد جلب نيست يه جورائي ماته
كيفيت مكالمه در حد عالي