ضمن تشکر از آقا مهران عزیز به خاطر این پاسخ کاملشون :20: :
ببینید این که فایروال کومودو بهتر از نورتون و دیگر IS ها هست که توش حرفی نیست . فقط مشکلی که هست این آنتی ویروس کومودو هست . چرا که جنابعالی یادم میاد در پستتون گفتین که آنتی ویروس COMODO هنوز نوپاست ... به پای آنتی ویروس های معروف نمیرسه :
نقل قول:
اما اگر فقط بخوایم در مورد آنتی ویروسش تصمیم بگیریم و کسی باشید که دوست دارید آنتی ویروس بهتون بگه این مخرب بود پاکش کردم و این مخرب بود نشناختم و اجازه دادم در سیستم شما اجرا بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صورت آنتی ویروس کمودو از لحاظ شناسایی و دیتابیس به آنتی ویروسهایی مانند ناد32, کسپرسکی, اویرا, اواست و یا نورتون نمیرسه.
چون COMODO قابلیت SandBox رو داره.
نقل قول:
Sandbox یک محیط محافظت شده است که اجازه اجرای تمامی برنامه ها و پروسها و حتی ویروسها و انواع و اقسام مخربها رو میده اما هیچ کدام از اینها به سیستم شما دسترسی ندارند. به این صورت که فرقی نمیکنه آنتی ویروس Comodo ویروسی را تشخیص نده و همچنین فرقی هم نمیکنه که از هوش مصنوعی و +Defense رد بشه. در هر صورت این مخربها در داخل یک محیط محافظت شده قرار میگیرند و هیچ دسترسی به سیستم شما ندارند.
یعنی منظورتون این هست که Comodo Internet Security حتی اگه آنتی ویروس هم نداشته باشه ، 99.99 درصد خطرات رو دفع میکنه :
نقل قول:
به همین دلیل Comodo Internet Security حتی اگر آنتی ویروس هم نداشته باشه 99.99 درصد هیچ مخربی نمیتونه به سیستم شما آسیب برسونه. به شرطی که طرز کار و نوع پیغام را هم بخونید و متوجه بشید که کمودو ازتون چی میخواد.
و فقط و فقط هم به خاطر این که SandBox داره ؛ من کومودو رو جدیدا شناختم ، قبلا همیشه وقتی بحث از آنتی ویروس بود ، یاد نورتون و مک آفی و کاسپر و ... می افتادیم . اما تو این تاپیک با اطلاعات کاملی که دادید بنده به تمام اینا مشکوک شدم !
خوب اگه SandBox ی که کومودو داره ، قابلیتی هست که 99.99 درصد حملات رو جلوگیری میکنه ، پس چرا آنتی ویروس هایی مثل نورتون ، این قابلیت رو بعد از این همه سال برای نرم افزار هاشون نذاشتن ؟ چون با SandBox نیازی به آنتی ویروس هم نیست . فقط به درد پاک کردن ویروس میخوره آنتی ویروس ، که تا وقتی SandBox هست جای نگرانی ای نیست .
پس در حقیقت آنتی ویروس ها دیگه کلا بی استفاده میشن .
حالا بهتر نیست که ما این مجموعه رو داشته باشیم ؟ :
1- استفاده از DSN Clear Cloud
2- کومودو Internet Security بدون آنتی ویروس
3- انتی ویروس Norton
چون خودتون گفتین که آنتی ویروس کومودو به پای نورتون و ... نمیرسه . پس چرا ما بیایم آنتی ویروس کومودو رو نصب کنیم و حال این که اگه نصبش هم نکنیم و اصلا آنتی ویروس هم نداشته باشیم ، باز هم 99.99 درصد حملات دفع میشه ؟
ولی شما گفتین که پیشنهاد میکنم که کامل نصب کنید . با عرض معذرت من هنوز نفهمیدم . چون به جواب سوالاتی که بالا نوشتم هنوز نرسیدم .
و اما راجع به آخر پستتون :
نقل قول:
در کنار CIS و ClearCloud برنامۀ رایگان Malwarebytes AntiMalware را هم که بصورت غیر فعال نصب میشه را استفاده میکردم تا اگر لازم شد بتونم سیستمم رو با اون اسکن کنم
این برنامه کارش چی هست ؟ مگه کومودو این قابلیت رو نداره ؟ و اگه داره مگه قوی نیست که نیاز به این برنامه هم هست ؟
واگه نداره هم که باز هم جای نگرانی نیست ، چون SandBox هست . مثل قضیه ی آنتی ویروس نیست این ؟
نقل قول:
من دیتابیس و قابلیت پاک کنندگی MBAM را بیشتر از Norton قبول دارم.
میشه توضیح بدین این MBAM چی هست ؟ مگه بهترین DSN ، همون Clear Cloud نیست ؟ پس این چیه ؟
ببخشید این همه سوال پرسیدم ، چون من بعد از این که این کومودو رو شناختم همین طوری هاج و واج موندم چی کار کنم ! :31:
متشکرم