دلم می سوزه که هلندی ها برای سومین بار برن تا فینال و نتونن جام رو بالا ببرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون این بار هم به یه مانع بزرگ به نام اسپانیا برخورد کردن.
Printable View
دلم می سوزه که هلندی ها برای سومین بار برن تا فینال و نتونن جام رو بالا ببرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون این بار هم به یه مانع بزرگ به نام اسپانیا برخورد کردن.
چون لاله طرفدار اسپانسایت دیگه فرقی نمیکنه کی ببره:31:
هرکدوم بردین نوش جونتون:46:
توپ وسط بود ... ولی ارتفاع داشت ... میگم کاسیاس نمیتونه اینقدر بپره :31: ... این سرعت توپ گرفتنش ساده نیست .نقل قول:
ایشالله یدونه از اون شوتای 120 کیلومتر بر ساعت که به اروگوئه زدیم به کاسیاس هم میزنیم ...
اون عقربه ها (:31:) هم کاره ای نیستن ... وگرنه بارسا رو میاوردن فینال . فک کنم فینالیستهای هلندی تو جام باشگاهها بیشتر بودن . اشنایدر و روبن که یادتونه :31:
هلند 11 تا لوله کش هم بیاره تو زمین با باتلاقش شما رو غرق میکنه ...
نقل قول:
یکشنبه میبنمتون
نمی خوام کری خونی کنم و اصلا خوشمم از کری خونی نمیاد ولی این عقربه ساعت که گفتی از حرصت بوده:31:
اگه اینی که گفتی باشه پس هلند رفت بالای 6تایی شدن:31:
اینجا چرا اینقدر دعوا میکنن؟
آقا من نمیدونم آرژانتین قهرمان میشه...:31:
اسپانیا 1 ستاره میشود ... :10:
آره چون با رشادت جلوی هلند جنگید و کشته شد(البته نمیگن ستاره میگن سرجوخه):21:نقل قول:
همه چیز تو بازی مشخص میشه! طرفدارن هلند یه جوری دیپ داونشون خودشونم شانس کمتری برای هلند قائلن!
اسپانیا قراره بعد از آلمان دومین تیمی باشه که یورو با جام جهانی رو یکی پس از دیگری میبره...
پ.ن : این پل قرار نیست فینالو پیش بینی کنه؟ :31:
نه احتمالا امروز تو رستوران سرخ میشهنقل قول:
طرفدارای هلند باید فقط به نایب قهرمانی امیدوار باشند بالاخره نایب قهرمانی هم خودش افتخار بزرگیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته نایب قهرمانی برای بار سوم خیلی ستمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!