روی برزیلیها امروز کم میشه
هلند 2 - برزیل 1
روی برزیلیها امروز کم میشه
هلند 2 - برزیل 1
واسه چی؟؟نقل قول:
ولی دوست نداشتم هلند رو حذف کنیم. هلند رو دوست دارم ، تیم بی حاشیه ایه!
کاش آلمان یا آرژانتین رو حذف می کردیم تو این مرحله : دی
طرفداری از برزیل دیگه خز شده !:27: معمولاً همه افراد سنتی و قدیمی که فقط هاله ای از فوتبال در ذهنشون هست فقط به برزیل فکر میکنند :31:
اتفاقا تفکرات شما خز شده! می شه خز رو تعریف کنی؟ اگه کلاس داره که بریم طرفدار پاراگوئه شیم! متاسفم واسه کسایی که هیچی از فوتبال نمی دونن دنبال خز شدن و اینا هستن!نقل قول:
میگفتن رئال مادرید هم خزه! این تیم چندین ساله قهرمان نشده ولی هنوز طرفدارشم! برزیل هم اگه تا 10 دوره بعد قهرمان نشه بازم طرفدارشم!
خز بازی مال اوناست که تا تیمی میاد بالا و گل می کنه طرفداری می کنن و تا تیم افت می کنه عوض می کنن تیمشون رو
اصلن کلاس هلند و برزیل که با هم قابل قیاس نیست :27:
توی این تصویره این مادره می خواهد واژه ی خز رو با فرزندش آموزش بدهد و بخاطر همین داره برزیل رو بهش نشون میده :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااا مگه طرفداری از تیم هم خز میشه....آدم از یه تیم خوشش میاد طرفدارش میشه....چه ربطی به خز شدن داره...مگه شما برای حرف دیگران و کلاس گذاشتن طرفدار یه تیم میشی؟نقل قول:
طرفداری از برزیل دیگه خز شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولاً همه افراد سنتی و قدیمی که فقط هاله ای از فوتبال در ذهنشون هست فقط به برزیل فکر میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برزیل ببره یا ببازه من همیشه طرفدار تیم 5 ستاره مونم....
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
لباس هلند رو که پوشیدن احتمالا دارن به هلند نگاه میکنن.....:27:نقل قول:
توی این تصویره این مادره می خواهد واژه ی خز رو با فرزندش آموزش بدهد و بخاطر همین داره برزیل رو بهش نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز و همشهری ! شما که دیگه مدیر هستی این رفتار ازت بعیده ! من اون پست رو واسه دعوا و کل کل و ... ندادم, اومدیم اینجا تا شوخی کنیم و دور هم باشیم, شما چرا اینطوری جدی میگیری ؟!؟:13:نقل قول:
کلمه ی "خز" تعریف ثابتی نداره و تعریف هر کس ماله خودشه. اینو بگم که مامان بزرگام و بابا بزرگام و افراد مسن فامیل همه میگن فقط برزیل چون فکر میکنن مثل قدیمه که حرف اول رو برزیل بزنه. هر کی هم که از فوتبال کمتر سر در میاره میگه من طرفدار برزیلم چون به تیم دیگه ای شناخت نداره و بر اساس شنیده های قبلی میگه برزیل :21:
دمت گرم خیلی باحال بود:31:اون عکس دومیم طرفدارای هلند دارن به برزیلیا نشون میدن!نقل قول:
نقل قول:میبازه و شما هم طرفدار این تیم می مونید :31:
تازه طرفداران هلند نمادی از حجاب و عفاف در بین دیگران هستند خانم های ایرانی یاد بگیرند :31:
من هر دو تا تیم رو دوست دارم .
حیفه یکی از این دو تا تیم حذف بشه . :41:
امیدوارم بازی قشنگی بشه .