منم اميدوارمنقل قول:
منم اميدوارمنقل قول:
من امیدوار نیستم !نقل قول:
آخه این چه عدالتیه بازیکنایی که یه عمر تلاش کردنو تمام تواناییهای فوتبالیو به دست آوردن مقابل چندتا بازیکن معمولی شکست بخورن این چه خوشحالی برای یه هوادار واقعی فوتبال داره ؟
این واقعاً سواله دیدن موفقیت یه تیم با بازیکنایی که یک بارم اسمشو نشنیدیم و هیچ تیم مطرحیم اونو لایق حضور تو خودش نمیدونه چه لذتی داره شانسی دوتا ضربه از راه دور زدنو اون همه تاکتیکو هنر دانمارکو نابود کردن من به نظرم ضربه از راه دورم یه جورایی با شانس ربط داره و یه درجه از پنالتی کمتر ...
چرا دوست داری تیمهایی که همیشه از فوتبالشونو ستاره هاشون لذت میبریم مقابل این چشم بادومیا با عادات مسخرشونو اون شکلک و ادا درآوردنای توهین آمیزشون ببازنو اشک ستاره هاییو ببینیم که شبا با دیدن هنرنماییاشون تو گزارش ورزشی میخوابیم ...
دلت برای زیبا پایان یافتن جام نمیسوزه ؟ واقعاً کسی که دلش برای مصدومیتو نبود ستاره های جام میسوزه نباید از ناکام شدن این جور بازیکنا جلوی یه تیم سطح پایینو خوش شانس مثل ژاپن ناراحت بشه ؟
چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟ زیبایی فوتبالو داری فدای چی میکنی فدای کیا میکنی ؟ چندتا چشم بادومی که حتی اسمشونم درست نمیدونی (!) خوشحالیشون برای تو چه خیری داره واقعاً ؟؟؟
فعلا كه فانتزي ترين گل جام رو ژاپنيا زدننقل قول:
گل سوم به دانمارك
خوزستانيا خوب فوتبالو ميفهمن ولي شما
من شهرستان بغليتونم شوش
نيمه اول ژاپن خوابونده بود دانماركو
شما يه روز مياي روضه ميخوني كه ما ايرانيا نبايد طرفدار كره و ژاپن باشيم
اما خودتون طرفدار آرژانتيني
با همون توجيهي كه شما طرفدار آرژانتيني
ما هم دوست داريم تيماي آسيايي موفق بشن
منتها يه تفاوتي بين من با شما هست
من پشت طرفداري موقتم از كره و ژاپن بررسي و سبك سنگين آينده فوتباله
اما شما پشت طرفداريت از آرژانتين فقط مجذوب مارادونا و مسي بودنه
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟
خب اگه عرضه دارن ببرن
چه ربطي داره
شيطونه ميگه بيام اهواز باهات دوست بشم ها
دوست من تا اونجایی که میدونم ستاره ها و تیمهای قوی هویج نیستن که از زیر زمین یهو در بیاننقل قول:
خوب همه تیمهای قوی و ستاره ها که یهو بوجود نیومدن زحمت کشیدن شدن قوی شدن ستاره شدن و بالعکس اگه زحمت نکشن میشن کلنگ پس تیم های ضعیف مثل تیم های اسیای هم باید این تیم ها را ببرن تا بشن قوی دیگه نمیشه که یه تیم از روز اول قوی باشه تا اخر دینا بمونه یه روزی شاید دیدی حتی هند هم شده قدرت فوتبال هر کشوری اگه زحمت بکشه تیمش میشه قوی و بازیکنش میشه ستاره به طور مثال اگه مسی اهل هند هم بود ایا فوتبالش و سطح بازیش در همین حد بود نه
ختاب به دوتاتون میگم من حرفم رک بود چیزیم لازم نیست در جوابتون بگم یه دور برید همون پستمو بخونید میبینید تکرار مکررات کردید
من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم اونیم که یه تیمو به خاطر یه ضربه آزاد خوب برتر میدونه خیلی ابتدایی فکر میکنه
اقا شرمنده ارزش نداشتنقل قول:
باشه بیخیال
واقعاً سر چه چیزایی اعصاب خودمونو خراب میکنیم منم خیلی جوش آوردم
به خاطر همین منم معذرت میخوام :11:
ولش کن بیخیال
چيه بابا
آروم باشيد
ارزش نداره سعي كنيد از فوتبال لذت ببريد
نه داداش نيستينقل قول:
من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم
اگه بودي از فوتبال زيباي ژاپن مقابل دانمارك لذت ميبردي
اگه زيبا بازي كردن ژاپن رو نديدي مشكل خودته
خوب دوستان چون حال نداشتم و ارزش زدن یه تاپیک جدید را نداشت طرفدارای ژاپن بریزن همینجا تا ببینیم بازی امروز چی میشه اگه امد بالا براش تاپیک میزنیم