نقل قول:
من نمی دونم چرا اونها که طرفدار المان نیستن میان اینجا کری می خونن ...حتما از تیمهای المانی زیاد خوردن ...... به هر حال مهم نیس .. مهم اینه که طرفدارهای المان بهترین طرفدارها و بافرهنگ ترین هستین ... ایشالله که قهرمانه
كري چيه عزيز من
قطعا فقط طرفداراي آلمان هستن كه به اين تاپيك ميان و ما هم همه طرفدار آلمانيم
ولي بايد واقعيت رو پذيرفت
آلمان امسال ... :31:
نقل قول:
بهشون اهمیت ندید بچه ها
سر یورو2008 هم بقیه میومدن فقط با آلمانیا کری میخوندن،این نشون دهنده بزرگی ماست که بقیه سعی میکنن کوچیک جلوه بدنمون
چرا اينجا همه توهم توطئه گرفتن ؟؟؟ :31:
نقل قول:
دوست من فرامش نکن جام جهانی2002رو.زمانیکه حتی مردم آلمان فکرمی کردن تیمشون از گروه هم بالا نمی ره،آمد وبایک فوتبال منطقی ،هدفمند به فینال راه یافت.آن هم چگونه؟کره جنوبی رو به راهتی خذف کرد.کره ای که ایتالیا،اسپانیاو...روخذف کرده بود.این در حالیه که اولیور کان بهترین بازکن جام وجهان انتخاب شد.یک دروازه بان،درجمع(ریوالدو-رونالدو-رونالدینهو-......)میاد وبه سادگی بهترین میشه.....داداش اونموقه ما(آلمانها)یک بازیکن داشتیم غوغا کردیم،درحالیکه بقول خودت 6-5تا بازیکن داریم می دونی چی میشه؟...........به راهتی فینالیست میشیم.
از گروهش بياد بالا ما ازش انتظار ديگه اي نداريم :31:
نقل قول:
آلمان امسال بازی نکنه سنگین تره .
شديدا تاييد ميشه
به نظر من اصلا وارد آفريقاي جنوبي نشه
يه بهاني چيزي بيارن حداقل از آبروريزي جلوگيري ميشه
نقل قول:
فکر کنم در این 4 ساله اینجا عضوی اینو فهمیده باشی!!
شايد شما هم دو سال ديگه به نتيجه العان ايشون برسين
بهتره فعلا عجله نكنين وقت زياده :27:
نقل قول:
برو دیگه اینورا پیدات نشه
اگه پيداش شه شما دعواش ميكني ؟؟؟ :5:
نقل قول:
توهین نشونه کم آوردنه و خالی از جواب منطقی بودنه خیلی زوده هنوز جام شروع نشده شروع کردین !!!
دقيقا ما منطقي بحث ميكنيم و به كسي هم توهين نميكنيم
فقط نطرات خودمونو ميگيم و نظر هر كي برا خودش محترمه
نقل قول:
کدوم کم اوردن؟
اینکه انگلیس یه دوره فقط به لطف میزبانی و با گل مشکوک قهرمان شده
ولی آلمان 3 دوره قهرمان شده و 4 بار نایب قهرمان
و اسطوره ای داره مثل بکن بائر که با دست شکسته میاد بازی می کنه و کسیه که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی جام جهانی رو فتح کرده و یا الیور کانی داره که تنها دروازه بانی میشه که عنوان بهترین دروازه بان جهان رو به دست اورده و یا لوتار ماتئوسی که بیشترین بازی رو در جام حهانی داشته و یا بمب افکنی چون گرد مولر داشته که اقای گل جام های جهانیه و.. و... و ...
اینا نشونه کم آوردنه ماست یا شما؟!
ضمنا توهینو شما شروع کردی که میگی آلمان از گروهشم صعودن می کنه مگر با تفاضل گل یا اینکه با تمسخر میگی دکتر صدر ازتون تعریف کرده
پریمیر لیگ هم یادت نرفته که زمانی حتی از لیگ ایتالیا هم ضعیفتر شده بود و با ورورد سرمایه گذاران خارجی بود که دوباره پیشرفت کرد حالا خوبه که از مربیان 4 تیم برتر لیگتون ییشونم انگلیسی نیست!
بله ديگه همه دنيا بر عليه آلمانن ديگه
من خودم طرفدار آلمانم ولي از بيشترين چيزي كه بدم مياد طرفدار متعصب و متحجره