انتقاد کالدرون از پرس: مورینیو، تیر آخر پرس
رئیس سابق باشگاه مادریدی معتقد است که پرس به کسانی که از فوتبال سر در می آورند اهمیتی نمی دهد.از نظر کالدرون فروش اسنایدر و روبن اشتباه بسیار بزرگی بود.
سایت گل- رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه مادریدی باردیگر به جانشینش در کاخ سفید شهر مادرید حمله لفظی کرده است.
رامون کالدرون در گفتگو با رادیو کاتالونیا در صحبتهایی گفت:« کاری که پرس انجام می دهد این است که از آخرین تیری که برایش مانده استفاده کند ولی این تیر برعلیه خودش است و نه علیه پروژه.»
رئیس سابق باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که اشتباه کنونی پرس این است که می خواهد پیوند رئال با گذشته را بشکند و از شر بازیکنان بزرگی که در ترکیب تیم بودند ولی در زمان او (کالدرون) به رئال پیوسته بودند، راحت شود.کالدرون گفت:« زمانی که کسی برنامه هایش را برروی نفرت و پاک کردن گذشته ها بنا بگذارد، سرنوشت برای تو به بدی رقم می خورد.پرس اسنایدر و روبن را تنها به این دلیل به فروش رساند که رامون کالدرون این دو بازیکن را خریداری کرده بود و این به نظر من اشتباه محض است. ولی می دانم که این اتفاقات به همین دلیل رخ داده. پرس همچنین سعی داشت که ایگواین را نیز بفروشد ولی نمی دانم که الان هم این هدف را دنبال می کند یا خیر ولی امیدوارم که این طور نباشد.»
او در ادامه صحبتهایش با انتقاد از غیبت پرس در مراسم معارفه مورینیو گفت:«از دیدگاه من و از نظر ادب و احترام اصلا به نظر من خوب نیامد که پرس در مراسم معارفه مورینیو غایب بود. قطعا به این دلیل است که او می خواسته بالدانو را مجبور کند تا نقشی ایفا کند. من واقعا متاسفم، من بالدانو را دوست دارم و برای او احترام زیادی قائلم و او برایم به منزله یک دوست خوب است.»
کالدرون معتقد است که یکی از بزرگترین اشتباهات پرس این است که به نصایح افرادی که از فوتبال سر در می آورند گوش نمی دهد. او دراین رابطه گفت:« می دانم که نه بالدانو و نه پاردسا، خواهان برکناری پیگرینی نبودند. این واقعیتی است که نمی توانیم آن را پنهان کنیم. کسانی که پرس آنها را به تیم آورد و دستمزد هنگفتی هم به آنها داد (که البته نمی توانم بگویم که شایسته این قراردادها نبوده اند، نمی توانند نظراتشان را بیان کنندو در حقیقت پرس برروی نظرات کارشناسانه آنها حساب باز نمی کند. با تمام وجود می گویم که امیدوارم که پروژه پرس به خوبی از آب در بیاید ولی کارهایی که او می کند، دقیقا برخلاف نظرات کارشناسانه است. این اشتباهی است که او از آن درس نگرفته.ضرب المثلی هست که می گوید که انسان تنها حیوانی است که از یک سوراخ دوبار گزیده می شود ولی به نظر می رسد که پرس برای پنجمین بار یک اشتباه را تکرار می کند ولی اکنون از ته دل آرزو می کنم که او بیش از این درامور فنی تیم دخالت نکند.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/06/02/1953903/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%D8%AE%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D8%B3