:d اخه من اگه بخوام هم نمیتونم تقلب کنم !!! ... سر 3 راهی صندلی منو گذاشتن !!! ... سمت راست یه مراقب - سمت چپ یکی دیگه - پشت هم حداقل 2 تا ! ... تازه هیچکدوم از مراقب های اطرافم رو نمیشناسم !!!!
Printable View
:d اخه من اگه بخوام هم نمیتونم تقلب کنم !!! ... سر 3 راهی صندلی منو گذاشتن !!! ... سمت راست یه مراقب - سمت چپ یکی دیگه - پشت هم حداقل 2 تا ! ... تازه هیچکدوم از مراقب های اطرافم رو نمیشناسم !!!!
به هیچ وجه تقبل نکنید!
امروز بغل دستیم ازم تقبل خواست نگفتم ولی برگشو گرفتند!
خیلی باید مراقب باشید!
برگه 3 نفر را هم گزارش دادند!
90 درصد تصحیح نمی کنند!!!
من از چند نفر شنیدم ولی معلممون چیزی نگفته بود:46:نقل قول:
سوالم رو جواب ندادیدا...مگه درس قاصدک حذف نشده بود؟معلمتون مگه نگفته بود حذفه؟
در ضمن هیچ وقت کاری نداشته باشین که چی حذفه یا نه؟قضیه زبان فارسی پارسالو که حتما میدونین...
من وقت کم آوردم ولی اگه میشد اعلام هم میخوندم:21:.چند نفری از دوستام خونده بودن:19:
دوستان خوب من دیگه الان امتحان تموم شد شما به فکر حسابان و امتحانای دیگه باشید به بچه های ریاضی پیشنهاد میکنم حتما کتاب رو بخونن حتما حتما و تمرین های قسمت تابع هموگرافیک رو هم حل کنن !! :46:
بنظر من ادبيات خيلي سخت بود . سوالاش چون تابلو نبود بايد كتاب رو خوب خونده بوديم . انشاالله نمره مون از هجده كمتر نشه
حسابان هم بنظرم آسون ميدن :31: يك در ميونه ديگه:27:
تقلب و نه تقبل :21: هم نكنيد . برا خودتون بد ميشه . رييس حوزه ما اگه ببينيش آدم رو همونجا رو حالت نيم سكته ميبره يا سكته كامل . خيلي هم مراقبن . هر كي تقلب كنه به ضرر خودش كه ميشه آرامش ديگران رو هم به هم ميزنه
گزينه ي جوان رو ديديد؟
همه ميگفتن امتحان خيلي سخت بود.
يا ما خيلي خر خونيم يا اونا خيلي خنگ
آمار دینی هم اعلام شد. 93 درصد سخت، 4درصد متوسط،3 درصد آسون.
ادبیات هم سخت بود به دلیل تاریخ ادبیات فکر کنم.
----------------------
منتظر جواب دوستان هستم:
اون کویر دکتر سریعتی رو چطوری جواب دادید؟
غلط نوشتم.نقل قول:
منتظر جواب دوستان هستم:
من درست نوشتم. اتفاقی خونده بودم.نقل قول:
ولی در عوض کتاب سلمان هراتی رو با قیصر امین پور اشتباه گرفتم.
سوتی های عظیم دیگه ای هم دادم و اصلا راضی نیستم. به نظر من خیلی سخت بود و ریز داده بودند.
اینم دلیلم که می تونید به روش بازگشتی اثباتش کنید : حداقل ما ریاضی ها اینقدر حافظه نداریم که تک به تک نکات رو از حفظ کنیم. :31:
خلاصه بیست که هیچ، 18 بگیرم کلامو می ندازم هوا. لطف کنین اگه به گزینه دو sms می کنین، گزینه 1 رو اس ام اس کنید. ممنون. :11:
منم درست نوشتم ! کویر رو!! دوستان به نظر من شما حسابان فقط کتاب رو بخونین بی خیال جزوه و هر چی که هست :31: