قيمتش 280 هست نه 380 !!!!! نسبت به قيمتش واقعا ميارزه.من تو بازار پرسيدم 270 هم ميشه گير اورد. فقط ميمونه كيفيتش...خداكنه خوب باشه .اگه خوب باشه منم همينو ميگيرم
Printable View
قيمتش 280 هست نه 380 !!!!! نسبت به قيمتش واقعا ميارزه.من تو بازار پرسيدم 270 هم ميشه گير اورد. فقط ميمونه كيفيتش...خداكنه خوب باشه .اگه خوب باشه منم همينو ميگيرم
نه اشتباه نکن.اون مدلی که شما میگی MS236H است که 280 تومنه و LCD با کنتراست 50.000:1 است.
دقت کن که قبل از H یک 6 داره که نشانه ی سریه 6 از این مانیتور از سریه MS است و اینی که من میگم MS238H است که کنتراستش 1.000.000:1است و LED یه و این یکی مدل 8 از این سریه.
کلا اونایی که آخرشون 6 داره LCD و اونایی که 8 داره LED هستند.
در ضمن یک سریه جدیدتر هم اومده که LS نام داره که از MS جدیدتره که 24 اینچش فقط تولید میشه و بدیش هم اینکه هنوز مدل 8 از این سری که LED هست تولید نشده و فقط 6 موجود است که اونم 50.000 است و فعلا خریدش منطقی نیست و بدرد نمیخوره و اگه مدل 8 از سریه LS بیاد ...واقعا چیز خفنی خواهد بود و روی این یکی میشه فکر کرد.
اگه دقت کنی آخرش هم H نوشته که جدیدتره و یه نمونه ی دیگه هم هست که آخرش D داره که زیاد جالب نیست و قدیمی تره.فکر کنم بخاطر فول اچ دی نبودنش باشه.
پس شما چه بخوای 24 اینچ بگیری یا 23 اینچ که بعد از حرف MS قید شده ....اگه چیز خوبی میخوای باید مدل 8 و با پسوند H بگیری که بیرزه.
اگه میخواستم برم مدل 6 رو بگیرم که همون 23700 هست با کنتراست 50.000 و دیگه لازم نبود خودمو به دردسر بندازم و سر راست میرفتم سامسونگ میخریدم.
فکر میکنم قیمت MS238H اومده پایینه 380 تومن و ارزانتر باشه.چون هفته ی پیش قیمت 380 تومن رو از یکی از بچه ها گرفته بودم.
380 تومن خيلي زياده واسه يه مانيتور 23 اينچ... واسه يه كنتراست 100 تومن گرونتر؟؟؟
2370 بياد خيلي باشه 330 يا 40 تومنه و همه مشخصات اين مانيتورم داره امتحانشم پس داده!
تو سايتاي خارجي راجبش تحقيق كردم.. مانيتور خيلي خوبيه فقط قيمتش اونجا 190 تا 200 دلاره !! اينجا كه ميرسه 2 برابر ميشه..
جالبه
اين دلالاي بازار به asus هم رحم نكردن
اگه ایسوز وارد کننده معتبری مثل اواژنگ داشت بازارو میترکوند . این الماسم شده مثل دریا کامپیوتر .نقل قول:
الماس و دریا زیاد جالب نیستننقل قول:
از دریا کامپیوتر نگید که جزء مزخرفترین شرکتهای توزیع قطعات تو ایرانه
حیف از محصولات خوشنام و معروف کولرمستر که فروشندش دریا کامپیوتره
دقیقا این حرف درباره الماس هم صادقه
بهرحال من فکر میکنم اگه مانیتوری از ایسوس ارزش خرید داشته باشه مدل led اون 238h باشه
مشخصات فنیش که خوبه و فقط یه نکته ازش می مونه اونم زاویه دید و ترکیب بندی رنگهاست
اینکه ترکیب رنگها توش زیاد زننده و روشن نباشه و همینطور با تغییر کم زاویه رنگها بهم نریزه
xl 2370اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیومده یا اومده فرقی نمیکنه کلا مانیتورای سامسونگ هیچ کدومش موجود نیس هیچ کدوم تو بازاررضا امروز من یه17اینچ واسه یکی از رفقام خریدم 130تومن از اون قیمتای درست:46:
والامن امروز ایشا...23700میگیرم اگه موجود باشه ببینیم چی میشه.....
من هم منتظر اين مدل هستم. فعلا كه نيومده.
اما يه مشكلي من با مدلهاي مختلف سامسونگ دارم (البته نميدونم ال جي هم اين مشكل رو داره يا نه) اينه كه ارتفاع مانيتور قابل تنظيم نيست و نميشه صفحه رو يه خورده بالا آوورد و براي كسي كه قد بلندي داره ، ايجاد مشكل مي كنه.