ممنون
به نظر شما كي بيشتر معقول ميشه؟
Printable View
ممنون
به نظر شما كي بيشتر معقول ميشه؟
دیگه تقریبا ثابت هستنقل قول:
مثلا شما 16 گیگ رو در نظر بگیر قیمتش 500 دلار هست که 10 درصد مالیات آمریکا بهش تعلق میگیره که میشه 550 دلار که با گمرک ایران و حمل و نقل میشه 600 دلار که میشه حدود 630 تومان که با در نظر گرفتن سود شرکت حدود 700 تومان در میاد
یعنی خیلی افت کنه میشه 700 تومان پس دیگه الان معقوله دیگه زیاد منتظر نباش تازه این رو در نظر بگیر که اینجا فروشنده هاش قانون خاصی ندارن و ممکنه بکشه بالا
خب شاید الان میپرسید پس قبلا چه طور بوده ؟!!
ماجرا از این قراره که خانمی که ظاهرا پول هاشو با زحمت جمع کرده میره apple retail store و با افتخار میگه میخوام ipad بخرم ! ولی در جواب بهش میگن که نقدی نمیفروشیم ! و ایشون متوجه میشه که حتما باید اکانت خرید از آیتونز داشته باشه !
این محدودیت به این دلیل ایجاد شده بود که با کنترل حسابهای کاربری نگذارند هر کس بیش از 2 ipad بخره تا ipad هاشون تموم نشه !
ولی مثل اینکه این خانم یکم ناراحت میشه و Apple هم در یک حرکت انسان دوستانه ! تصمیم میگیره از این به بعد فروش نقدی در Apple retail store ها هم داشته باشه!
این خانم هم در حال خوشحالی با ipad اش هست :
ویدئوی مربوطه رو از اینجا میتونید ببینید :
کد:http://www.macrumors.com/2010/05/19/apple-axes-no-cash-policy-for-ipad-sales
سلام کلی سوال واسم پیش اومده که همشون رو یکجا میپرسم:
1-میشه به آیپد هارد اکسترنال وصل کرد(تبدیلی واسه USB به کانکتر آیپد وجود داره؟)
2-وقتی آیپد به کامپیوتر وصله ،میشه تمام برنامه هایی رو که وقتی وصل نیست اجرا میشه، رو از آیپد مستقیم اجرا کرد(مثلا فیلم دیدن)
3-میشه به فایل های داخل هارد کامپیوتر( بدون ریختن تو آیپد ) از آیپد دسترسی داشت؟
4-تو فلش مموری نمیشه تک فایل با حجم بالای 4 گیگ ریخت حتی اگه فضای کافی داشته باشه . . .. تو آیپد چطور؟
5-کلا راه حلی واسه جبران کردن حافظه کم آیپد وجود داره یا نه؟
6-در مورد شارژ کردن آیپد و مدت زمان شارژ شدن اون توضیح بدید(وقتی در حال شارژ شدنه میشه باهاش کار کرد؟)
7- 3 ساعت وایرلس- 2 ساعت فیلم- 1 ساعت بازی حدودا چقدر از شارژش رو استفاده میکنه؟
8-سرعت دانلود از رو آیپد چطوره؟(وقتی با IDM از رو لپتاپ 200 بشه دانلود کرد)
نقل قول:
سلام
1. بله میشه وصل کرد ولی آیپد فقط امکان دسترسی به عکس ها رو به شما میده.
2. بله
3. یک App برای اینکار برای آیفون بود که البته نیاز به Jailbreak کردن داشت. بطور رسمی فعلا نه.
4. این محدودیت به فایل سیستم FAT32 برمی گرده و ربطی به فلش مموری نداره. حافظه آیپد نه فلش مموری است و نه FAT32
5. حافظه آیپد کم نیست :31: ولی راهی برای زیاد کردن حافظه وجود نداره .. ممکنه در آینده امکان اتصال به Time Capsule فراهم بشه.
6. -
7. بطور رسمی به اون شکل نمی تونید با آیپد دانلود کنید ولی سرعت دانلود فیلم ها و App ها بسیار بهتر از حد قابل قبوله.
پاسخ های آرمان خان مثل همیشه کامل ، کامله ! وجای هیچ بحثی رو باقی نمیزاره!
فقط چند نکته رو یادداوری میکنم!
حدود ۹۰ دقیقه طول میکشه تا باتریش از ۰ به ۱۰۰ درصد برسه!نقل قول:
۵۰ درصد! نه بیشتر ! چون خودم ۲۴ ساعتع با وایرلس کانکتم و بازی میکنم! :27:نقل قول:
7- 3 ساعت وایرلس- 2 ساعت فیلم- 1 ساعت بازی حدودا چقدر از شارژش رو استفاده میکنه؟
عالیه! IDM رو بنداز دور ، اگر به طور معمول ریت دانلودتون ۲۰۰ باشه رو آی پد هم همون ۲۰۰ ه!نقل قول:
8-سرعت دانلود از رو آیپد چطوره؟(وقتی با IDM از رو لپتاپ 200 بشه دانلود کرد)
البته ، منظورم از دانلود همون دانلود از فروشگاه موسیقی iTunes و یا App Store ه! نه چیز دیگه!
دوستان یه سوال دیگه
کلا میشه iPad رو جایگزین لپ تاپ کرد (برای کار های معمولی و حرفه ای)
یا یه سری کاستی ها داره؟
خیر ،نقل قول:
ببینید ، iPad به هیچ عنوان نمی تونه جایگزین مناسبی برای لپ تاب باشه!
مگر اینکه ، شما با لپ تابتون فقط بازی میکنید ، آهنگ گوش میدید ، فیلم می بینید و یا تو نت هستید و یا ایمیل هاتون رو چک می کنید!
در غیر اینصورت ، مثلا اگر شما مثل من برنامه نویسی می کنید و یا کار های گرافیکی می کنید ، هرچند که بعضی از نرم افزار های Autodesk ورژن آی پد دارند! ، آی پد جایگزین مناسبی نخواهد بود!
راستی با Ipad 3g که تو ایران اومده فقط میشه از اینترنت و SMS سیم کارت استفاده کرد و نمیشه تلفن کرد؟؟
قیمتشم خوبه من رفتم پرسیدم میگفت 64Gb:
1350 تومن
ببین ، شکاف سیم کارت (Microsim) آی پد 3G , فقط و فقط برای استفاده از شبکه ی 3G ست ، که تو ایران نداریم!نقل قول:
sms و... هم اون طوری که شما فکر میکنی نیست!
یعنی در آینده شاید! ولی فعلا ...!