نتیجه چی شد
نتیجه چی شد
3-2 شد...........نقل قول:
3-2 باخت.بعضی وقتها میخواهم بدون تو کله یوسفی چیزی به عنوان مغز پیدا میشه یا نهنقل قول:
من روی نمیکت می شستم بهتر از صمد مربیگری می کردم. استقلال از نظر بازیکن نسبت به الشباب خیلی برتر بود.نقل قول:
وقتی یه سر برنامه ریزی عربها باشن همین میشهنقل قول:
اگه این بازی رفت و برگشت بود ، مطمئنا نتیجه بازی همون 2-2 بود ، ضمنا شاید یکمی ترسو بودن رو کنار میگذاشتن!نقل قول:
آسیا هستش دیگه نباید بیشتر از توقع داشت وقتی بین این مرحله با مرحله بعد چهار ماه فاصله میوفته و تیم ها میتونن همه بازیکنانشون رو عوض کنن و بازیهای آسیایی رو ادامه بدن نباید هم توقع داشت بازیها رفت و برگشت باشهنقل قول:
فکر کنم به خاطر نبود فاصله جغرافیایی زیاد دو کشور رقابت کننده در یک بازی هستش (مثلا بازی امروز که بین استقلال و الشباب بود) ! چون تا مرحله گروهی و 1/16 تیمهای غرب آسیا به شرق اسیا (آسیا مرگزی نقش کلنگ!:27:) نمیخورن... اینا کم مونده بیان بازی های گروهی رو هم به صورت تک بازی و قرئه کشی انجام بدن...:27:نقل قول:
ضمنا یکی به من توضیح میده که چرا سیستم آسیا اینقدر مزخرفه که بازی توی این مرحله رفت و برگشت نیست؟؟؟
واقعا مسخرست... من نمیدونم چرا نباید تو مرحله 1/16 تیم های غرب آسیا و شرق اسیا به صورت قرئه کشی، با هم بازی کنن؟! مگه NBA هستش؟!!!!:27:
بهترین کاری که میشد کرد:
آوردن جباری به جای کاظمی یا رحمتی(که هر کدوم از هم بدتر بودن)
آووردن آرش به جای پژمان و فرستادن خسرو به دفاع راست تا دفاع تیم مقابل رو عقب نگه داره.
تعویض سیاوش.اینجا باید یه بازیکن کنار اضافه میشد.مث بیک زاده چون سمت چپ و پشت یوسفی شده بود محله برو بیا.
در کل باختیم چون باید می باختیم.
به راحتی هر چه تمامتر حذف شدنقل قول: