سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
مرسي
آنتي اسپاي نصب كردم
و الان خيلي كمتر شده
ولي بازم كم و بيش اين پيغام را ميده
مرسي
سلامنقل قول:
مرسي
آنتي اسپاي نصب كردم
و الان خيلي كمتر شده
ولي بازم كم و بيش اين پيغام را ميده
مرسي
سلام. بله شما درست مي فرماييد محمد جان معذرت مي خوام. من آنتي ويروس norton 2006 دارم. آپديتش كردم اما متاسفانه يكي از آپذيتاش كه حدود 5 مگا بايت هست وسط كار server error ميداد و ديگه هر كاري كردم نشد كامل آپديت شه.بعد اين ويروسه توي flash memory هست اما من وقتي اونو به كامپيوتر ميزنم ويروسش شناسايي نميشه و كامپيوتر ويروسي ميشه. شنيدم كه آنتي ويروس symantec اين ويروس رو ميشناسه. به نظر شما از نورتون بهتر نيست؟ در ضمن روي كامپيوتر spyware doctor هم آخرين نسخه و آپديتش رو نصب كردم. مرسي از راهنماييات محمد جان.نقل قول:
دكتر جان سلام
اينجا تاپيك مقايسه آنتي ويروسها نيست كه من كامل بحث كنم كه كدوم يكي بهتره ولي اگه ميخواهي از شر اين
آپديتهاي كذايي راحت بشي و آنتي ويروس و آنتي اسپاي قويتري داشته باشي يك بار ديگه نوشته هاي قبلي من
رو بخون ويه امتحاني بكن ;)
سلام
من نمیدونم چرا کامپیوترم مدتی هست واسه خودش استن بای میکنه. اول فکر کردم از حرارت cpu يا تنظيم هاي استن باي هست اما هركاري كردم درست نشد. بيشتر وقتي اينجوري ميشه كه alt ميزنم. سريع استن باي ميكنه.
كسي ميدونه اين ويروس هست يا نه؟ اگه هست چيكار كنم درست شه؟ انتي ويروسم nod32 هست.
حميد رضا جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hamidreza66
بله ويروس ها و اسپايوير هاي مخربي هستندكه ميتونند اين كار رو بكنند.من نميتونم بهت اطمينان بدم كه قطعا
به ويروس مربوط ميشه اما ميتونيم تست كنيم تا مطمئن بشيم.اگه سيستمت رو با ناد اسكن كردي و چيزي پيدا
نكرد نوبت ميرسه به اسپايوير ها سه دسته عمده اونها كه فعاليت هاي كيبورد رو زير نظر ميگيرند و با ورود دنباله اي
خاص از كركترها كارهاي خاصي رو انجام ميدهندANSI Bomb هاHostile Activx هاو Keystrok Loggerها هستند.
شما يك آنتي اسپاي آپديت شده خوب(من پست پاترول يا اسپاي سويپر رو پيشنهاد ميكنم)نصب كن وسيستمت
رو اسكن كن.اگه بعد از اسكن با نود وآنتي اسپايويرهاي بالا چيزي پيدا نشد و مشكلت رفع نشد تقريبا ميشه
گفت كه از ويروس نيست و ممكن است اشكال از ويندوز شما يا ......باشد. :happy:
سلام.
تو ويندوز XP X64 Edition خواستم درايور مودم نصب كنم.نصب نشد كه هيچ ............. :
حالا هر وقت كه ميرم تو ويندوز صفحه Add New Hardware به تعداد زياد باز ميشه و CPU رو شديدا به خودش مشغول ميكنه و سرعت مياد پايين و بسته هم نميشه.
توي Device Manager هم به تعداد زياد علامت مودم گذاشته ((يعني مودم نصب شده)).
كسپر اسكاي 64 بيتي روي ويندوز نصب نشد.
NOD32 64Bit روش نصب كردم ولي تاثيري نداشت.
اصلا نميدونم اين اتفاق به خاطر وجود يه ويروسه يا نه؟
من درايور رو از اينترنت گرفتم.((اون موقع آنتي ويروس روش نصب نبود.))
سلام batmanجان
آيا موقع نصب هم آنتي ويروس نداشتي؟حالا هم كه نود رو نصب كردي آيا سيستمت رو اسكن كردي؟
هيچي پيدا نكرد؟
من فكر نميكنم مشكل به خاطر ويروس باشه . احتمالا درايوري كه دانلود كردي با مودمت هم نسخه نيستند
و با هم سازگاري ندارند.برخي سخت افزارها هم درايور هاي نسخه هاي 32بيتي و64 بيتيشون با هم فرق ميكنه.
سلام.
بله اسكن كردم.
ولي هر وقت ويندوز Load ميشه صفحه Add New Hardware ظاهر ميشه و از بين هم نميره.
وقتی من یک فایل ورد را باز می کنم در همان شاخه ای که فایلم وجود دارد تعداد زیادی فایل ناشناس(بغیر از فایل وردی که با $ و نام خود فایل باید باشد) ایجاد می شود و هر چند لحظه یک بار هم زیادتر می شود
آیا این نشانگر ویروس است؟
با عرض سلام و خسته نباشید
چند روز قبل یک برنامه ای رو از داخل انجمن دان کردم و با این حساب که از همین جا دان میکنم رعایت ایمنی رو برای چک کردنش بعمل نیاوردم که در عکس زیرهم اسم برنامه نوشته شده .بعد از 3 تا 4 ساعت عکسی رو که گرفتم توسط آنتی اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که من بعد از این برنام رو پاک کردم ولی هر 2 تا 3 ساعت باز این پیغام ارسال میشه
کارهایی که بایست رو انجام دادم از قبیل اسکن کردن جهت ویروس و همچنین اسپای و تمیز کردن رجیستر و غیره با آنتیهای دیگر نیز چک کردم که در حال تست کردن چند پیغام داده که عکسهاشون رو میزارم .همچنین در سایتی که برای چک کردن ویروسهاست دو فایل hotkey.exe و یکی دیگه برای ویندوز مسنجر رو تست کردم البته یکی از فایلهاشو که اسمشو داده بود .برای فایل این فایل ایرادی نگرفت ولی برای هات کی کلی اسپای نوشت که نشد این فایل رو از سیستم 32 پاک کنم از قسمت کنترل پنل هم امتحان کردم این عکسها
و این
همچنین این
میخواستم نضرات شما و راهنمایی های شما رو داشته باشم و اگر آنتی اسپای قوی سراغ دارید که کار کنه لینکشو برام بزارید .بیشتر در مورد عکس اول فکر مشکل باشه چون از اونجا شروع شد
ممنون