به به میبینم که قهرمانی چلسی مسجل شد و نفس بقیه تیم ها رو برید و به تمام حرف و حدیث ها پایان داد.
دمتون گرم شیرهای آبی
Printable View
به به میبینم که قهرمانی چلسی مسجل شد و نفس بقیه تیم ها رو برید و به تمام حرف و حدیث ها پایان داد.
دمتون گرم شیرهای آبی
بنا به اعلام شبكه ESPN باشگاه چلسی با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو سرجیوآگرو را به خدمت گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ماههای اخیر رسانههای اروپایی از حضور آگرو داماد مارادونا در لیگ برتر انگلیس خبر میدادند. خبرهایی كه با تكذیب باشگاههای انگلیسی روبرو میشد، اما جمعه شبكه خبری ESPN خبر داد كه بازیكن فعلی آتلتیكومادرید با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو تابستان راهی لندن میشود.
براساس اعلام این شبكه تلویزیونی باشگاه اسپانیای ابتدا مبلغ 50 میلیون یورو را برای مهاجم آرژانتینیاش در نظر گرفته بود اما چلسی با پرداخت 40 میلیون یورو این مهاجم را جذب كرد.
دو باشگاه چلسی و آتلتیكومادرید برای انجام این انتقال به توافق قطعی رسیدند و در پایان فصل جاری رقابتهای اروپایی این مهاجم آرژانتینی راهی لندن خواهد شد
آره! وقتی بازی رو از طریق اینترنت دنبال می کردم،دیدم... خبر خوبیه واسه من یو... اوشی هم فیکس بازی کرد...:20:نقل قول:
گویا هارگریوز هم دقایق انتهایی وارد بازی شده
واقعا حیف شد لیورپول یک مساوی هم میگرفت خوب بود
ولی به هر حال به هوادران چلسی تبریک میگم
مربی شیاطین سرخ هنوز از رویای قهرمانی بیرون نیامده است.
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی به آبی پوشان لندنی هشدار داده که بازی مقابل ویگان را نیز در یاد داشته باشند.
منچستریونایتد با پیروزی 1-0 مقابل ساندرلند توانست فاصله یک امتیازی اش با چلسی صدرنشین را حفظ کند. این در حالی است که چلسی نیز در دیدار یکشنبه شب خود موفق شده بود تا با نتیجه 0-2 از سد لیورپول عبور کند.
فرگوسن در پایان دیدار تیمش مقابل ساندرلند به بی بی سی اسپورت گفت:« ما می بایست در دیدار یکشنبه شب خود به پیروزی می رسیدیم و این نکته واقعا مهمی بود و تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که در دیدار آتی مان نیز به برتری دست یابیم.»
مربی باتجربه یونایتد ادامه داد:« هیچ کسی نمی داند. ویگان تیم قدرتمندی است و نمی توان آنها را مقابل چلسی شکست خورده دانست.هیچ کسی از فوتبال خبر ندارد. ما باید تنها به پیروزی مقابل استوک ، در مقابل هوادارانمان فکر کنیم و کار خودمان را انجام دهیم.»
[PHP][/PHP]کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/05/03/1905832/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
فرگوسن راست گفته ولی چلسی با همین ترکیبی که دیروز گذاشت توی زمینش خودش می تونه راحت ویگان رو شکست بده. نباید به یه گل راضی باشه. باید تعداد گلهای زیاد بزنه که خیالش راحت بشه.
من که دوست دارم امسال چلسی قهرمان شه، نسبت به دو رقیب اصلیش (آرسنال، منچستر) بهتر کار کرده.
ولی بازیه بعدی هم خیلی مهمه، فرگوسن حرف درستی زده ولی به نظر نمیرسه ویگان خیلی مشکل واسه چلسی ایجاد کنه.
واقعا باید به خاطر این موضوع به چلسی تبریک گفت..:20:چون تو لیگ انگلیس همچین کاری کردن خیلی باارزشه..نه تو لیگی مثل اسپانیا:2:نقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته گلیزر ها خیلی تو خساست و مسئله مالی به من یو ضرر نمیزنن..بلکه از درون داره تخریب میشه منچستر..نقل قول:
مثلا واسه همین بنزکا گلیزر به فرگوسن گفته بود که 45 ملیون هم بخواد بابتش میده...ولی خود فرگوسن گفته بود که بیشتر از 30 تا نمی ارزه و نمیخردش..
من بیشتر فصل بعد نگرانه پیشرفت این من سیتیم...:31: کافیه به چمپیونز لیگ برسه... دیگه خدارو بنده نیستند!:31:
این گلیزر ها هم که گند زدن! اه اه!:2:
شایعات نقل و انتقلات منچستر
احتمال اومدن بنزما خیلی زیاده ... نزدیک به 80%
داوید سیلوا و داوید ویا فعلا موندن بین منچستر و رئال ... البته بارسا به داوید ویا پیشنهاد داده ... بعید میدونم هیچ کدوم بیان تو منجستر
لوکا مودریچ هم تو لیست خرید منچستر هست... همینطور آنجل دی ماریا
میلان و بایرن هم ابراز علاقه برای به خدمت گرفتن برباتوف کردن ...
( به نظر من با همین ترکیب هم فصل بعد میتونیم یه مدعی جدی واسه همه ی جام ها باشیم به شرط اینکه این همه مصدومیت گریبانگیر تیم نشه (بنزما هم بیاد خوبه ) )