نقل قول:یکم بیشتر توضیح میدید....نقل قول:
موقع نصب گروه ها اینطوری میشه یا توی خود برنامه؟!
منم ویندوز 7 دارم ولی مشکلی نداره!
Printable View
نقل قول:یکم بیشتر توضیح میدید....نقل قول:
موقع نصب گروه ها اینطوری میشه یا توی خود برنامه؟!
منم ویندوز 7 دارم ولی مشکلی نداره!
بر روی چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
منم ویندوز هفت دارم و چنین مشکلی وجود نداره....موقع نصب اینطور میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من الان نرم افزار نصب ساز رو نگاه کردم و نصب کننده با تمامی سیستم عامل ها حتی ویندوز هفت سازگاری دارد...شما موقع نصب آنتی ویروس را ببندید و تست کنید....از سلامت بسته ها از لحاظ ویروس مطمئن باشید چون من سیستمم به آنتی ویروس کاسپراسکای به روز مجهز می باشد و هیچ ویروسی دوام نمی آورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا صفحه نصبی بالا نمیاد. وقتی روی آیکون نصب (exe.) دابل کلیک میکنم دقیقا تصویر زیر 1ثانیه باز و بسته میشه :نقل قول:
نوشته شده توسط cdp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون آنتی ویروس هم امتحان کردم ولی ...:41:نقل قول:
نوشته شده توسط labkhand
مشکلی که در پنجره بیان شده از کمبود حافظه برای اجرا سخن میگه...شما در تنظیمات حافظه ی ویندوز تغییراتی ایجاد کردید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه نیمکره با 16 شکلک آماده ی دعوت می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اکنون میتوانید 1851 شکلک را به شهر خود اضافه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هم اکنون در حال طراحی سایت جدید برای نمکدون هستم که در آن دانلود گروه ها را نیز قرار خواهم داد اما پس از راه اندازی سایت جدید تمامی اخبارها و بروزرسانی ها و آماده شدن گروه ها در سایت اعلام می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان دست گلت درد نکنه:40:
اگه میشه خانوادهء ژله ای رو هم یاورشو استاد کن
:11:
پس از راه اندازی سایت جدید حتما انجامش میدم میلاد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت جدید راه اندازی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...برید اخبار رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.namakdoon.net
الان بهتر شده قبلا ثبت خیلی سخت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
فقط یه نظر دارم، تو بخش دانلود اول شکلک بذارین بعد روش که میری اسمش بیاد به نظرم اینطوری حرفه ای تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری کردم که سبک تر بشه ولی باشه...فکر میکنم ببینم میشه به روشی بهتر درستش کنم یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: