3 هفته دیگه برای pc میاد
.
.
کینکت برای تست اسلحه هاست و زمانیکه بازی شروع میشه یه سری لیست میاد برای انتخاب اسلحه ها و آپگرید کردنشون.تو همونجا کینکت کار میکنه
Printable View
3 هفته دیگه برای pc میاد
.
.
کینکت برای تست اسلحه هاست و زمانیکه بازی شروع میشه یه سری لیست میاد برای انتخاب اسلحه ها و آپگرید کردنشون.تو همونجا کینکت کار میکنه
منم بازی رو گرفتم.
اگه به چشم یه بازی شوتر معمولی به بازی نگاه کنیم،یه بازی نسبتا خوب با گیم پلی سرگرم کنندس ولی اگه بخوایم با بقیه ghost recon ها مقایسش کنیم یه بازی متوسط رو به پایین هست!
یکی از مواردی که منو خیلی ناامید کرد هوش مصنوعی بازی هست،قبل از انتشار بازی با خودم فکر میکردم که بازی حتما هوش مصنوعی خیلی خوبی داره ولی اصلا اینطور نیست،یکی دیگه از نکات منفی بازی انیمیشن چهره ها هست که واقعا ضعیف کار شده.
در کل بازی ارزش یه بار تموم کردن رو داره ولی نباید انتظار GR Advanced Warfighter رو داشته باشید........
خب در اضاف به حرف های علی ..
بازی از دید گرافیک کلا حرفی برای گفتن نداره...
بخش تاکتیکال بازی تا اینجای کار تقریبا سرگردم کننده هستش ولی چیدمان دقیقی نداره ...
HUD های بازی زیاد دلچسب نیستن و سردرگم کننده هستش ...هوش مصنوعی هم که علی اشاره کرد..
با این حال گیم پلی بازی گیمر رو نگه میداره و میشه همون یک بار تمومش کرد
نقل قول:
HUD یعنی چی؟
علامت ها و نشانه گرهای درون صفحه ی بازی که نشان دهنده ی وضعیت نوار سلامتی - مهمات و ... هستش.نقل قول:
البته اینا که گفتم مربوط به بازی های جنگی میشه .:46:
منم بازی رو گرفتم ، راستش خیلی حال نکردم .
چون بعضی جاها باید خیلی تاکتیکالی عمل کرد و از همه بدتر هم اینه که با دو سه تا تیر میمیریم .
گرافیک هم خیلی خوب نیست ، مخصوصا توی کات سین ها که خیلی ضعیفه .
کلا فکر میکنم چون COD اینقدر خوب عمل میکنه دیگه بازی دیگه ایی به آدم نمیچسبه .
با این حرف که بازی مثل شماره های قبل نیست کاملا موافقم
اما به شخصه واقعا از بازی خوشم اومد.خیلی بهتر از شوترهای دیگه هست
حداقل یه کمی عنصر تاکتیک و فکر توش به کار رفته و مثل بقیه شوترها بزن برو نیست
یه فاکتور خیلی عالی توی بازی دیدم که تو هیچ بازیه دیگه ندیدم:
وقتی کارکتر شما تو کاور هست و زیره آتیش شدید دشمن قرار داره
دوربین هم با شما میشینه پشت کاور و دیگه دشمن رو نمیتونید ببینید
تا تنظیمات حمله رو انجام بدید و این واقعا خوب کار شده و حمله رو خیلی سخت تر میکنه
درستش هم همینه.شما وقتی تو کاور هستین و تیرهای دشمن به سمت شما سرازیر هست
منطقی نیست که راحت بتونید اطراف رو بررسی کنید.
(المان کاملا تخیلی توی بازی محترم مکث پین 3)!!
واقعا به نکته خوبی اشاره کردی!نقل قول:
یه فاکتور خیلی عالی توی بازی دیدم که تو هیچ بازیه دیگه ندیدم:
وقتی کارکتر شما تو کاور هست و زیره آتیش شدید دشمن قرار داره
دوربین هم با شما میشینه پشت کاور و دیگه دشمن رو نمیتونید ببینید
تا تنظیمات حمله رو انجام بدید و این واقعا خوب کار شده و حمله رو خیلی سخت تر میکنه
درستش هم همینه.شما وقتی تو کاور هستین و تیرهای دشمن به سمت شما سرازیر هست
منطقی نیست که راحت بتونید اطراف رو بررسی کنید.
کاور گرفتن توی بازی از نفاط قوت گیم پلی هست.قابلیت تعویض سریع بین کاور ها،تخریب کاورها و این موردی که دوستمون اشاره کردن به جذابیت بازی خیلی کمک میکنه...........
این شماره اینطوری که مشخصه بیشتر برای تاخیر ها نمراتش بالا نشد البته دوستان مشکلات بازی رو هم اشاره کردن ولی به نظرم از بازی های خوب باشه شاید تو سری گاست ریکان بهترین نباشه ولی باز هم همون شوتر تاکتیکال خوبیه که همه انتظار دارن...
به نظر بازی با کینکت زیبا تر هم باشه! تو نمایشگاه E3 بود که یکی از تیم بازیساز رو کینکت اجرا کردن باید بگم واقعا کارشون عالی بود.
میانگین نمرات بازی هم در گیم رنکینگ 79.23% هست.
تایید:46:نقل قول:
بازی خوش ساختی شده و بیشتر مانور بازی روی بخش مولتی پلیر هستش.
تو فروم های خارجی میخوندم که:
ایراد هایی هم که از بازی گرفته شده تا حدودی به جا هستش و بیشتر ایراد ها در مورد هوش مصنوعی دشمنان هستش گرچه از هوش مصنوعی هم تیمی ها ستایش شده.
من تیر اندازی با کینکت شو هم تجربه کردم .
اگه خیلی اعصاب قوی ندارید سمتش نرید بهتره :دی