مشکل داوری رو خوب اومدی ولی در مورد دفاع و در وازه بانان شما میتونید در قسمت تاکتیکها و تیم استیل و اتراتژی تیم دفاع رو تا حد قابل توجهی تحت کنترل بگیرید و در مورد در وازه بانان هم همینطور . هدف کونامی از این تغییرات طبیعی کردن وظایف و نشان دادن سختی جمع کردن تیمها و مرتب کردن دفاع در مقابل ضد حمله ها و پاس های در عمق هستش که میتونه خطرناک باشه و میخواد که هر چه نزدیک تر به طبیعت بازی باشه که گیمر ها بتونن در یک محیط هر چه نزدیکتر به طبیعت توانایی خودشون رو محک بزنند.نقل قول:
در مورد حرکات بازیکنان در نسخه pes 2010 حرکات بازیکنان کند و دریافت فرمان از طرف گیمر ها دیر به pc میرسید و مثلا اگر در در حال حرکت کردن باشیم اگه خوب توجه کرده باشید میبینید که وقتی به بازیکن فرمان حرکت بسمت چپ یا راست یا هر طرف دیگه رو میدهیم حدودا 1 تا 2 ثانیه ی دیگر این فرمان رو اجرا میکنه در حالی که در نسخه های قبلی این طور نبود !!
در نهایت امیدوارم که این نسخه یک سرپوش کاملی روی عیبهای نسخه های قبلی باشه...
واقعا حیفه شرکت کونامی بازی رو با یک گیم پلی و گرافیک فوق العاده می سازه بعد امکانات داخل بازی در حد صفر ...
کونامی می تونه با استخدام چند عضو فعال و کارآمد(البته از کشورهای فعال مثل کانادا) این نقوص (از جمله امکانات داخل بازی) رو کمتر از همیشه بکنه و حتی از بین ببره...
اگه یه ذره فکر طرفدارهای بیشمارش بکنه و طرفدارانش رو بفهمه شاید یه ذره فعال تر بشوند ...
به هر حال امید وارم که نسخه های بعد بهتر از همیشه بشوند ...
نقل قول:
البته دوست عزیز شما کم لطفی میکنید درسته pes2008 زیاد جالب نبود و این به خاطره اونه که در ابتدای تغییرات بودند برای همین هم زیاد دل چسب نبود ولی نسخه ی 9 انصافا جبران کرد و در مورد 10 هم من با motion بازیکنان و فرمان های مختلفی که به بازیکن میدهیم مشکل دارم و معتقد م بقیه ی دوستان هم همین مشکلو داشتند !!!
بین همه ی این پستها یه سوال به ذهنم رسید که :
تیمهای انگلیسی که لیسانس دارند چه تیمهایی هستند ؟
ازطرفی میخواستم بدونم لیگ اسپانیا کلا لیسانس داره یا نه اگه میشه ذکر کنید چه تیمهایی...
تیمهای ملی چی ...؟
به شدت قبول دارم ...نقل قول:
و امیدوارم که امیدوار باشیم امیدوارمون کنند (خطاب به konami)
این کنترلی که robert عزیز بهش اشاره کردند را فکر میکنم اصلی ترین و مهم ترین مشکلی بود که در نسخه ی 10 بود و امیدواریم در نسخه ی 11 جبران شده باشد ...
همه بگید آمین ... انشاالله...
سلام خدمت بهزاد عزیز ...نقل قول:
سخنان شما متین ...
ولی اگه دقت کرده باشید سال 2007 شرکت کونامی هیچ بازی نساخت و نتیجش هم این بود که در نسخه ی 2008 گیم پلی جدیدی رو بهمراه داشت!
کونامی می تونه یک سال هم به صورت اساسی و پایه ای به اشکالات و ایرادهای اساسی بازی برسه و ایرادها رو هر چه کمتر و سطح بازی رو هر چه بهتر کنه فقط کمی صرفه جویی و تلاش شرکت کونامی و صبر هواداران هستش ... درست نمی گم؟
نقل قول:
سلام حسین جان...
ببینید این شرکتها وسیستمهایی که بازی و البته معمولا بازی میسازند همیشه با نسل های قبلی مچ هستند چرا که نسل های بعدی تغییراتی میکنه که غیر قابل پیش بینی هستش ویا پیش بینیش سخته برای همین مجبورند با نسل قبلی مچ باشند و همین باعث اعتراضات شدید و عجیبی از طرفداران هستش زیرا که نسل های بعدی جلو تر هستند و خواهان بازی هستند که به نسل خودشون شبیه تر باشه ولی از یک طرف هم واسشون جالبه ...:20: