با سلام
اميدوارم توضيحات من بدرد خورده باشه
جواب حرفاي كودكانه رو نميدم
ولي دوست عزيز اينو بدونين كه در يك فيلم صدا و تصوير از همه چيز مهمتره البته بعد از كارگرداني و البته قصه چون اين دو موضوع تاثير بسزايي در صدا و خصوصا تصوير دارند
بازيگر با وجود اينكه معروفترين افراد در سينما و تلويزيون هستند ولي نقششون از همه كم تره براي اثبات اين موضوع مثال مي زنم
فيلم ميليونر ذاغه نشين اكثر ديديند يا حدقال در بارش شنيدين با وجود نداشتن بازيگر جزو فيلم هاي موفق شناخته شده
فوتبال و سينما كاملا با هم متفاوتند ولي يك وجه مشابه دارند و اونم اينه كه بازيكن فوتبال مثل بازيگر سينماست كيفيت جفتشون تاثير گذار هست ولي تايين كننده نيست
كلا دوستان خوبه من منظور سريال هوش سياه نيست منظور نگاه درست به فيلم و سرياله خب شماها جزو كساني هستيد كه كامپيوتر رو خيلي خوب مي شناسيد و اين حاكي از اين كه به راحتي ميتونيد از اين سريال سوتي بگيريد چون تخصصتونه من خودم در زمينه موسيقي فعاليت دارم و به جرعات مي تونم بگم كه تا بحال فيلم يا سريالي نديدم كه در اون سازي بدرستي نواخته بشه البته بجز فيلم سنتوري
منظورم اينه كه توي فيلم اصلا و اصلا و اصلا اين موارد ملاك نيست و شما هيچ وقت نميتونيد يك سريال ايراني با بيننده 20-30 ميليوني رااينجوري انتقاد كنيد و بطور كلي بازم ميگم اينها جزعيات هست نه كليات
ما هنوز كليات سريالامون مورده بحث و مشكلات فراواني دارن
شما الان اسكلت ساختمونو ول كردين چسبيدين به پنجره اتاق كه درست كردن پنجره دردي از اسكلت نابسامان سينماي مارو دوا نميكنه
البته اين خيلي خوبه كه جزئيات رايت بشه ولي اين ماله حالا حالا ها نيست چون مشكلات بمراتب سخت تري در سينما داريم
وقتي نگاه بيننده حرفه اي بشه ديگه فيلم اخراجيهاي 2 پرفوروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران نميشه
اميدوارم ايندفعه منظور من فهميده باشيد