گفتم که نود 32 نه تنظیمات ضعیف داره نه قوی و هوش مصنوعیش قابل تغییر نیست .
Printable View
گفتم که نود 32 نه تنظیمات ضعیف داره نه قوی و هوش مصنوعیش قابل تغییر نیست .
هوش مصنوعیش ارهنقل قول:
ولی بقیه تنظیماتش همش قابله تغییره.
اینی که میگم گوش کن ، دوتا چیز بهت معرفی میکنم که خشن رو میزارن جیب بغلشون
کلا آنتی ویروسای هاری هستن ! کافیه یه فایل دست از پا خطا کنه ! سریع با کمترین اشتباه نفلشون میکنه
اگه میخوای پول بدی سرعت سیستم و اینترنتتم خوبه یه G-data یا F-secure بخر ، مطمئن باش امنیتت 99% حله .
من خودم یه f-secure وحشی دارم با زنجیر بستمش به ویندوز
به اینجا هم یه نگاه بنداز
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=401184
1. تست هوش مصنوعی نبوده و تست تشخیص بودهنقل قول:
ممنون
ولی شما توجه کن کاری به شرکت تست هم نداشته
باش
من تا حالا با بشتر نرم افزار هایه امنیتی خودم کار کردم
و نظر خودم رو میگم نمیگم که فلان شرکت این نتیجه رو داده
اگر هم بخوای اونطوری بگی به ترتیب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نود 32 رویه اخرین تنظیمات بوده ولی کاسپر رویه تنظیمات دیفالت
که در هر دو صورت هیچکدوم اول نشدن
و اون تست هوشه مصنوعی بوده
ولی مگر یه انتی ویروس فقط بر پایه هوشه مصنوعی باید عمل کنه؟؟
2.در ابتدای فایل ذکر شده که کاسپر سکی خواسته هوش مصنوعی تا ته زیاد بشه .
لینک تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تموم شدن بحث خوب نیست یهو یک جمله از وسط پست ها دربیارین :20:. اون دوستی رو که هم نقل قول پست رو کردین خیلی وقته نیست تا جواب پستش رو بده.نقل قول:
راست میگه ، بعد از تموم شدن بحث خوب نیست یهو یک جمله از وسط پست ها دربیارین :20:. اون دوستی رو که هم نقل قول پست رو کردین خیلی وقته نیست تا جواب پستش رو بده.:31:نقل قول:
چرا بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درمیارین؟
خوب بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درنیارین :31:
آخرشم نه نود خوبه نه کسپر - فقط f-secure
لطفا بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درنیارین:8:
نه نود نه کسپر نه f-secure نه هیچ چیزه دیگه :31:نقل قول:
می دونی این مثل چی می مونه.
به یک نفر که پرسپولیسیه یا استقلالی بگید تیمتون ته جدوله که ! بهت جواب میده: نه داره نمایش میده میاد بالا آخر فصل :31:
فعلا که استقلال بالاتر از پرسپولیسه (بی ربط :31: )نقل قول:
بعدم من همه ی این آنتی ویروسا رو خودم بزرگ کردم پرورش دادم ، f-secure پسر خوبیه (شایدم دختره نگا نکردم)
ولی در کل کسی بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست در نیاره . فقط از اول یا از آخر پست در بیاره :42:
فکر کنم هر چند وقت یه بار لاگین میکنی تبلیغ f-secure میکنی میری اره ؟ ;)نقل قول:
f-secure تاپیک نداره. دست خودت رو می بوسه راش بنداز برای اولین بار. با توجه به این عکس هم فکر کنم پسره :36:
یه تاپیک زدم واسه اینکه ببینم کسی روش بک آپ از آپدیت f-secure بلده یا روش آپدیت آفلاینش رو بلدهنقل قول:
هیچکس هنوز بعد از 10 روز جواب نداده!