The Witcher 2 Developer Diary "Locations"
اخرش میگه...کد:http://gamevideos.1up.com/video/id/32820
The Wither 2 Will be the best looking rpg of 2011
Printable View
The Witcher 2 Developer Diary "Locations"
اخرش میگه...کد:http://gamevideos.1up.com/video/id/32820
The Wither 2 Will be the best looking rpg of 2011
سلام اینم 2 ویدیو از بازی :
h[HTML]ttp://e3.g4tv.com/videos/41458/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Gameplay-Trailer/[/HTML]
لینک کمکی :
[HTML]http://www.g4tv.com/videos/41458/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Gameplay-Trailer/[/HTML]
با تشکر :)
تصاویر جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لینک های بزرگ نمایی
با توجه به ویدئو ها و عکس هایی که تا حالا از بازی اومده مشخصه که از نظر گرافیکی بازی خیلی عالیه و از این لحاظ شاید توی این سبک بی نظیر باشه!
باید دید در زمینه های دیگه بازی چه جوری میشه
به نظرم کلا هیچ اطلاعات به درد بخوری نمیدن! همش همون محیطای قبلی که نشون دادن با یه سری صحبتای تکراری
یه دموی جدید Live توی Gamespot از بازی هست مربوط به 1-2 هفته پیش؛ من دمو رو دیدم، بازی بشدت تو این دمو Pixelate شده هست انگار تو رزولوشن 640x480 بازی رو ران کردن! که دلیل این کارشون رو نمیدونم کلاً اصلاً از این کارشون خوشم نیومد، بعدم بازی بشدت Buggy هست البته بازی در مرحلهی Pre-Beta هست ولی کلاً نمایش همچین بازی با این همه باگ واقعاً جالب نیست تو خیلی از صحنهها بازی لگهای بدی هم داره. البته جدای باگها و رزولوشن مزخرف بازم دمو نشون میده که بازی میتونه بازی خیلی عالی باشه و به قول بازی سازا بازی با گرید AAA.
اینم یدونه عکس که خودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اول که واقعا عمق زیادی داشت و از این جهت کم نظیر بود....
جالبه بدونید هفته پیش دوباره نسخه اول را نصب کردم هنوز شروع نکرده بودم فیزیک بازی و نحوه حرکت پلیر این قدر تو ذوق
می زد که باورم نمی شد. درسته که 3.5 سال بیش ساخته شده بود ولی RPG های هم نسلش به مراتب فیزیک و موشن بهتری داشتن باورم نمی شد اخه وقتی که تازه ریلیز شده بود اصلا توی نظرم این طور نمی اومد.
اگه شک دارید می تونید یه مقایسه ای بین فیزیک و نحوه موشن در Oblivion , Gothic 3 ,... که قبل از Witcher عرضه شده بودن بندازید تا بهتر منطورم را متوجه شید.
البته بدون شک در این نسخه بعد از گذشت چند سال چنین مشکلاتی به تاریخ پیوستن:46:
آره یه جورایی ضایع بود ولی انگار طرف هم جوری بازی کرد که بیشتر به چشم میومد! مخصوصا اونجایی که میره درون موجودات کوچیک!نقل قول:
ولی باید ایناش درست شه وگرنه دراگن 2 بهترین میشه! :31:
یکی لطف میکنه مختصر خلاصه ای از قسمت ِ اول رو بگه ؟
محتوای مخفی: خلاصه ای از داستان بازی 1
من از بازی هیچی نمیدونم و یه سوال دارم بازی برای Pc هم میاد و اگر هم میاد کی میاد!:27:نقل قول: