دوست من، فکر می کنم شما تعصب خاص "آنتی مسی" داشته باشید. احیانا طرفدار رئال نیستید؟ :دی [شوخی]
اگه جایی گفتم "
خواهیم دید" ، به قصد طعنه زدن و کنایه نبوده ... واقعا به معنی بوده که باید صبر کنیم و ببینیم و بعد نظر بدیم (چه مثبت، چه منفی) . شما که این "خواهیم دید" خیلی چشمتون رو گرفته احتمالا این جمله ها رو هم در پست های قبلی من دیدید:
دوستان صبر کنید مسی به اندازه اونها بازی کنه، بعد مقایسه کنید آیا بهتر بوده یا نه ! از الان تحت هیچ شرایطی نمیشه گفت آیا مسی نسبت به اونها بازیکن بهتری بوده (خواهد بود..) یا خیر !
ببخشید طولانی شد، قصد من این نبود که ارزش بازیکن هایی مثل زیدان و مارادونا رو پایین بیارم یا بگم مسی از اونها بهتره، همونطور که گفتم باید صبر کرد و دید مسی در آینده چه می کنه.
برای اینکه ببینیم بهترین بازیکن تاریخ بوده یا خیر، مسلما چند بازی و چند فصل جوابگو نیست. بهترین بازیکن تاریخ باید همیشه بهترین باشه و باید کل دوران فوتبال یک بازیکن رو دید که فعلا در مورد مسی امکان پذیر نیست.
ولی وقتی مسی هنوز 10-12 سال دیگه از عمر فوتبالش باقی مونده درباره آینده اش نظر نمی دم، میگم باید صبر کرد و دید چکار می کنه !
اینکه الان یکی بیاد و بگه مسی بهترین بازیکن تاریخه کاملا بی پایه و اساسه ...
کافیه به جای پیدا کردن یک کلمه توی چندین خط نوشته های من مضمون کلی نوشته ها رو بخونید! شما احتمالا چون نسبت به مسی تعصب منفی دارید صحبت های بی طرف من رو تعصب می بینید. :46:
بله درسته، یکی دیگه از دلایلی که من مرتب میگم باید صبر کنیم همینه ... کسی آینده رو ندیده شاید مسی هم افت کرد، شاید هم همینطور پیشرفتش رو ادامه داد.
من مطمئن نیستم مسی حتما پیشرفت می کنه، برای همین برای بار n ام میگم باید صبر کنیم و ببینیم، شما به این می گید تعصب، نکنه شما خبر دارید مسی افت می کنه ؟
رونالدینیو بازیکن خیلی خوبی بود، و افتش هم ناامید کننده بود... اگه افت نمی کرد بدون شک یکی از بهترین های تاریخ می شد، این مورد هم حرف من درباره "صبر کنیم و ببینیم" رو تایید می کنه، سال 2005 هم خیلی ها رونالدینیو رو یکی از بهترین های تاریخ می دونستند ولی دیدیم که اینطور نشد. در مورد مسی هم همینطوره، شاید بشه شاید نشه... باید صبر کنیم و ببینیم. رونالدینیو پتانسیل یکی از بهترین ها بودن رو داشت ولی نشد، مسی هم پتانسیلش رو شاید بیشتر از رونالدینیو هم داره و باید دید چه می کنه.
اگه شما به این میگید تعصب، من حرفی ندارم ! :31: