نقل قول:
فقط هدر دادن وقت این بازی..اصلآ ارزش هم یک بار رفتنم نداره مگر با ترینر بری چون بقدری سخت و هوش مصنوعی پایینه که اعصاب نمیزاره واسه آدم...حالا خود دانی:46::5:
Printable View
نقل قول:
فقط هدر دادن وقت این بازی..اصلآ ارزش هم یک بار رفتنم نداره مگر با ترینر بری چون بقدری سخت و هوش مصنوعی پایینه که اعصاب نمیزاره واسه آدم...حالا خود دانی:46::5:
آقا این بازی چرا اینجوری؟ من همون اولش تو آموزش گیر کردم. یه سیبل قرمزه تو کوه باید از فاصله 420 متری بزنمش. هر چی میزنمش لامصب نمیشه. کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
نقل قول:
شما وقتی می خوای با دوربین شلیک کنی نباید وسط مختصات مد نظرت باشه . چون سرعت باد و ... هم موثره . شما نقطه قرمز که رو صفحه دوربین هست رو باید رو سیبل بگیری و شلیک کنی .
من دیروز این بازیو تا آخرش رفتم
16 تا مرحله داره
ارزش 1 بار بازی کردنو داره
دو تا مرحله تو شب داره که جالبه :31:
با ترینر رفتی یا عادی؟نقل قول:
نه عادی رفتم
به نظرم خیلی سخت نبود
البته من زیادم اهل بازی نیستم این اولین بازی بود که بعد از 5-6 سال بازی کردم
اون زمانی که IGI و MAFIA اومده بود اونارو تا آخر رفتم و دیگه بازی نکردم تا این بازی :20:
البته بازیو رو حالت سخت بازی نکردم رو حالت متوسط گذاشتم
15 ساعت و 15 دفیفه و 16 ثانیه هم طول کشید تا آخرش رفتم از زبان خود بازی :31:
15 ساعت ؟نقل قول:
من 6 ساعته تموم کردم
خب من گفتم اهل بازی نیستمنقل قول:
این زمان برای یک آدم مبتدی در زمینه بازی خوبه :20:
سلام بازی نصب میشه ولی صدا نداره چیکار کنم.روی سیستم بچه ها با همون دیویدی صدا داره
نقدی بسیار کوتاه بر این بازی!!!:
اقا رحم کنین به خودتون!!!!!!! این بازی تعادل اعصاب روان ادمو بهم میریزه!! ما که کنسول بازی می کنیم چه کنیم ترینر هم موجود نیست!!! کلا بنظر من این بازی فقط ساخته شد که ساخته شده باشه (چی گفتم!!!!!) وگرنه دیگه یه شرکت که بازیش این همه سرو صدا کرده نباید بازیش مکان گردهم ایی انواع و اقسام باگ های گرافیکی ، gameplay بسیار سطحی رو اعصاب و ضعیف، صدا گزاری متوسط(اینم از دستشون در رفته!!!) هیجان در حد بازی های civilization وقتی منتظری چند تا turn بگذره!!!باشه!!سیستم health بازی که دیگه فاجعست!!! اخه بازی توی این سبک دیگه عمه منم بخواد بسازه میدونه باید مثله COD باشه تا بگیره!!! وگرنه الان جز بایوشاک و سینگولریتی چند تال بازی هستن که از این روش health استفاه کنن!!!
کلا بنظر من این از معدود بازی هایی هستش که 90 درصد خریداران بعد از حداکثر 1 ساعت بازی یکضربب به طرف trash انداخته خواهد شد!!!(10 درصدی هم که ادامه میدن چند تا دلیل میتونه داشته باشه!! یا می خوان ببینن اخرش چی میشه یا می خوان ببینن اعصابشون تا چه حد می تونه دووم بیاره!!!)