نقل قول:
چرا فقط شما از بارسا زلاتان و آنری رو می بینید. مسی و اینسیتا و ژآوی و پویول و... هم حتما از تیمهای دیگه اومده نه؟
در مورد خریدهای نجومی بارسا به نظرم بیشتر به خاطر چشم و هم چشمی هستش و به خاطر رقابتی که با رئال داره این کارو کرد وگرنه برای زلاتان همچنین قیمتی نمی داد و همون اتوئو سر می کرد. هر چه اگه زلاتان جا بیفته یه بازیکن استثنایی هست و حتی از رونی هم بهتر هستش.
جالبه..درباره یه تیم حرفه ای مثل بارسا و رئال از چشم و هم چشمی صحبت میکنین...این باشگاهایی که این همه پول خرج میکنن با هزار جور برنامه وارد مذاکره با این و اون میشن تا یه بازیکن بخرن..دوست عزیز..ما داریم درباره فوتبال و تاکتیک و تیم داری بحث میکنیم..نه درباره بحث های خاله زنکی..
نقل قول:
وانسیا یعنی بازیکن معروفی نبودش!!! اگه اینجوری بود چه جوری خیلی تیم ها از جمله رئال حاظر بودن براش قیمت بالا بدن. قبول کنید که این بازیکنو شما توی اوج خریدین.
بعد شما فکر کنم روی زلاتان و آنری قفل شدین. هر چی میشه این دو تا رو میگین. یعنی توز و برباتوف مثلا بازیکنانی بزرگی نیستن که شما توی اوج اونارو خریدین. حتما اینارو هم شما ساختین. تازه اگه شما به فکر بازیکن سازی هستین چرا دنبال بازیکنانی بزرگی مثل سیلوا- ویا-آگئرو و ... هستین؟
در ضمن هیچ وقت خودتون رو با آرسنال مقایسه نکنید. پولی که شما یه سال برای بازیکن خرج می کنید اندازه 5 سال آرسنال هستش.
بودن ولی نه به اندازه برباتوف و آنری....دوست عزیز بازیکنایی که من یو ساخته الان همشون از بهترینای دنیان تو پست خودشون...اورا،ویدیچ،فردینا د،کریس،رونی،نانی،گیگز،او نز هم جدیدا...من یو توی ساختن بازیکن هم کیفیت داره و هم کمیت..ولی یه تیم مثل آرسنال فقط کمیت و بارسلون فقط کیفیت داره..هر وقت تونستین این تعداد بازیکن رو با این کیفیت بسازین ادعا کنید..قبول کنید که فعلا به پای من یو ،هیچ تیمی تو بازیکن سازی نمیرسه..این حرفت که میگی تیمی مثل بارسا بیشتر بازیکن هاش رو خودش ساخته خیلی زور داره...حداقل در مقایسه با من یو نمیشه گفت!
نقل قول:
اولا چه فرق می کنه از چه لیگی بازیکن بگیرن. بعدم منچستر که اکثر بازیکنانشو از لیگ انگلیس می گیره تازه یه جوری قیمت برای بازیکن میده که تیمهای دیگه نتونن اصلا اون بازیکن رو بخرن. تازه یه سری بازیکن هم مثل ماچدا به صورت غیر قانونی می خرید
من یو خیلی کمتر از بارسا دنبال ستاره میگرده..تو این چند سال هم از خریداش نشون داده..مثلا همین بنزما رو گلیزر،مالک من یو به فرگوسن گفته بوده که هر مبلغی بخواد واسش میده،ولی فرگوسن گفته بود که این بازیکن بیشتر از 30 ملیون نمیارزه..که آخر هم رئال حدود 45 تا خریدش..این نشون میده که فرگوسن کاملا با برنامه بازیکن میخره و بی جهت و از چشم و هم چشمی پول خرج نمیکنه..
نقل قول:
پرسینگ از جلو توسط یک تیم تهاجمی قدرتمند از کی تا حالا شده تاکتیک منفی؟ اگر بارسلونا پرس شدید نکنه که به معنای عمدا اجازه دادن به حریف برای پیشروی و برنامه ریزی بارسا روی ضد حمله و بازی دفاعی هست. این پرسینگ دقیقا مخالف منفی هست. به عنوان نمونه پرسینگ منچستر چند دقیقه اول در فینال قهرمانان و رئال مادرید نیمه اول الکلاسیکو بود که باعث ارائه اون بازی تهاجمی در اون بازه زمانی شد. مگر اینکه در منطق شما کلا بازی تهاجمی, منفی باشه.
جمله اولتون که تحسین بارساست و جمله آخرتون هم اگه صحت داشته باشه نقد منچستره. شما به عنوان هوادار منچستر شاید بهتر باشه وارد بحث فنی نشید. حداقل بخاطر منچستر.
پرسینگ تاکتیک منفی نیست...ولی بازی زیبا رو که اتفاقا بارسا توش خیلی ادعا داره خراب میکنه....بارسا اگه دنبال بازی زیباست بازی تیم حریف رو خراب نمیکنه با پرسینگ..پرسینگ با بازی تهاجمی تیم خودی کاری نداره..پرسینگ برای تخریب بازی سازی از دفاع برای تیم حریفه..شما یه کم اطلاعت فوتبالیتو بیشتر کن تا بتونی جمله های منو حداقل درست نقد کنی..وقتی تو تاکتیک تیمتو بر پایه پرسینگ میزاری یعنی تاکتیک اصلیت خراب کردن تاکتیک حریفه..یعنی خودت برنامه اصلی واسه این بازی نداری و اکثر تیم ها برای مقابله با یه غول تاکتیک مثل فرگوسن مجبور میشن اینکارو بکنن...ولی من یو به خاطر این پرسینگ نمیکنه که خودش تاکتیکاش وحشتناکه و نیازی به تخریب تاکتیک حریف نداره...پس این نقد من یو نیست و تحسینشه!!
اگه هم من یو پرسینگ نمیکنه چون میدونه که زورشو داره که با تیم مقابل از طریق تاکتیک زیبا مبارزه کنه و بازی ر بی ریخت نکنه...همینه که با ثبات ترین تیم دنیاست..اینو که نمیتونی رد کنی!!
نقل قول:
جان؟ دیگه مطمئن شدم شما راجع به بازی هایی صحبت می کنید که اصلا ندیدید. مخصوصا برگشت در الترافورد
نه..مثل اینکه شما اصلا بازی های 2 فصل پیش رو دنبال نمیکردین...توی اون بازیا بارسا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت...4 بار هم وارد محوطه نشدید.. با پرسینگ سعی میکرد نذاره من یو بازیشو درست پی بگیره...همون طور که بالا توضیح دادم...
نقل قول:
ولی شما کلا دوست دارید هر بازیکنی رو بگید که الکی خودتون ساختین.
خواهشا شما بفرما بگو از بین ویدیچ و اورا و رونی و فردیناند و کریس رونالدو و نانی و اندرسون و رافائل کدومشون رو الکی ساختیم؟؟کدومشون تو باشگاه قبلیشون حتی نصف این بازی رو میکردن؟؟اسم ویدیچ و اورا و کریس و نانی به گوشت خورده بود؟؟شاید رونی و فردیناند کمی اسم داشتن ولی تو من یو به این بازی رسیدن..یعنی مثلا فردیناند بعد از 5 سال که تو من یو بود تونست 2 سال پیاپی تو تیم سال فیفا باشه...یا این رونی با رونی سال 2005 قابل مقایسس؟