سلام والا نمیدونم الان قیمت چنده ولی 2ماه پیش یکی از دوستام توی تهران رفیقش توی شرکت dls کار میکرد داد 210 اوموقع باندا قیمت 250-260 داشتم این قیمته شرکتی داد
2 جفت من گرفتم
خیلی دنباله آمپ بهتری مثلا یه jbl 4 کانال دته دوم بود 4*150 میداد ولی 250 میداد دیگه پول بیشتر نداشتم
با infinity 7541 اصلی که 4*111 میداده راش انداختم یه آمپه کیفیتی قدرتیه ولی خیلی کیفیتش خوبه
البته خداراشکر میکنم که جی بی ال نگرفتم چون دیگه شبا هم فکر کنم تو خواب کوبش در سرم داشتم
ماشینم هم اس دی هست اگر هاچ بک بود دیگه واویلا . خدایی مثه 2جفت 308 پایونر فقط بیس میزنه
ولی این باندو 1073 بیشتر فقط توی تهران میشناسن شهرای دیگه نمیشناند. من شیرازم اینجا بردمش پیشه طرف گفت 1 جفت کنوود 718 ببند بهتره اینه بعد که نصب کردم یه جایه دیگه نصبش کرد آوردمش پیشه این گفتم این حالا بهتره یا 718 ؟ طرف کفش برید
اصلا قصد تعریفه اینکه خودم این باندو دارم نیست ولی واقعا وقتی این باند باشه رو ماشینت انگار هم باند بستی هم کامپوننت ولی با همون بیس خیلی سنگین و قوی
بعد از 1073 بانده ارت کوییک ویتک 693 رو توصیه میکنم واقعا حجم صدای بالایی داره و بیسش هماننده 718 ای ایکس ولی کمی بیشتر ولی خدایه حجمه صداست